Cildi pürüzsüz ve canlı görünen mankenlerin 3 güzellik sırrı nedir? Her zaman taze görünen bir cilde sahip olabilmek için sizde dünya starlarının güzellik önerilerini dikkate alabilirsiniz.

Makyajsız da güzel görünebilmek tüm kadınların hayalidir. Peki makyajsız ya da hafif bir makyaj ile mükemmel görünen manken ve oyuncular bunu nasıl başarıyor? İşte vazgeçemedikleri güzellik ve bakım alışkanlıkları.

mankenlerin_3_guzellik_sirri.jpg

Mankenlerin Günlük Güzellik Alışkanlıkları


Temizleme

Cildi her gün düzenli olarak derinlemesine temizlemek gerekir. Makyajınızı çıkarmadan kesinlikle uyumayın. Haftalık ve aylık bakımlarını aksatmayın. Doğal maskelerin cilt üzerindeki olumlu etkilerinden faydalanabilirsiniz. Kullandığınız temizleyicilerin organik içerikli olmasına özen gösterin.

Toksinleri Atmak

Cildin parlaması için düzenli olarak vücudunuzdaki toksin maddelerden kurtulmak gerekir. Bunun için aylık doğal detoks uygulamalarını deneyebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek ise toksin birikmesini engellemek için en önemli maddedir. Haftada birkaç ana öğünde sadece meyve ve sebze tüketebilirsiniz. Günlük yeterli miktarda su tükettiğinizden emin olun. Egzersiz yapmayı ihmal etmeyin.

Güzellik Uykusu Uyumak


Uyku cilt güzelliğinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Günde en az 7 saat uyumak tüm vücudun yenilenmesini sağlar. Güzelleştiren uykunun nasıl olması gerektiğini Gençleştiren Uyku Nedir?
'dan öğrenebilirsiniz.