Düğüne bir adım kala size büyük heyecanlar yaşatacak olan nişan töreni için seçeceğiniz elbise çok önemlidir. Nişanlık abiye modelleri 2019 kreasyonları vitrinlerdeki yerini aldı ve yazın gelmesiyle genç kızlar kendileri için en uygun olan nişanlık kıyafeti seçmeye çalışıyor.

Beyaz Dışındaki Renklere Yönelin
Düğün için zaten beyaz giyeceğinizden nişanlık için kıyafet modelleri seçerken beyaz dışındaki renklere yönelmeniz gerekir. Özellikle soft renkler 2019’in trendi olmuştur. Beyaza yakın pastel tonlar, bebek mavileri, pudra pembeler ve limon sarıları yoğun olarak tercih ediliyor.

nisan_elbiseleri_modelleri_2019-600x800.jpg


Kabarık mı Yoksa Sade mi?
Nişan elbise modelleri 2019 senesinde kabarık ve deniz kızı stili olarak ikiye ayrılıyor. Bunun için nişan töreninin nerede yapılacağı önemlidir. Kumsalda yapılacak törenler için düz modeller daha çok tercih edilir. Nişan töreni evde olacaksa kısa mini nişanlık elbise modelleri daha uygun bir seçim olacaktır.

nisan_elbiseleri_kabarik_sade_2019_trendleri-600x863.jpg


Hazır Modeller Yerine Diktirmeyi Tercih Edin
Hazır modellerin bedeninize uygun olmadığını düşünüyorsanız mutlaka diktirin. Bu özel günün sadece bir kere olacağını unutmamalı ve içerisinde rahat edebileceğiniz, kendinizi şık bulacağınız abiyeler tercih etmelisiniz.

Vücut Tipinize Uygun Modeller Bulun
Nişanda ne giyilir sorusuna yanıt vermek için vücut tipinizi bilmeli ve fiziksel yapınıza uygun modelleri tercih etmelisiniz. Kusurlarınızı örtecek ve beğendiğiniz fiziksel özelliklerinizi ön plana çıkaracak abiyeler bulabilirsiniz. Ten renginize uygun saç ve makyajla nişanda çok şık bir görüntü sergileyeceğinize emin olabilirsiniz.

Kına Gecelerinin Yeni Gözdesi Hint Kıyafetleri 2018 Hint Sarileri Tıklayın !

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri için Tıklayın !