Cildimizin güzelleşmesi adına daha yeni yeni keşfettiğimiz besinler arasına çileği de ekliyoruz hanımlar! Yapacağınız çilek maskesi sayesinde cildinize daha kusursuz ve ışıl ışıl parlak bir görünüm kazandırabilirsiniz. Nasıl mı? Mucize besinlerin cilde olan faydalarını kullanarak.
puruzsuz-ve-parlak-bir-cilt-icin-cilek-maskesi.jpg


Çilek maskesinin cildi sıkılaştırma, ölü derilerden arındırma gibi başka faydaları da var. Hem cildinizde harikalar yaratmasına hem de sizi kendinizden geçiren kokusuna tanık olun! :) Tabi öyle bir gecede etki beklemeyin. Uzun vadede düzenli olarak kullandığınızda cildinizi bebeksi yapıya dönüştürebilir. Peki ya çilek maskesini nasıl uygulayacağım diyorsanız hemen açıklayalım.

Çilek Maskesi İçin İhtiyacınız Olan Malzemeler:

-1 adet çilek

-1 tatlı kaşığı bal

-1 çay kaşığı yumurta akı

Çilek Maskesinin Hazırlanışı ve Uygulanışı:

Bir kabın içinde çileği püre haline getirin. Yumurta akının içine balı ekleyip güzelce çırptıktan sonra çilekle birleştirip karıştırın.

Cildinizi temizledikten sonra cildinize maskeyi iyice yayın ve 10 dakika beklettikten sonra bol su ile durulayın. Maskeyi cildinize uyguladığınızda hafif bir kaşıntı oluşabilir hemen panik yapmayın. Ancak alerjik durumlara karşı önce bileğinizde deneyin.

Çilek maskesini daha önce denediniz mi?