En iyi saç kurutma makinelerinden birine sahip olmak, sadece evinizin rahatlığında epik bir fön çekmeyi garanti etmekle kalmaz, aynı zamanda muhteşem saçlarınızın da işlem sırasında zarar görmeyeceği anlamına gelir. Ancak, ne kadar çok fön makinesi seçeneği olduğu göz önüne alındığında, "herkese uyan tek beden" yaklaşımı işe yaramaz, özellikle de onu ne kadar kullanacağınızı hesaba katarsanız. Philips , Panasonic ve Dyson gibi en iyi saç kurutma makinesi markalarının artık farklı saç tiplerinin farklı teknolojiler gerektirdiği gerçeğini göz önünde bulundurduğunuzda seçim daha da karmaşık hale geliyor.


En İyi 4 Saç Kurutma Makinesi 2022-2023​


1. Genel olarak en iyi saç kurutma makinesi : Dyson Supersonic Saç Kurutma Makinesi​

Bu ürün, diğer saç kurutma makinesi motorlarından ortalama altı kat daha hızlı olan güçlü bir dijital motora sahiptir. Air Multiplier™ teknolojisi ile birleştiğinde, uzun saçlar dahil tüm saç tiplerinde hızlı kurutma ve hassas şekillendirme için yüksek basınçlı, yüksek hızlı kontrollü hava jeti oluşturur.
  • Dyson SupersonicTM saç kurutma makinesi, diğer bazı makinelerden farklı olarak, havanın sıcaklığını saniyede 40'tan fazla kez ölçer ve ısıyı kontrol altında tutar. Bu da saçlarınızın doğal parlaklığını korumak için ısı kaynaklı hasara karşı koruma sağlar.
  • Laboratuvarlarımızda farklı saç tiplerini titizce test ettik ve farklı saç tiplerini şekillendirmek için çeşitli başlıklar geliştirdik. Makinelerimizi sürekli geliştirdiğimiz için elektriklenmeyi önleyen yeni bir Flyaway başlık tasarladık.
  • Profesyonel saç stilistlerinden esinlenilerek tasarlanan yeni Flyaway başlık, kısa saçları uzun saçların altına saklayarak elektriklenmeyi gidermek için Coanda etkisinden faydalanır. Kuaför salonu kalitesindeki pürüzsüz bir görünümü1 evde sağlar.

    dyson saç kurutma makinesi yorumları
Müşteriler diyor ki : Dalgalı ve kıvırcık saçlar için harika. Nispeten sessizdir ve saçları ortalama bir saç kurutma makinesinden çok daha hızlı kurutur.

2. İnce saçlar için en iyi saç kurutma makinesi: Philips 5000 Serisi Saç Kurutma Makinesi BHD530/00​

Saçınıza ve stilinize en uygun ısı ve hız kombinasyonunu kolayca seçin. Altı farklı ayar, kişiye özel şekillendirme için hassas kontrol sağlar.
philips_sac_kurutma_makinesi_en_iyi.jpg
Aşırı ısınma algılama sensörü, hava sıcaklığını etkin bir şekilde optimize edip kontrol ederek saçınızı aşırı ısınmadan kaynaklanan hasardan korur. ThermoShield teknolojisiyle stressiz kurutma deneyiminin keyfini çıkarın. İnce başlık, hızlı son dokunuşlar yapmak ve stilinizin küçük ayrıntılarını mükemmelleştirmek için havayı hassas bir şekilde odaklar.

Müşteriler ne diyor: Oldukça sessiz ve hızlı kurutuyor tavsiye ederim fiyat performans açısından çok iyi.

3. En iyi hafif saç kurutma makinesi: Philips Drycare Prestige Profesyonel Ultra Hızlı Saç Kurutma Makinesi HSP910/00​

Her ihtiyaç için 2 ince başlık ile mükemmel şekillendirme sonuçları. 7 mm - hassas şekillendirme için ve 9 mm başlık saçınızı fırçalamak ve cilalamak için.

hafif_sac_kurutma_makinesi.jpg
  • Pro Saç Kurutma Makinesi, %40 daha hızlı olan 160 km/sa* hava hızına kadar yüksek performanslı bir AC motora sahiptir. Profesyonel, etkili sonuçlar için geliştirilmiştir.
  • Bu 2100 W profesyonel saç kurutma makinesi, güçlü bir hava akışı sağlar. Ortaya çıkan güç ve hız kombinasyonu, saçınızı kurutmayı ve şekillendirmeyi daha hızlı ve daha kolay hale getirir.
  • Yüklü negatif iyonlar, statiği ortadan kaldırır, saçı yumuşatır ve saçın parlaklığını ve parlaklığını yoğunlaştırmak için saç kütiküllerini yumuşatır. Sonuç, pürüzsüz, parlak ve elektriklenmeyen saçlardır.

4. Kıvırcık saçlar için en iyi saç kurutma makinesi: Panasonic EH-NA65-K825 saç kurutma makinesi​

Yenilikçi EH-NA65 saç kurutma makinesi, parlaklık kaybı, kabarma, kuruluk ve kırık uçlar gibi saç hasarlarını gözle görülür şekilde iyileştirmek için özel olarak tasarlanmıştır.Nano teknolojisi, pürüzsüz, parlak saçlar için üst kütikülü sıkılaştırır. Nanoe saç derisini nemlendirir ve sağlıklı tutar. Nanoe ayrıca daha kolay yönetilebilir saçlar için statik elektriği bastırır.
panosonic_sac_kurutma_makinesi_en_iyi.jpg

  • Hızlı kuruyan nozul dönüşümlü olarak güçlü ve zayıf hava akışları göndererek daha iyi ve daha hızlı kurutma için tellerin ayrılmasına yardımcı olur.
  • NA65 saç kurutma makinesi, uzun, parlak dalgalar veya pürüzsüz bir fön olsun, istediğiniz stili ve bitişi elde etmenizi sağlamak için 3 hıza ve 4 sıcaklık seviyesine sahiptir. Soğuk Hava düğmesi, saçınızı kuruduktan sonra sabitlemenizi sağlar.

5. 500 TL altındaki en iyi saç kurutma makinesi: Grundig HD 4880 2500 W İyonlu Saç Kurutma Makinesi​

Saç kurutma makineleri kişisel bakım ürünleri arasında önemli bir yere sahip. Grundig HD 4880 İyonik Saç Kurutma Makinesi saç tellerinizin tamamen kurumasını sağladığı gibi farklı seviyede sıcaklık ayarları ve işlevsel özellikleri sayesinde de bakımlı görünmenize yardımcı oluyor. Saçlarınıza istediğiniz şekli vermenizi de kolaylaştıran cihaz üç sıcaklık ve iki hız seviyeli yapısıyla kullanıcıların beğenisini kazanıyor.
grundig_sac_kurutma_makinesi.jpg
2500 watt gücündeki Grundig HD 4880 iyonik fonksiyonu aracılığıyla saçlarda elektriklenmeyi önlüyor. Cihazın uç ızgarasında yer alan turmalinli seramik kaplama da eşit sıcaklık dağılımı gerçekleştirerek saçlarınızı koruyor. Yüksek çıkış gücünü kullanarak profesyonel saç kurutma makinesi seviyesinde hava akışı sağlayan ürün iki kademeli üfleme hızıyla ön plana çıkıyor. Nitekim iki kademeli üfleme hızı çok daha etkin bir kurutma performansı ortaya koyuyor.

Üç kademeli sıcaklık ayarıyla çalışan cihaz sayesinde stilinize en uygun saç modelini yaratacak sıcaklığı seçebilir ve üst seviye bir kullanıcı deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Kullanım sırasında negatif yüklü iyonlar yayan Grundig HD 4880 saçlardaki elektriklenmeyi ve buna bağlı olarak da kabarmayı engelliyor.
  • Yüksek üfleme gücü hem saçınızın daha iyi kurumasını sağlıyor hem de saçınıza verdiğiniz şeklin uzun süreli kalıcılığını mümkün kılıyor.
  • Seramik kaplamalı hava çıkışı ızgaraları cihazdaki ısının eşit bir şekilde dağıtılmasını kolaylaştırıyor ve saçlarınızın yüksek ısıdan zarar görme ihtimali en aza iniyor.
  • Soğuk üfleme ayarı da saçınıza verdiğiniz şeklin kalıcılığını artıran özellikler arasında yer alıyor.
  • Etkili kurutma performansına sahip olan ürün farklı saç uygulamaları için size seçim yapma şansı tanıyor.
  • Beğen
Reactions: Bal0ncuk