çok fazla ayrıntısını bilmesemde evliliğinizn ilk zamanları baya bi imtihandan geçmişsiniz galiba ablaa
alt yapı sağlam gelişmiş yani o zamanlar birbirinize sımsıkı sarılmışsınız , artık ufak tefek saçma darbeler sizi sarsamazz
evet başından darbe yemek iyi oldu.daha bir sarıldık birbirimize.hem küçüktük korkaktık şimdi yaşasam aynı şeyleri vururum alınlarının ortasından
sıkarsın ümüklerini, kafalarını asfalta sürtüp ateş çıkartırsın , gözlerini oyar omlet yaparsınnn
yaşasın kötülükk
sıkarsın ümüklerini, kafalarını asfalta sürtüp ateş çıkartırsın , gözlerini oyar omlet yaparsınnn
yaşasın kötülükk
Cumartesi unuttum ama fırsat olursa yarın ki masanın resmini çekerim
eden bulur abllaaa sen içini onların kiniyle doldurmaa, sana zarar
eltin napııyooo bu arada
ben var gelmek sizi öpmek
selam hii
süsünü yesinlere böyle katlayınca şekli hemen bozulur nasıl böyle durmasını sağlıyosun aman ben ikiye katlıyorum üçgen yapıyorum oldu işte daha ne
KV siyle tatil yapıyor canım
zaten eğer bir kv nin 2 gelini varsa biriyle iyi oluyo ikisiyle birden iyi olanına denk gelmedim hiç
Bende normalde öyle yapıyorum da
Ayda yılda bir de özenesim tutunca bunu yapıyorum
Onu nasıl durdurmuşlar bilmem ben masaya normal yatay koyuyorum
ben eşimi seviyorum ama öyle bir sevgi değil sarılma değil: ona olan sevgim denize düşen yılana sarılır misali başladı.biraz muhtaç olacaksın ihtiyaç duyacaksın herkeslerden bıkıp sarılacaksın.ona olan tahammülüm alttan almam biraz bundan.yoksa gerçekten zor bir insandı.son 4-5 yıldır hayat bana daha kolay geliyor.
aslında olay şu yaa bu deveyi güdeceksin yaa bu diyardan gideceksin.gitsen nereye gideceksin, bir taraftan deli gibi seviyorsun eee ne yapacaksın huzurlu ve mutlu olmaya bakacaksın.hem bizim acığımızı arayan çoktu.ben aptal mıyım açık verecek onları güldürecek.olaya böyle de bakmak lazım.KV daha yeni evliyken telefonlarda onu desteklemeyen oğluna mektup yazıp " oğlum zaman nasıl olsa gösterecek" demişti.sevgi ve aşk vardı, bunların olması az şey değil hatta benim için her şeydi.gerektiğinden antidepresan bile kullandım ama evliliğimi tehlikeye atmadım atmam.bir kere böyle dedikten sonra sanırım her şey kolaylaşıyor.
milföyü pek bir lezzetsiz buldugumdan mıdır yoksa gözleme kültüründen geldiğimden midir nedir milföyü hiç kullanmıyorum bir ara ilk evlendiğimde ramazanda kullanmıştım.eşim istiyordu.
ama hazır baklava yufkalarından tatlı yapmaya çalışacağım bu bayram
ben gördüm şabanın annesi :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?