Cildinizin parlak ve ışıltılı görünmesi için kullanabileceğiniz non touring makyaj tekniği nedir? Nasıl yapılır? Aydınlık cilt makyajlarının vazgeçilmezleri arasına giren bu yöntem nasıl uygulanır?

Mat ve soluk makyaj görünümünden sonra parlak ve taze görünümlü bir ten makyajı isteyenler için yeni bir önerimiz var. Non touring makyajı yöntemini yaz ve kış aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Canlı bir görünüm elde etmek için kullanabileceğiniz bu makyaj nasıl yapılır?

Non_Touring_Makyaj.jpg


Non Touring Makyaj Nasıl Yapılır?

Doğal canlılığı sağlamak için ilk adım iyi bir nemlendirmedir. Yağlı cilde sahip olan kişiler matlaştırıcı bir nemlendirici kullanabilirler.

Cildiniz için doğru makyaj bazını kullanmak ile başlayabilirsiniz. Günlük kullanım için sade bir makyaj bazı özel günler ve akşam için ise ışıltılı bir baz kullanabilirsiniz.

Cildinizin kendi ışıltısını ortaya çıkarabilmek için yoğun yapılı fondötenlerden uzak durmalısınız. İnce yapılı olan BB ya da CC kremleri tercih edebilirsiniz.

Sivilce izleri ya da lekeleriniz varsa fondöten uygulamasından önce kapatıcılar ile bu alanları gizleyebilirsiniz.

Cildinizi non touring için uygun bir hale getirdikten sonra uygun ve ten renginiz ile uyumlu bir highlighter ile ışıltı verebilirsiniz.

Aydınlatıcıları yüzünüzün yüksek alanlarına uygulamanız gerekir. Burun üzeri, kaş üstü ve elmacık kemiklerinize az miktarda uygulamanız yeterli olacaktır.

Son olarak allık ile aydınlık görünümü destekleyebilirsiniz.
  • Non_Touring_Makyaji_nasil_yapilir.jpg
    Non_Touring_Makyaji_nasil_yapilir.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 238