Sosyal medyanın yaygın kullanımı ile hayatımıza giren akımlardan biri olan kristal tırnak manikür nasıl yapılır? Tırnak süsleme ve tasarımları arasında yerini alan kristal tırnak modelleri hazırladık.

Sosyal medyada başlayan güzellik ve makyaj akımlarının tüm dünyaya ulaşması sadece birkaç saat alıyor. Bu akımları uygulayan ve paylaşan insanlarda oldukça fazla sayıda oluyor. Son dönemde ortaya çıkan kristal tırnaklarda bu akımlardan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Kristal Tırnak Manikür Nasıl Yapılır?


Tırnaklarınızın uzun ya da kısa olması önemli değildir. İstediğiniz boydaki tırnaklarda kristal tırnak tasarımları yapabilirsiniz.

İstediğiniz oje rengini seçtikten sonra temiz ve kuru bir süngeri küçük parçalara ayırın. Tırnaklarınıza ojeyi sürdükten sonra sünger ile taşlı görünümü yaratın. Ojenin üzerinde kuruma olmaması için hızlı olmanız gerekir. Süngeri tampon hareketler ile uygulamayı unutmayın.

Taşlı modeller denemek isteyenler için önerimiz var. Yapıştırıcı kullanmadan önce hassas ve çabuk kırılan tırnakların kalsiyum jeli ile tırnaklarını güçlendirmesi gerekebilir.

kristal_tirnak_manikuru_nasil_yapilir (1).jpg
kristal_tirnak_manikuru_nasil_yapilir (2).jpg
kristal_tirnak_manikuru_nasil_yapilir (3).jpg
kristal_tirnak_manikuru_nasil_yapilir (4).jpg