Zaten ben genelde yufkayla yapardım ama şimdi iftar ve hafta içi bu kadar çeşiti zor yetiştirdiğimden milföy aldım
Ben seviyorum ama bir kareden koca milföy börek yapıp bi ısırıkta ağzıma gözüme bulaşanlardan değil
Ben bir kareyi, ince bi şekilde sarıyorum arasına patates koyup ortadan ikiye kesiyorum
Yanlar açık olduğundan fazla şişmiyor ve mini bi börek olduğundan kolay yeniyor
sevgini aşkını bağlılığını anlarım ama erkeklere bu kaar sarılmak ne derece doğruki
sonra şımarıp hayatı daha da zorlaştırabiliyorlar.
eşimiz erimiz yeri ayrı ama kendimizi çok kaptırmamalıyız bence.
hiç milföyde yapmadım ben , çek fotosunu çekermisin, merak ettim yaptığın şekil daha lezetli olucak gibi sankii
geçen yıldan beri bayramlarda baş başayız eşimle
sevse kalkıp sana dedikodusunu yapmazdıı kinee
Kıyamam
ben hiç sevmiyorum baş başa bayramı.çok buruk geçiyor.bizde zaten eş dost akraba kıtlığı var.bir de 9 gun olunca iyice kötü oluyorum.neyse ki buna çözüm oalarak şehir dışı turaları termal oteller felan iyi oluyor.hem de ne iyi tadından yenmiyor.
üzülmüyorum be canım babam yıllarca zorla köye taşıdı bizi, her bayram kavga dövüş olurdu evde, o yüzden iyiyim ben böyle, Ankaraya dönsek kurban bayramlarını düşünemiyorum annemler köye gidiyo kv kendi köyüne gidiyo kurban kesmeye, biz nolucaz, bi oraya bi buraya mı, ya da iki tarafta dicek bizle kesin kurbanı amaaaaaaaaaaaaaaaaaan
eğer ankaraya yakınlaşırsanız e bide çocuk da olunca birlik olmayı daha çok istersiniz herhalde
şimdi işinize bile geliyodur senin bunu kafaya taktığını sanmam
şimdilik buruk değiliz bakalım bebek çalışmalarına full devam bayramdada
yaa abla belimin tam ortasında bi ağrı var karnımdada öyle sanki adet olacakmışım gibi, hamilelik belirtisi midir bu
yaa abla belimin tam ortasında bi ağrı var karnımdada öyle sanki adet olacakmışım gibi, hamilelik belirtisi midir bu
slm herkese
buralarda bi üye vardı ya nickini unuttum
eski biriydi takılıyodu ama çıkaramadım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?