Yaz aylarının gelmesi ile birlikte bikini ve mayonuzla rahatça dolaşabilmek için ev yapımı selülit savar hazırlamaya ne dersiniz? Doğal yöntemler ile selülitten kurtulun.

Ev Yapımı Selülit Savar
Kadınların sevmediği bir sorun olan selülitler ile başa çıkmak aslında çok zor değil. Bunun için uygulayabileceğiniz basit bir tarifi sizinle paylaşıyoruz. Bu yöntemi haftada birkaç defa uyguladığınızda selülitlerinizden kurtulabilirsiniz.
selulit.jpg

Ev Yapımı Selülit Savar Tarifi

Yarım su bardağı türk kahvesi
Yarım çay bardağı saf zeytinyağı yada badem yağı
Yarım çay bardağı esmer şeker

Bu malzemeleri tamamen karıştırın. Duştan önce cildinize 10 -15 dakika masaj yaparak uygulayın. Bu tarifi haftada en az 3 defa uuygulamanız hızlı bir çözüme ulaşmanızı sağlar. Masaj sayesinde kan akışını hızlandırabilirsiniz.
Şeker ve türk kahvesi cildinizdeki ölü derilerden kurtulmanıza yardımcı olurken zeytinyağı yada badem yağı ise nemlenmesini sağlar ve cildinizi parlatır.

Selülitle savaşabilmek için yüksek oranda karbonhidrat ve yağ içeren gıdalardan uzak durun. Gün içerisinde en az 2 lt su tüketmeye özen gösterin. Kan akışınızı hızlandırabilmek için günde yarım saatlik küçük yürüyüşler yapmaya özen gösterin.
selulit_savar-620x320.jpeg