Diyet ve diğer uygulamalar ile fazla kilolarınızdan kurtulamadığınız kilolarınızı doğru yöntemler ile gizleyebilirsiniz. Kilolu kadınlar doğru kıyafet seçerken nelere dikkat etmelidir?

fazla_kilolari_yok_eden_kiyafet.jpg


Dikey Çizgilere Güvenin

Modanın altın kurallarından biri yatay çizgilerin kilolu dikey çizgilerin ise daha ince göstermesidir. Dolabınızdaki tüm çizgili kıyafetlerin dikey ve ince çizgilerden oluşmasına özen gösterin.

dogru_sutyen_secimi.jpg


Doğru Sütyeni Seçin

Kilolu kadınların genel sorunlarından biri de büyük göğüslerdir. Doğru sütyen seçmediğinizde göğüsleriniz olduğundan daha büyük ve sarkmış bir görüntü yaratır. Kilo ve göğüs tipinize en uygun sütyeni bulmalısınız.

zayif_gosteren_kiyafetler.jpg


Vurgulama

Vücudunuzda sevmediğiniz bir alanın dikkat çekmemesi için tek renk giyinmeyin. Vurguyu sevdiğiniz bir alana alabilmek için orada farklı bir renk ya da aksesuar kullanabilirsiniz.

a_kesim_modeller_zayif_gosteren_giyim.jpg


A Kesim Modelleri Tercih Edin

A kesim modelleri kalça ve göbek bölgesindeki gizlemenin en etkili yollarından biridir. Olduğunuz kilodan çok daha ince görünmenizi sağlar.

kiyafet_dugme_Secimi.jpg


Kıyafet Düğmeleri

Göbek ve yan yağları gizlemek için düğmeleri aşağıda olan kıyafetleri tercih edin. Tamamen düğme kullanılan kıyafetlerin dar olmamasına dikkat edin.

kilolu_gostermeyen_kiyafet.jpg


İnce Kumaşlardan Kaçının

İnce kumaşlar tüm vücut hatlarını ortaya çıkarır. Çoğu zaman ise olmayan kusurları ön planda tutabilir. İnce yapılı ve düz kumaşlardan uzak durmalısınız.

zayif_gosteren_tsort.jpg


Gömlek ve Tshirt Kullanırken

Gömlek ve tshirtleri pantolonun içinde alarak kullanmayın. Bu kalçanızın daha belirgin hale gelmesine neden olacaktır.

canta_secimi.jpg


Doğru Çantanın Önemi

Çantalar size kilonuzu gizleme konusunda yardımcı olabilir. Büyük çantalar ile dengeli bir görüntü oluşturabilirsiniz. Boyunuz kısa ise orta büyüklükteki çantaları tercih edin.

parlak_kiyafet.jpg


Parlak Kıyafetlerden Uzak Durun

Parlak ve dikkat çekici kumaşlardan uzak durun. Vücut kusurlarının daha fazla dikkat çekmesine neden olacaktır. Mat kumaşları tercih edebilirsiniz.

zayif_gosteren_elbise.jpg


Dar ve Düz Stilden Kaçının

İnce yapılı, dar ve düz kıyafetler sizin daha kilolu görünmenize neden olabilir. Kıyafet tercihlerinizde en sorunlu bölgenizi saklamak için buna özen göstermelisiniz.