Hızlı hazırlanmanız gereken görüşmeleriniz olabilir. Her zaman makyajlı olmak zor olduğu gibi gereksizdir de. Aniden görüşmeniz gereken randevularınızda hızlıca hazırlanmak için pratik makyaj uygulamalarını yapabilirsiniz.

Hızlı Makyaj Yapma Tüyoları
  • Zemin Hazırlama
Cildine özen gösteren ve çok çeşitli kremler kullanan kişiler için, bir arada krem kullanılabilir. Nemlendirici, fondöten ve güneş koruyucu kremi ayrı ayrı uygulamak yerine renkli güneş koruyucu krem kullanmak, zaman kazandırır.

  • Göz Makyajı
Ne kadar pratik bir makyaj yapsanız da göz makyajı var ise makyaj niteliği sağlanır. Eyeliner, kalem, kontur sürmek yerine yan kesik bir fırça ile göz farını kalem gibi çekin. Hem kolay hem de flu görüntü verdiği için düzeltmek veya inceltmek zorunda kalmazsınız. Göz farlarını, kalem olarak kullanmak daha doğal ve çekici görünüm kazandırır. Pratiktir.

Rimel mutlaka sürülmelidir. Kolay ve bulaştırmadan sürmek için, parmağınızı kirpiklerin arkasına yerleştirin ve hızlıca tarayın.

hizli_makyaj_yapma-600x450.jpg


  • Parlaklık Takısı
Ruj yerine lipstick sürerek zamandan kazanabilirsiniz. Dudak kalemi ya da rujun taşmasını düzeltmek için uğraşmak zorunda kalmazsınız. Üstelik cilt makyajı yapılmasa bile parlaklığı dudaklara kazandırmak, odaksallığı dağıtarak, hızlı makyaj yapıldığının anlaşılmamasını sağlar.

  • Enerji ve Canlılık
Allık mutlaka olmalıdır. Pudra, fondöten, pate krem, aydınlatıcı gibi çeşitli ürünlere gerek kalmadan yanaklara sürülen allık, canlı bir görünüm sunar. Kolay ve hızlı sürülmesi herhangi bitiş ve başlangıç noktası olmadığı için allık, özgürce sürülebilir. Turuncu ışıltılar içeren bronz allık kullanabilirsiniz.

5 Dakikada Hızlı Makyaj Nasıl Yapılır? Tıklayın !

10 Dakikada Doğal Makyaj Nasıl Yapılır? Tıklayın !

Hafif ve aydınlık makyaj nasıl yapılır? Tıklayın !

Hızlı Makyajın 3 Adımı Tıklayın !