Şık ve kadınsı görünmeyi hangi kadın istemez ki? :) O halde sizi "Kalem etekler nasıl kombinlenir?" yazımızla baş başa bırakıyoruz..

Şıklık ve zerafet tutkunu bir kadınsanız bu içerikle keyfiniz yerine gelecek. Kadınsı giyim tarzı: Kalem etekler ile bir örnekte bizden :)

Giyim biz kadınlar için en önemli tutkulardan biri. Evde, iş yerinde, özel davetlerde ya da sevgilinizle, eşinizle gezmelerde hep en şık giyinen olmak isteriz. Aslında çok zor değil ama bunların hangi kıyafetlerle sağlanacağını bilmek lazım. Şimdi sizlere kadınsı giyim tarzı nasıl olurun cevabını vereceğiz.
kalem-etekler-nasil-kombinlenir-2.jpg


Kalem Etek Nasıl Kombinlenir?

Kadınları kadınsı gösteren parçalardan biri de kalem etekler. Toplantıların, iş davetlerinin ve iş görüşmelerinin favori parçası olan kalem etekleri sadece bu alanlarda kullanmayın. Değişik modellerini farklı yerlere giderken kombinleyin. Moda trendlerine de baktığımızda her kadının gardırobunda bulunması gerekiyor.

Kalem eteklerle şık bir kombin oluşturmak istiyorsanız ipek bir gömlek ve stiletto ikilisini mutlaka temin edeceksiniz hanımlar!

Havalar tam ısınmamışken bunları nasıl yapacağız diyorsanız blazer bir ceketle kadınsı giyim tarzınızı tamamlamış olursunuz.

O kadar ağır bir giyim tarzı istenmiyorsanız sportif bir kalem eteği spor bir ayakkabı ve salaş üstler eşliğinde süper bir hafta sonunun hayalini kurabilirsiniz.
  • Beğen
Reactions: Hannaz ve fabric