EĞER MAKİNENİZ TEMİZSE HARİKA. PEKİ SİZ EN SON ÇAMAŞIR MAKİNENİZİ NE ZAMAN TEMİZLEDİNİZ ?

KURAL BASİT: TEMİZ MAKİNE = TEMİZ ÇAMAŞIRLAR

Çamaşırlarınızı kirli bir leğende yıkamayı düşünür müsünüz? Aklımıza bile getirmeyiz. Halbuki çamaşır makinesini her çalıştırdığımızda, makinemizin birçok yerinde tortu ve kirler birikiyor. Çamaşır makinesinin deterjan gözündeki kirleri ya da lastik içinde birikenleri gözümüzle görebiliyoruz ama çamaşır makinesinin filtresinde, altındaki suda ya da borularda biriken kirleri göremiyoruz ve bunlar zamanla makinede yer ediyor. Üstelik birçoğumuz ya çamaşır makinesinden ya da çamaşırlarımızdan zaman içinde kötü bir koku geldiğini fark ediyoruz.



Peki çamaşır makinenizin temizliğini yapmak ve tüm bu sorunlarla baş etmek için ne yapabiliriz? Bu noktada verilebilecek en doğru cevaplardan biri çamaşır makinesi temizleyicisi ile temizlemek. Bu sorunları çözmüş olan kadınların ortak yanıtları bu yönde… Marc reklamını gördüğümüzde birçok kadının heyecanlanması da bundan kaynaklanıyor. Eskiden severek kullandığımız Marc, yeni Çamaşır Makinesi Temizleyicisi ürünü ile geri geldi ve bu alanda en çok önerilen ürünlerden biri oldu.


ÇAMAŞIR MAKİNESİNİ TEMİZLEMEK NE KADAR GEREKLİ?

Renkli çamaşırları, beyazları, çocukların çamaşırlarını, nevresimleri ayrı ayrı yıkayalım derken haftada en az 4 kere çamaşır makinesi çalışıyor. Her yıkamada makine biraz daha kirleniyor. Her yıkamada deterjan kalıntıları birikiyor, kireçlenme artıyor, makinenin alt kısmında kirli su birikiyor. Bütün bunlar zamanla makinede hoş olmayan bir koku yaratıyor. Üstelik bu koku bazen çamaşırlara da siniyor.

Ertelemeyin!

Makinenizde birikmiş kirden ve kokudan kurtulmak için makinenizi düzenli olarak pratik ve profesyonel çamaşır makinesi temizleyicisi ile temizleyin.

Limon, sirke, karbonat işe yarar mı?

Çamaşır makinesi temizlemek için kimisi limon kullanıyor, kimisi sirkeyi öneriyor, kimisi de karbonat kullanmanızı tavsiye ediyor. Ancak bunlar sorunu tam olarak çözmez. Yine kirler ve kalıntılar kısmi olarak makinenin içinde kalabilir. Zaten tüm bu çözümleri deneyip yine de kirden ya da kokudan kurtulamadığını söyleyen birçok kadın var.

Marc Çamaşır Makinesi Temizleycisi, aynı anda hem kireci hem deterjan kalıntılarını hem de gözle görünmeyen diğer saklanmış tüm kalıntıları tek seferde temizliyor ve atıyor.

Bu noktada pek çok kadının tercihi makine temizleyicisi kullanmaktan yana. Çünkü çamaşır makinesi temizleyicileri, makinenizin en gizli noktalarına bile erişebildiği için, ev içinde bulacağınız birçok çözüme kıyasla daha etkili bir sonuç veriyor.



Makinenizin dostu

Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisi özel olarak geliştirilmiş formülüyle önceden birikmiş ve kendine yer etmiş kir ve lekeleri temizlemekle kalmıyor, yenilerinin oluşmasını da önlüyor. Kir ve leke kaynaklı kötü kokuları önleyici etkiye de sahip Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisi, sahip olduğu formülle makinenizi ilk günkü gibi yeni ve bakımlı halde tutuyor.

Özetle, Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisi makinenizde sağladığı temizlik ile çamaşırlarınıza da ekstra ferahlık sağlarken, en iyi şekilde de koruyor. Aynı zamanda yüzde 100 etkili makine performansı da sunuyor. Makineniz zamana meydan okuyarak gücünü ve verimini koruyor, çok daha uzun yıllar sağlam makineye sahip olmanızı sağlıyor ve ev ekonominize destek oluyor. Marc Çamaşır Makinesi Temizleyicisi’ni kullanarak evdeki en büyük destekçiniz çamaşır makinelerinizin ömrünü uzatabilir; çamaşırlarınızı daha temiz makinelerde gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz.