İşten yorgun geldiğinizde ya da her gün güzellik bakımları ile uğraşmak istemiyorsanız sizin için önerilerimiz var. Haftada 2 saatte güzelleşin. Çalışan ya da yeterli vakit bulamayan kadınlar haftanın bir gününde tüm cilt ve saç bakımlarını yapabilir.

Güzellik bakımları, tırnak manikürü ya da saç maskelerinin hepsini sadece 2 saat ayırarak güzelleşebilirsiniz. Her kadının uygulaması gereken tüm güzellik bakımlarını bir araya getirdik.

2 Saat İçinde Yapabileceğiz Cilt Bakımları

haftada_2_saatte_guzellesin.jpg


Banyo Öncesi Cilt ve Saç Bakımları


Saçlarınız için istediğiniz doğal maskeyi hazırlayın ve saçınıza uygulayın. Bekleme sürecinde diğer bakımlarınızı tamamlayın.

Cilt maskenizi uygulayın. Haftalık olarak uygulayabileceğiniz maskeleri mutlaka yapın. Peeling özelliği bulunan maskeleri yapmak için akşam saatleri daha uygundur.

Dudaklarınıza peeling yapmayı unutmayın. Şeker ve badem yağı karışımından iyi bir dudak peelingi elde edebilirsiniz.

Ellerinizde ojeden kaynaklanan sarılıklar için ılık limonlu suyun içinde ellerinizi bekletebilirsiniz. Yumuşayan tırnaklarınıza manikür uygulayabilirsiniz. Oje sürme adımını tüm maskeleriniz bittikten sonra yapmayı unutmayın.

El manikürünüzden önce ya da sonra el peelingini atlamayın. Evde pratik bir şekilde zeytin yağı, şeker ve tuz ile hızlı bir peeling hazırlayabilirsiniz. Çok kuru elleriniz varsa bir fincan süt ekleyebilirsiniz. Ellerinize 4-5 dakika boyunca masaj yapmanız yeterli olur.

Banyo Sonrası Cilt ve Saç Bakımları


Saçlarınıza uygun duş sonrası bakımları saçınız tamamen kurumadan önce uygulayın.

Yüz ve göz çevrenize özel nemlendiriciler bakım yapabilirsiniz.

Cildinizin iyi bir şekilde nemlendirilmesi gerekir. Bebe yağı ya da cildinize uygun nemlendiricileri kullanabilirsiniz.

El bakımlarınızı tamamladıktan sonra haftalık cilt ve saç bakımlarınızı tamamlamış olacaksınız.