Kürk montlar, kabanlar ve platolar yine çok moda. 2019 sonbahar kış kreasyonlarında uzun tüylü kürkler rengarenk tasarımlarıyla yer alıyor. Kabarık ve kısa kesim kürk modelleri, pek çok giyim stili ile kombin edilebiliyor. Renk, model ve tarzınıza göre dilediğiniz tarzda kombin yapabilirsiniz.

kurk_kombinleri_nasil_yapilir-600x600.jpg


Sokak Modasında Kürk Kombini

Kot pantolonlar bu sezon biraz daha rahat biraz daha bol kesim. Kıvırmadan kısa kesim yapılan kot pantolonlar altına düz ve kısa botlar, rengarenk sneaker modelleri şık bir görünüm veriyor. Üzerine kombin ettiğiniz kürk modeline göre aksesuar, çanta ve saç dizaynı yaparak sokak modasında kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz.

kurk_kombinleri_2019.jpg


Gece Kombinlerinde Kürk

Mini elbiseler ve dantel çoraplar ile çekicilik sağlayan kürk paltolar, gece kombinlerine ve abiye kıyafetlere dolgunluk sağlıyor. Zarif topuklu ayakkabılar üzerine daha konforlu bir görünüm kazandıran kürk montları, parlak tonlarda ve uzun tüylü seçerek, geceye daha çok ışıltı katabilirsiniz.

kurk_modelleri_2019.jpg


Trikolarda Kürk Kombini

Triko pantolon, triko etek ve triko mini elbiseler ile en iyi kombini sağlayan kürk mont modelleri, salaş bir görünüm kazandırıyor. Spor botlar ve düz spor ayakkabılar ile giyilen geniş kesim triko pantolonlar, kabarık kürkler ve peluş montlar ile aşırı sempatik ve aşırı sıcak görsellik sağlıyor.

Doğal saç modelleri ve minik boy çantalar ile günlük giyim trendlerine uyum sağlayabilir, kendi renkleriniz ve tarzınız ile her ortamda şıklık sunabilirsiniz.

Palto modelleri 2018-2019 Tıklayın !

Trend Kombinler Tıklayın !

En Güzel Kürk Modelleri Tıklayın !

Max Mara Palto Modelleri Tıklayın !