Hamile kalmak için doğurganlığı arttıran besinleri yiyerek kolay hamile kalabilirsiniz. Doğurganlığı arttıran besinleri sizlerle paylaşacağız...

Doğurganlığı arttırmak için beslenmenin önemi çoktur. Magnezyum, çinko, kalsiyum, B, C ve E vitaminleri içeren besinleri tüketerek hem cinsel yaşamınızı güçlendirin hemde doğurganlık oranını arttırın.

Hamile Kalmak İçin Doğurganlığı Arttıran Besinler

Dogunğanlığı Arttıran Yumurta


Protein, A ve D vitaminleri içeren yumurta beslenmenizin olmazsa olmazıdır. Özellikte yumurtadaki A vitamini üreme için gerekli olan vitamindir. Doğurganlığınızı arttırmak istiyorsanız mutlaka kahvaltınızda yumurta olmalıdır.

Dogunğanlığı Arttıran Bulgur

Doğurganlık için gerekli olan hormonları salgılaması için bulgur iyi bir yardımcı besindir. Bulgu B vitamini içeriği zengin olup kan şekerini dengeler.

Dogunğanlığı Arttıran Sağlıklı Yağlar

Hindistan cevizi yağı, Zeytinyağı ve avokado yağı gibi yağlarda A, D, E ve K vitaminleri olduğundan mutlaka sağlıklı yağlar tüketmelisiniz. Özellikle D vitamini yeterli miktarda olması kısırlığın önüne geçer.

dogurganligi_arttiran_besinler_gidalar.jpg


Dogunğanlığı Arttıran Fındık Badem Ve Ceviz

Fındık, ceviz ve bademin içerdikleri sağlıklı yağlar ve E vitamini içermesinden dolayı sağlıklı bir cinsel hayata sahip olabilirsiniz. E vitamini aynı zamanda erkeklerde kaliteli sperm üretimi sağlar.

Dogunğanlığı Arttıran Somon Balığı

Somon balığında bulunan Omega 3 sayesinde doğurğanlığınızı arttırabilirsiniz. Omega 3 kaliteli yumurta ve sperm üretimini arttırır. Dogurğanlığı arttıran iyi bir besindir. Balık seviyorsanız kaliteli omega 3 kapsülleri de kullanabilirsiniz.

Dogunğanlığı Arttıran Bitkisel Çaylar

Ginseng, rezene, papatya, yasemin çayı gibi bitkisel çaylar cinsel hayatınızı güçlendirir. Günde 2 fincan bitki çayı tüketebilirsiniz. Sağlığınız için günde 2 litre su tüketmelisiniz. Sigara, alkol gibi alışkanlıklarınız var ise hemen bırakın.

Dogunğanlığı Arttıran Kuru Baklagiller

Börülce ve mercimek gibi kuru baklagiller protein açısından zengindir. Aynı zamanda demir, B vitamini, kalsiyum ve magnezyum içerirler. Beslenmenize kuru baklagilleri ekleyerek doğurganlığınızı arttırabilirsiniz.

Kolay Ve Hızlı Hamile Kalma Yolları için Tıklayın !
Doğurganlığı artıran vitamin ve mineraller için Tıklayın !
Kolay Hamile Kalma Yöntemleri için Tıklayın !