Genç odası 2019 yılı boya dekorasyonu, oldukça farklı tasarımlar ve renklerde karşımıza çıkmaktadır. Genç odasında meydana gelen yeni moda yaklaşımlar kızlar için pembe erkekler içinse mavi renkleri kullanmanın önüne geçmiştir. Özellikle son yıllarda trend halini alan beyazın çocuk ve genç odasındaki hegemonyası 2019 yılında da oldukça tercih edilen boya dekorasyonları arasındadır.

Çocuk ve gençlerin kendilerine ait yaşam alanları olan odalarının renk ve tasarımı hem sağlıklı bir zihin yapısına sahip olmaları hem de ruh hallerinin renklerin uyumu sayesinde korunması açısından fayda sağlayacaktır. Tüm kalıplardan kurtularak gençlerin kendi odalarını dekore etmeleri belki küçük dokunuşlarla mobilya ve duvarları istedikleri renge boyamaları kalıpların dışına çıkılmasına ve gençlerin özgürleşmesine katkı verecektir.

genc_odasi_boya_renkleri_ne_olmali-600x380.jpg


Çocuk Odası Boya Dekorasyonu Nasıl Yapılmalıdır?
Pembe renk tonlarına sahip kız çocuklarına ait çocuk odaları ile mavi tonlarında erkek çocuklara ait çocuk odası duvar boyama dekorasyonları artık eskide kalmıştır. 2019 yılı önceki yıllarda olduğu gibi özgün ve en yeni modern tasarımlarla karşımıza çıkmaktadır. Özellikle mekanlarda derinlik yakalamak ve dar çocuk odalarına geniş bir görünüm amaçlayan ebeveynler koyu ve gri renkleri tercih ederek çocuk odalarına renklilikten ziyade zarafet ve şıklık sağlayabilirler.

Çocuk odasını ister kız ister erkek olsun daha eğlenceli ve çocuklarınızın hoşça vakit geçirebileceği yaşam alanlarına dönüştürmek mümkündür. Perdeden parkeye kadar tüm mobilyalarınızda kullanacağınız soft renkler ve pastel desenler ile sarı, mavi, yeşil ve gri gibi iç açıcı renkleri bir arada tercih etmek duvarlarda daha beyaz ve turkuaz tonlarında arka plan renkleri kullanmak sizin 2019 yılında şık bir çocuk odasına sahip olmanıza yardımcı olacaktır.

genc_odasi_boya_renkleri-600x480.jpg


2019 Erkek Genç Odası Boya Dekorasyonu Renkleri Nelerdir?
Erkek genç odası dekorasyonu yapılırken erkek genç odası boya renkleri arzu edilen mekana ulaşılması bakımından önemlidir. Sadece beyaz tasarım ve boyalar modası hiç eskimeyen genç odası tasarımlarından olduğundan bu tarz bir genç odası gençlerin odalarında mutlu bir şekilde yaşam sürmesine katkı sağlayacaktır.

Genç kızlar için daha renkli bir tasarım sağlamak isteyen ebeveynler sarı tonlarını 3 renk seçenekleriyle birleştirerek daha canlı ve enerjisi yüksek tasarımları hayata geçirebilirler. Pastel tonlarında mavi ve kahve tonlarını bir araya getirmek duvar, mobilya, parke uyumunu sağlamakta ve genç odasına modern bir hava vermektedir.

Genç odası boya renkleri mor ve gri tonlarında da 2019 yılında en çok tercih edilen renkler arasındadır. Gri duvarlar ve mor mobilya aksesuarları ile dizayn edilen tasarımlar gözü yormayan ve ortama canlılık kazandıran gençlerin sahip olmak isteyeceği genç odası dekorasyonlarındandır.

Hangi Odaya Hangi Renk Kullanılmalıdır? Tıklayın !
Genç Odaları Renk Seçimi Tıklayın !
Genç Odası Nasıl Dizayn Edilir? Tıklayın !
Çocuk Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır? Tıklayın !