Hızlı yaşlanmak yerine doğru adımlar ile olduğunuzdan daha genç ve gergin bir cilde sahip olabilirsiniz. Yaşlanmayı yavaşlatan yöntemler ile genç görünme sırlarını öğrenebilirsiniz.

Kadınların genç ve güzel görünme arzusu ve yaşlanmak istememeleri için geliştirdikleri binlerce yöntem vardır. Her geçen gün yeni bir formül eklenen tıp dünyasının araştırmaları sonucunda yaşlanmayı engellemek için bilmeniz gereken önemli püf noktaları ortaya çıkıyor.

yaslanmayi_yavaslatma.jpg

Yaşlanmayı Yavaşlatmak İçin

Erken Yaşlarda Önlem Alın

Cildinize her zaman iyi bakımlar yapmanız gerekir. 20'li yaşlardan itibaren cilde yatırım yapmalısınız. Günlük nemlendiriciler ve güneş kremi kullanımını ihmal etmemelisiniz.

Doğal Beslenin

Yaşından genç görünüme sahip olan tüm kadınların organik ürünleri tercih ettiğini biliyor musunuz? Mevsime uygun ve tarım ilacı kullanılmayan sebze ve meyveleri tüketin. Fast food ya da şekerli besinleri tüketmeyin. Bu alışkanlıklarınızdan hemen kurtulun.

Ne Kadar Su İçiyorsunuz?

Güzelliğin çabasız ve en ekonomik yolu yeterli su içmektir. Günde 2.5 ya da 3 litre su içmek cildin nem dengesinin korunmasına yardımcı olur. Güzelliğinizi korur.

Stresi Uzaklaştırın


İş ya da özel hayatınızda yaşadığınız sorunlar üzerinde baskı ve stres hissetmenize neden olur. Hayatınızdaki sorunları engelleyemiyorsanız stresle baş etmeyi öğrenmeniz gerekir.

Sigarayı Hemen Bırakın

Kan dolaşımı üzerinde olumsuz etkileri olan sigaranın etkilerinden kısa süre içinde kurtulmanız gerekir. Sigarayı bırakma döneminde ise vücudunuzdaki zehirli maddelerin uzaklaştırılması için bol bol yoğurt tüketebilirsiniz.

Hızlı Kilo Alıp Vermeyin

Hızlı kilo alıp vermek cilt yapısının bozulmasına neden olur. Cildin elastikiyetini kaybetmemesi için sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirin ve şok diyetlerden uzak durun. Sağlıklı bir şekilde kilo verebilmek için yağ yakma özelliği olan diyetler uygulayın. Hızlı kilo almak ise çatlak oluşumuna neden olur.