Özellikle kahve, yüz güzelliği ve vücut bakımında çağlardan beri kullanılan en etkili yöntemlerden biridir. Türk kahvesi ile peeling yapmak, cildin bakterilerden arınmasına, ölü hücrelerin kolay şekilde atılmasına olanak sunar.

Kahve içerisindeki doğal yağ sayesinde, cilt kurumaz ve nem dengesi sağlanır. Cildin güzelleşmesini sağlarken, gözeneklerin temizlenerek sıkılaşmasına olanak sunar.

Türk Kahvesi İle Yüz Peeling
Kullanılmamış taze kahve kullanabilir, çok kahve tüketiyor iseniz içtiğiniz kahvelerin telveleriyle de peeling hazırlayabilirsiniz. Genellikle sade kahve kullanılsa da şekerli içiyorsanız bile sorun değildir.

sekerli_kahve_peelingi_nasil_yapilir-600x450.jpg


Şeker peeling yaparken kullanılan gıdalardan biridir. Kahve ile birlikte ekstra etki sağlar. Kahve telvelerini zeytinyağı ile veya gül suyu ile karıştırarak, göz altları hariç tüm yüze uygulayın.

Dairesel ve hafif masaj ile boyun dahil sürdükten sonra 10 dakika bekletin ve ılık su ile temizleyin. Kahve cilt yüzeyinde kaldığı için ardından yüz temizleyici jel ya da süt kullanarak, pamuk yardımıyla iyice silin.

turk_kahvesi_telvesi_peeling_tarifi-600x512.jpg


Türk Kahvesi İle Vücut Peelingi
Selülitlerin giderilmesi, ciltteki pürüzlü yüzeylerin temizlenmesi ve yumuşacık, kadifemsi bir cilt için düzenli olarak kahve peelingi yapabilirsiniz. İçilen Türk Kahvesi telvelerinden ya da 1 paket kahve içerisine zeytin yağı koyarak, tüm bedeninizi ıslattıktan sonra sürün.

Özellikle kalça, basen ve bacak bölgelerine masaj yaparak uygulayın. 10- 15 dakika beklettikten sonra duşunuzu alabilirsiniz. Haftada 1 kez yaparak 2-3 ay sonunda selülitlerin azaldığını ya da geçtiğini fark edebilirsiniz.

turk_kahvesi_peeling-600x305.jpg

Türk Kahvesi İle Peeling Tarifleri
Doğal Peeling Yöntemleri Greyfurt, Limon, Mısır Unu Peeling Tarifleri Tıklayın !

Türk kahvesi ve zeytinyağı ile yüz maskesi Tıklayın !

Kore Cilt Bakımı Porselen Gibi Ciltlerin Sırları ! Tıklayın !

Düzenli Vücut Bakımı İle Batıklardan Kurtulun Tıklayın !

Göğüs ve Dekolte Bakımı Nasıl Yapılır? Tıklayın !