Sağlıklı yaşam ve şehir hayatının zararlı etkilerini azaltma özelliği olduğu söylenen pi suyu nedir? İnsan sağlığına faydaları nelerdir? Pi suyu nasıl yapılır?

Pi suyu Japon bilim adamlarının yeni keşfi olarak dünyada hızla yayılan içeriği güçlendirilmiş bir sudur. Şans eseri keşfedilmiş olan bu su şehir hayatının zararlı etkilerinden uzaklaşmak ve sağlıklı yaşam biçimini benimseyenlerin gözdesi haline gelmeyi başardı.

Pi suyu botanik çalışmalar yapan Dr. Yamishita tarafından keşfedilen bir üründür. Çiçeklerin daha hızlı büyümesini sağlayan bir hormonun etkisini araştıran bilim adamı pi suyunu şans eseri fark etmiştir. Çiçeklerdeki büyümenin nedenin hormon değil ferric ferrous isimli bir tuzun etkisi olduğu ortaya çıkmıştır. Pi suyu üzerinde yapılan araştırmalar halen devam etmektedir.

pi_suyu_nasil_yapilir.jpg

Pi Suyu Nasıl Yapılır?

Pi suyu ferric ferrous tuzunun farklı işlemlerden geçmesi ve seramik filtre ile süzülmesi sonucu elde edilir. İnsan vücudu için en sağlıklı su olduğu belirtilen pi suyunun işlem aşamaları bilimsel laboratuvarlarda ilerler.

Pi Suyunun Sağlık Açısından Faydaları Nelerdir?

Bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar.

Kandaki oksijen seviyesini arttırır.

Tansiyonun dengelenmesine yardımcı olur.

Bazı kanser türleri üzerinde olumlu etkileri vardır.

Diyabette kan şekerinin düzenlenmesini sağlar.

Karaciğer enzimlerinin düzenlenmesine yardımcı olur.

Antioksidan içeriği ile cildin daha uzun süre genç kalmasını destekler.

Eklem ağrılarının azaltılmasa yardımcı olur.

Cilt hastalıkları ile mücadele eder.

Vücuttaki asit ve baz seviyesinin dengelenmesini sağlar.