3 günde 3 kilo verdiren şeftali diyeti; şeftalinin tüketildiği ve yanına ek gıdaların da eklendiği bir diyet programıdır. Şeftali lifli yapıda bir besin olduğu için uzun süre tok tutma özelliğine sahiptir. Bu sayede kişiler şeftali diyeti yaparken şeftali odaklı beslendikleri için uzun süre tok kaldıkları gibi daha az kalori almış da olurlar. Şeftalinin %89’u su olduğu için de diyet için oldukça uygun olan bir besindir.

Şeftali Kaç Kaloridir?
100 gram şeftalide 41 kalori vardır. Kişiler diyet programlarına göre ara öğünlerde 1 bardak şeftali suyu içecekleri zaman kalori hesabı yaparak tüketmelilerdir. Ayrıca kahvaltıda ve normal öğünlerde de şeftali tüketecekleri zaman bu matematik ile kalori hesabı yapıp, ona göre uygun miktarda tüketmelilerdir.

3_gunde_3_kilo_verdiren_seftali_diyeti-600x359.jpg


Şeftali Diyetinin Diyet Listesi
3 günde 3 kilo verdiren şeftali diyetinin bir günlük diyet listesi şu şekildedir:

  • Sabahları kahvaltıda; 1 tane orta boy şeftali ve 1 kase yağsız yoğurt yenmelidir. Yanında da 1 fincan şekersiz kahve içilmelidir.
  • Öğle yemeği olarak; 1 tane orta boy şeftali ve 1 kase yağsız yoğurt yenmelidir. Buna ek olarak 1 porsiyon da ızgara tavuk göğsü tüketilmelidir.
  • Akşam yemeği olarak; 1 tane orta boy şeftali ile 1 kase yoğurt tüketilmelidir. Ayrıca bunlara ek olarak 2 adet haşlanmış yumurta da yenmelidir.
Karpuz Diyeti İle 5 Günde 5 Kilo Tıklayın !

7 Günde 7 Kilo Verdiren Kavun Diyeti Tıklayın !

Kiraz Sapı Çayı Zayıflatır Mı? Nasıl Demlenir? Tıklayın !

Göbek Yağlarını Bir Haftada Eriten Kür Tıklayın !


Basen Eritme Kürü ve Basen Eritme Hareketleri Egzersizleri Kilo Verme Tıklayın !