Beğenilmek ve hoşlanılmak insanın doğasında olan bir arzudur. Her kadın erkeklerin dikkatini çekmekten memnun olur. Erkeklerde aynı şekilde kadınlar tarafından beğenilmek ister. Bu durumda merak edilen soru ise erkeğin ya da kadının senden hoşlandığını ya da birinin seni sevdiğini nasıl anlarsın noktasında birleşir.

Peki erkeğin senden hoşlandığını nasıl anlarsın? Erkekler hoşlandıkları kadın ile sürekli ilgilenir. Yanına giderken kıyafetine ya da saçına özen gösterir. Boş vakitlerini sizinle değerlendiren değil sizin için boş vakit ayırmaya çalışan erkekler size aşıktır ya da hoşlanıyordur.

Tam tersi olarak kızın senden hoşlandığını nasıl anlarsın konusu biraz karmaşık olabilir. Kızlar hoşlandıklarını direkt olarak belli etmezler. Ama ufak ipuçlarını takip ederek bir kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken basit. Eğer yaptığınız her espriye gülüyor ve sizinle konuşurken bakışlarını üzerinizden alamıyor ise hoşlanma başlamış demektir.

hoslanan_erkek_belirtileri-600x345.jpg


Bu tür küçük flörtleşmeler sonucunda ilişki başladıktan sonra çeşitli sorunlar kapınızı çalabilir. En büyük sorun aldatmaktır. İlişki sürecinde bu sorunu yaşayanlar kolaylıkla ayrılma kararı alabilir. Ancak evlilikte karşı tarafın söylediklerine inanmayı tercih eden kadın sayısı oldukça fazladır. Eşim beni aldatıyor ama inkar ediyor diye düşünüyorsanız kanıt ya da delil toplamanıza çok da gerek yok. Şüphe insanı yok eder. Bu durumda yapılması gereken zor da olsa bellidir.

Erkeklerin Hoşlandığını Gösteren Belirtiler Tıklayın !

Birinin sizden hoşlanmadığını nasıl anlarsınız? Tıklayın !

Bir Erkeğin Size Aşık Olduğunuz Nasıl Anlarsınız? Tıklayın !