Terazi burcu kadını, aşkın en sembolik sunumu ve estetiğin yegane timsalidir. Aşk, sanat, estetik ve adalet burcu olan terazi, özellikle yükseleni de terazi olanlarda daha bir coşkuludur.

Terazi Burcu Kadınının Özellikleri
Fiziksel olarak oldukça çekici ve sıra dışı güzeldirler. En bilinen özellikleri ise kendilerini çok sevmeleri hatta aşık olmalarıdır. Bu, kendini beğenmekten veya kibirden farklı olarak, gerçekten beğenmek ve sevmek anlamındadır.

Terazi burcu kadınını gözlerinin aşkla bakan parıltısından, saçlarının güzelliğinden ve yüksek enerjilerinden tanıyabilirsiniz. Bilinenin aksine oldukça dengeli ve adildirler. Standart adalet duygularından farklı olarak iç muhakemeleri yüksek ve hayatı çok seven kadınlardır.

terazi_burcu_kadini_ask_hayati-600x337.jpg


Terazi Kadınında Aşk
Terazi burcu kadını aşk hayatında klasik bir şıpsevdidir. Beğeni kapasitesi yüksek ve çok kolay bağlanabilen özellikleri vardır. Güzel olan her şeye aşık, güzel olan her şeye tutkunlardır.

Terazi kadınını aşık etmek, dünyanın en kolay işlerinden biridir. Dürüstlük, samimiyet ve bol miktarda eğlence. Terazi kadınını güldürmeyi, mutlu etmeyi başaran her erkek, onların en muhteşemi pozisyonundadır.

Genel olarak erkeksi görünüm, kemiksi yüz hatları, flörtiz tiplerden hoşlanırlar. Terazi kadınını bakışlarla cezbedebilir, zeka ile fethedebilirsiniz. Yüksek mental seviyelerinin farkında olarak, karşıdakinin zeka ve düşünce kapasitesini keşfetmek, en büyük tutkularından biridir.

Nezaketten yoksun minik bir hareket, terazi kadının tüm tutkulu aşkının bir anda bitmesini sağlar. Nezaket ve zeka içerikli birkaç jest ise sizi, terazi kadınının gözünde aşk tanrısı yapabilir.

Terazi Kadınında Cinsellik
Libidosu en yüksek canlılardır. Cinselliği seven ve temiz seksten hoşlanan tiplerdir. Terazi kadınında seks, tutkuyla işlendiği için baştan çıkaramayacağı bir aşk yoktur. Fakat terazi kadınını cinsellikte mutlu edebilen insan sayısı belki Dünya nüfusunun %9’u kadardır. Uzun uzadıya sevmelerden hoşlanan gerçek aşk burcudur.

Terazi Burcu Genel Özellikleri ! Tıklayın !

Terazi Sevgilisi Veya Eşi Olanlar Tıklayın !

Burçların Aşk Uyumu Tıklayın !

Burçların seks uyumu Tıklayın !