Kore Nar Sirkesi Zayıflama Kürü Tarifi

Kilo vermek için tüm zamanların en çok tavsiye edilen içeceklerinden biri limonlu su olduğu iyi bilinmektedir. Ancak son zamanlarda Kore'de kilo vermeyi hızlandırmak için doğal bir çare olarak kullanılan en popüler zayıflama içeceği nar sirkesi ile yapılan acı tatlı bir içecektir. Birçok takipçi, aynı zamanda büyük sağlık faydaları ile ilişkili olduğu için klasik limon karışımından çok daha güçlü olduğunu düşünüyor.

Asyalıların kusursuz, genç ciltlerini ve ince vücut yapılarını nasıl koruduklarını hiç merak ettiniz mi? Koreli araştırmacılar, nar sirkesi içeceği tüketmenin göbek yağını azaltmaya yardımcı olduğunu ve kilo vermeye yardımcı olduğunu ortaya koyan bir araştırma yaptı. “Nar sirkesi göbekteki yağ birikimini azaltır” diyorlar, hatta 'obezite önleyici etkisi' olduğunu öne sürüyorlar. Koreli araştırmacılar, kilolu kadınlardan günde iki nar sirkesi kokteyli içmelerini istedi ve gönüllüler, herhangi bir diyet yapmadan önemli miktarda göbek yağının eridiğini gördüler. Bu sihirli içeceğin etkili kilo kaybı için nasıl çalıştığını öğrenelim.

Bugün, bu Kore nar sirke yönteminin faydalarını onaylayan çeşitli takipçilerden sayısız referans var. Toniğin tarifini deneyen ve günde yarım kg'a kadar kilo verebileceğinizi iddia eden 41 yaşındaki Heidi Hedstrom'un açıklaması böyle: Dar kot pantolonumu mutlu bir şekilde dönebildiğini belirtiyor.

Kore Nar Sirkesi Diyet İçecek Nasıl Yapılır?​

nar_sirkesi_zayiflama_icecegi_nasil_yapilir.jpg
Nar sirkesi diyet içeceği yapmak basit, hızlı ve ekonomiktir. 1-2 yemek kaşığı nar sirkesini bir bardak suya karıştırın. Sabah ilk iş ve akşam son iş olarak içilir. İçmekte zorlanıyorsanız, tadı tatlandırmak için biraz bal ekleyin. Ayrıca yemeklerden önce veya yemek sırasında da tüketebilirsiniz.

Malzemeler:
  • 1 yemek kaşığı beyaz sirke (en az yüzde 5 asetik asit)
  • 3 yemek kaşığı nar suyu (organik)
  • 1.5 bardak su (Maden suyu isteğe bağlı)
Yapılışı:

Sadece bir yemek kaşığı beyaz sirke, 3 yemek kaşığı saf (organik) nar suyu, 1.5 bardak su ve tadına göre biraz sıfır kalorili tatlandırıcı karıştırın. Buzlu servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.

En iyi sonuçlar için, günde iki bardak içebilirsiniz. Nar sirkesi zayıflama kürünü öğünden önce, yemek sırasında veya hemen sonrasında tüketebilirsiniz. Sonuçları artırmak için uzmanlar, tam tahıllar, yağsız proteinler ve çok sayıda antioksidan bakımından zengin meyve ve sebzeler gibi sağlıklı atıştırmalıklar ve yemekler tüketmenizi tavsiye ediyor.

Not: Her zaman olduğu gibi, herhangi bir yeni diyet kürü denemek için bir doktora danışın.

Nar sirkesi tarifini deneyin ve bu içeceğin sizin için işe yarayıp yaramadığını yorumlarda bize bildirin.