Eski mobilyaların, günümüz mobilyalarına oranla daha kaliteli, sağlam ve dayanıklı olduğu aşikardır. Hem antika değeri taşıyan hem de el işlemesi modelleri ile şıklıkta farklı bir boyut sunan eski mobilyaları, boyayarak yepyeni bir hale getirebilirsiniz.

Mobilya boyamak için ürünlerin niteliğine göre işlem yapabilirsiniz. Bazı mobilyaların aşırı vernikli yüzeyleri olması nedeniyle, zımparalanması gereklidir. Marangozlar kolaylıkla zımpara işlemi yapabilir, mobilyaları boyayabilir. Fakat kendiniz yapmak istiyorsanız, ahşap boyama için yapı marketlerinde hazırlanan boyaları seçerek, şahane tasarımlar oluşturabilirsiniz.

mobilya_nasil_boyanir_mobilya_boyama_islemi-600x424.jpg


Mobilya Nasıl Boyanır?
Kendin yap fikirleri arasında mobilya boyamak, dekorasyon yenilemek için uygulanan avantajlı formüllerdendir. Yenilenmiş mobilya görünümü ile evinize tazelik ve yenilik kazandırır.

Mobilya boyama yaparken, sprey boya kullanmamanız önemlidir. Ya da küçük parçaları açık alanda ancak boyayabilirsiniz. Ince fırçalar ile boyamak, pürüzsüz bir görünüm verir.

Lake parlaklığı veren ahşap boyaları ile eskimiş mobilyalarınıza yepyeni bir görünüm kazandırabilir, farklı renklerde boyayarak kendi tarzınızı yaratabilirsiniz. Özellikle yatak odası mobilya boyama yaparken, farklı parçaları farklı ve uyumlu renklerle boyamak, çok moda.

zimparasiz_mobilya_boyamak-600x400.jpg


Mobilya Nasıl Boyanır? Trend Renkler İçin Tıklayın !

Evde mobilya boyamak mümkün mü? Tıklayın !

Ahşap Boyama tekniğiyle mobilya yenilemek Tıklayın !

2019 Dekorasyon Trendleri İçin Tıklayın !

Mobilyadaki Çizikler Nasıl Kapatılır? Tıklayın !