09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

evet başından darbe yemek iyi oldu.daha bir sarıldık birbirimize.hem küçüktük korkaktık şimdi yaşasam aynı şeyleri vururum alınlarının ortasından

Bu kez börek konusunda da kolaya kaçıcam
Ama napim haftaiçi geliyolar ve sürem kısıtlı
Yufkadır, karışımdır, peynirdir, maydonozdur, sodadır bi de bunun pişme süresi uzun bayağı

Ben milföy yapacağım , 15 dakikada puf diye şişiyo
Patatesi haşladım dolaba attım, patatesli yapacağım

evet başından darbe yemek iyi oldu.daha bir sarıldık birbirimize.hem küçüktük korkaktık şimdi yaşasam aynı şeyleri vururum alınlarının ortasından

sıkarsın ümüklerini, kafalarını asfalta sürtüp ateş çıkartırsın , gözlerini oyar omlet yaparsınnn

yaşasın kötülükk

sıkarsın ümüklerini, kafalarını asfalta sürtüp ateş çıkartırsın , gözlerini oyar omlet yaparsınnn

yaşasın kötülükk

benim en güzel günümü zehir edip yıllarca ağlatanlar 3 yıl sonra 29 haftalık doğup yapıp oğlu 4 ay yoğun bakımda kalan elti için gelip en güzel günlerinde ağladılar dediler.hepsi ağladı.ağlamak neymiş gördüler.

Cumartesi unuttum ama fırsat olursa yarın ki masanın resmini çekerim

eden bulur abllaaa sen içini onların kiniyle doldurmaa, sana zarar

eltin napııyooo bu arada

süsünü yesinler e böyle katlayınca şekli hemen bozulur nasıl böyle durmasını sağlıyosun aman ben ikiye katlıyorum üçgen yapıyorum oldu işte daha ne

Bende normalde öyle yapıyorum da
Ayda yılda bir de özenesim tutunca bunu yapıyorum
Onu nasıl durdurmuşlar bilmem ben masaya normal yatay koyuyorum

Bende normalde öyle yapıyorum da
Ayda yılda bir de özenesim tutunca bunu yapıyorum
Onu nasıl durdurmuşlar bilmem ben masaya normal yatay koyuyorum

milföyü pek bir lezzetsiz buldugumdan mıdır yoksa gözleme kültüründen geldiğimden midir nedir milföyü hiç kullanmıyorum bir ara ilk evlendiğimde ramazanda kullanmıştım.eşim istiyordu.

ama hazır baklava yufkalarından tatlı yapmaya çalışacağım bu bayram

sevgini aşkını bağlılığını anlarım ama erkeklere bu kaar sarılmak ne derece doğruki
sonra şımarıp hayatı daha da zorlaştırabiliyorlar.
eşimiz erimiz yeri ayrı ama kendimizi çok kaptırmamalıyız bence.

Zaten ben genelde yufkayla yapardım ama şimdi iftar ve hafta içi bu kadar çeşiti zor yetiştirdiğimden milföy aldım
Ben seviyorum ama bir kareden koca milföy börek yapıp bi ısırıkta ağzıma gözüme bulaşanlardan değil
Ben bir kareyi, ince bi şekilde sarıyorum arasına patates koyup ortadan ikiye kesiyorum
Yanlar açık olduğundan fazla şişmiyor ve mini bi börek olduğundan kolay yeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…