Zamana bağlı olarak esneyen ve formunu kaybeden yanakları, küçük makyaj önerileri uygulayarak daha dinamik gösterebilirsiniz. Ayrıca düzenli egzersiz yapmak, yanak kaslarının güçlenmesine ve elastikiyetini yeniden kazanmasına yardımcı olur.

Hızlı kilo alıp verme, gen özellikleri ve beslenme alışkanlıkları, yüz kaslarını, yanak kaslarını etkileyen faktörler arasındadır.

sarkik_yanaklari_sikilastirma-600x253.jpg


Yüz Egzersizleri

Yanak, gıdı ve boyun bölgelerine uygulanan masaj teknikleri ile formunu kaybeden görünümü, yeniden daha genç ve dinamik hale getirebilirsiniz. Gülmek, her insana yakışan ve aynı zamanda yüz kaslarını çalıştıran bir eylemdir.

  • Aynanın karşısına geçip 10 saniye boyunca kahkahalarla gülmek, yüz kaslarınızın hızla çalışması ve toparlanmasına olanak sunar. Aynı etkinliği 5 defa tekrarlayın.
  • Yanaklarınızı hava ile doldurun ve balon şişirin. Balon yoksa, balon şişirirmiş gibi havayı üfleyin. Aynı egzersizi 5 defa tekrar edin.
  • Yanakları sıkılaştırmak için bu egzersizlerden sonra; çene kemiğine masaj yapın. İki elinizle birlikte 2-3 dakika, hafif ve dairesel hareketlerle kemiğin üst kısımlarına masaj uygulayın. Ardından yanaklarınıza da masaj yapın.
Yüz Yogası – Resimli Anlatım için Tıklayın !
Yüz jimnastiği için Tıklayın !
Kırışıklık Önleyici Doğal Maskeler Tıklayın !