Cildinizin pürüzsüz ve porselen gibi olması için uzak doğu kadınlarının güzellik maskesi tarifini deneyebilirsiniz. Yeni cilt hücrelerinin oluşumuna zemin hazırlayan bu doğal maske ile kusursuz bir cilde sahip olabilirsiniz.

Uzak doğu kadınlarının güzellikleri ve bakımlı ciltlerinin sırrı doğal bakım maskelerinden geçiyor. Evde hazırlayabileceğiniz doğal içerikli ve cilde zarar vermeyen bir maske tarifi hazırladık. Bu maske ile cildiniz ışıl ışıl ve parlak olabilir. Derinlemesine temizlenen cildiniz ile akne oluşumunu da engelleyebilirsiniz. Cildinizin genç kalması için alkol ve sigaradan uzak durmalısınız. Sağlıklı besinler ile beslenmek hücre yenilenmesini destekleyicidir. Bunların dışında günde en az 2 litre su için ve cildinize düzenli bakımlar uygulayın.

uzak_dogu_kadinlarinin_guzellik_bakimi.jpg


Canlandıran ve Bakım Yapan Cilt Maskesi

1 tatlı kaşığı mısır nişastası

1 tatlı kaşığı bal

1 çay kaşığı tuz

Hazırlanışı

Mısır nişastası ve tuzu küçük bir kabın içinde karıştırın. Balı ekleyin ve macun kıvamına gelene kadar karıştırmaya devam edin.

Temiz cildinize maskeyi uygulayın. 10 dakika beklettikten sonra cildinizi temizleyin. Cildinizi kuruladıktan sonra uygun bir nemlendirici kullanmanız gerekir.

Bu maskeyi haftada 2 defa akşam saatlerinde tekrarlayabilirsiniz. Cildinizde açık yara ya da farklı cilt hastalıkları varsa bu maskeyi uygulamamalısınız.

İlk uygulamada cildinizde küçük bir alana sürerek alerjiniz olup olmadığını test edebilirsiniz.

Mısır nişastası cildi pürüzsüz ve porselen gibi olmasını sağlar. Tuz ciltteki bakterilerle savaşır, ölü derilerin atılmasına yardımcı olur. Bal ise cildin yenilenmesine ve yumuşak bir hale gelmesine yardımcı olacaktır.

Porselen Gibi Ciltlerin Sırrı: Cilt Fırçalama Yöntemi ! için Tıklayın !
  • Beğen
Reactions: burfur