İlişkilerin en önemli departmanlarından biri, cinselliktir. Partnerler arasındaki ilişkiyi pekiştiren ve mutlu bireyler olmasını sağlayan en önemli unsur, kesinlikle cinselliktir. İşinde, ailesinde, sosyal yaşamında veya hayatının herhangi bir alanında sorun yaşayan bireylerin çoğu, cinsellikte sorun yaşayan kişilerdir. Bu, kişinin bilinç altında bir sorun olarak, farklı alanlarda mutsuzluğa neden olabilir.

Özgürlüğünüzü Keşfedin
Cinsel tercihiniz her ne ise, öncelikle kendinizi keşfedin. Kendi tatmininizi yaşamayı gayet açık şekilde deneyimleyin. Nelerden zevk aldığınız, nelerden hoşlandığınız, bedeninizin hangi noktalarından haz aldığınızı keşfedin.

Önce kendinizle sevişmeniz hazzını tadın sonrasında ise mutlu ve sağlıklı ilişkiler yaşayın. Sekste hoşlanmadığınız şeyleri, sırf partnerinizin hoşuna gidiyor diye yapmayın. Her insan için milyonlarca seçenek olduğunu daima hatırlayarak, asla körü körüne bağlanmayın.

Cinsellikte özgürlük, zihnen de özgür olmanıza daha pozitif ve mutlu olmanıza olanak sunar.

icten_duygularla_sevismek.jpg


En İçten Duygularla Sevin, Sevişin
Erkek arkadaşınızın prezervatif kullanmasına özen gösterin. Her kadın nasıl ki özen gösteriyor ise beden temizliğine, görünüşüne ve zarafetine, erkeğin de aynı hassasiyeti göstermesini sağlayın.

Size özen göstermeyen kişi zaten sizi hak etmiyordur. Bedeninizin bu dünyada eşsiz ve tek olduğunu biliyor muydunuz? İçinize girişin steril koşullarda olması gerektiğini, saygı ve özen gösterilmesi gerektiğini ifade etmelisiniz. Cinsellik; aşk, arzu, şehvet gibi duyguların yansıması olsa da saygı gerektirmelidir. Bedeninizin her noktasının çok özel ve değerli olduğunu bilerek sevişin.