Mezuniyet töreni için elbise seçiminde akıllıca davranmalı ve tarzınızdan ödün vermeyecek abiyeler üzerine yoğunlaşmalısınız. Üniversite mezuniyet elbiseleri daha bilinçli olarak tercih edilen abiyeler olduğu için genelde sonradan baktığınızda pişman olmayacağınız elbiselerdir ancak lise mezuniyeti için aynı durum geçerli değildir. Bu nedenle 2019 abiye çeşitleri içerisinde tercih yaparken tarzınızı mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.

mezuniyet_kiyafetleri_2019_universite_lise-600x332.jpg


Üniversite Mezuniyetleri Daha Ağır Kıyafetleri Kaldırır

Mezuniyet kombinleri bayan giyimde miniler, uzun elbiseler, dekolteli abiyeler olarak ayrılabilir. Önemli olan mezuniyet töreninin nerede olduğu ve ne olduğudur. Örneğin üniversite mezuniyetleri daha ağır abiye modellerini kaldırabilecek düzeyde olan organizasyonlardır. Bu nedenle değişik abiye modelleri arasında bir seçim yapılabilir. Ayrıca bu elbiseye uygun daha koyu tonlarda ağır bir makyaj ve saç modeli de organizasyona yakışacak ve aşırıya kaçmayacaktır. Mezuniyet pozlarınızda şık gözükmek ve gecenin yıldızı olmak istiyorsanız siz de bu ağır abiyeleri tercih edebilirsiniz.

mezuniyet_elbiseleri_2019_modasi-600x408.jpg


Cüppeye Uygun Renkler Tercih Etmek Önemli midir?

Mezuniyet elbiseleri 2019 modellerine baktığınız zaman renk renk modeller karşınıza çıksa da siz cüppeyle uyum yakalamak istiyor olabilirsiniz. Bu nedenle genelde cüppe renklerine uyumlu tonlar tercih edebilirsiniz. Genelde lacivert ve mavi tonlarında olan cüppeler içerisine beyaz gibi ya da beyaza yakın olan pastel tonlar güzel duracaktır. Ancak yine de sizi hiç yansıtmadığını düşündüğünüz renkleri sadece cüppeyle uyumlu oluyor diye tercih etmek de doğru olmayacaktır.

Mezuniyet Elbisesi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Tıklayın !

Mezuniyet Elbiseleri 2018 Tıklayın !