09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

hiç milföyde yapmadım ben , çek fotosunu çekermisin, merak ettim yaptığın şekil daha lezetli olucak gibi sankii

bir kere kaptırmanın tadını alınca bağımlı oluyorsun

benim işler hep böyledir :102:

hiç milföyde yapmadım ben , çek fotosunu çekermisin, merak ettim yaptığın şekil daha lezetli olucak gibi sankii

Milföy daha basit pampa ben galiba artık yufka böreğini nadir yapıcam

Tabi çekerim yarın, çarşamba da paylaşırım inşallah

sevse kalkıp sana dedikodusunu yapmazdıı kinee

dur bir keresinde kardeşimin doktor bir kız arkadaşı var onu şabanın ve benim ortak bir arkadaşımızla tanıştırdık evlilik mevzusu üzerine.neyse oğlanın anası kızı çok begendi doktor felan bundan şabanın annesine bahsetmiş o da bana söyledi.ben de o konu yaş dedim kız istemez felan filan.sonra etrafta kız çok da adam yok.xx e de birini arıyoruz dedim kızdan ötürü.kadın tühh keşke şaban evlenmeden önce haberimiz olsaydı dedi

üzülmüyorum be canım babam yıllarca zorla köye taşıdı bizi, her bayram kavga dövüş olurdu evde, o yüzden iyiyim ben böyle, Ankaraya dönsek kurban bayramlarını düşünemiyorum annemler köye gidiyo kv kendi köyüne gidiyo kurban kesmeye, biz nolucaz, bi oraya bi buraya mı, ya da iki tarafta dicek bizle kesin kurbanı amaaaaaaaaaaaaaaaaaan

geçen yıldan beri bayramlarda baş başayız eşimle

ben hiç sevmiyorum baş başa bayramı.çok buruk geçiyor.bizde zaten eş dost akraba kıtlığı var.bir de 9 gun olunca iyice kötü oluyorum.neyse ki buna çözüm oalarak şehir dışı turaları termal oteller felan iyi oluyor.hem de ne iyi tadından yenmiyor.

ama milföy yufka gibi çok dayanmıyor Sovr
Ben akşamdan yaptım hoş olmadı, zaten denemek için yapmıştım
Ablamları kobay olarak kullandım
Salı günü için provaydı bi nevi
Şimdi son zamanlar yapıcam iş çıkışı, iftara yakın yani
Tazeyken daha güzel

slm herkese
buralarda bi üye vardı ya nickini unuttum
eski biriydi takılıyodu ama çıkaramadım:44:

şimdilik buruk değiliz bakalım bebek çalışmalarına full devam bayramdada
yaa abla belimin tam ortasında bi ağrı var karnımdada öyle sanki adet olacakmışım gibi, hamilelik belirtisi midir bu

Ben üzüldün sandım
İyi o zaman daha iyi olmuş böylesi

Benim dedem de babaannem de vefat etmiş, bizde köy kavramı olmadı hiç hep buralardaydık bayramlarda da ama babamda büyük annemde ev hep curcuna olurdu

Şimdi evlendim tam tersi, biz en küçüğüz
Yetişebildiğimiz kadar ziyaretlere katılıyoruz, bazı ortamlar kassa da idare ediyoruz işte sene de bir katlanacaz artık

yaa abla belimin tam ortasında bi ağrı var karnımdada öyle sanki adet olacakmışım gibi, hamilelik belirtisi midir bu

adetin yakın mı nemss

bende bu aralar sık sık hamilelik belirtilerini okuduğumdan , daha zaman varsa adetine olabilir

yumurtlama dönemindeysen de zaman zaman olurmuş bu durumlar

İnşallah hamileliktendirrr

Civciv çıkacak kuş çıkacak

( Şaka, hiç bi fikrim yok )

canım ben hiç hamilelik belirtisi göstermedim.yazılarının zerresine uymadı ama kardeşim adet olacakmışım gibi karınım agrıyordu ben de majeziği içiyordum demişti.sonra hamile çıktı.

babam 7 kardeşş hepsinin en az 2 kimisinin 3 çocuğu var babannemin 18 torunu var şimdi onlardan kimisi evlendi onlarında çocukları var derken düşünün babannemin evinin halini bayramda

ama o kadar güzel oluyor ki birde oranın yerlisi onlar sürekli gelen giden torun torba derken evde sürekli 30-40 kişilik misafir , kalabalığı bıc bıcı sevmeyen ben bile bayılıyorum o ortama birisi gelir hemen sofra kurulur masalara sığılmaz mutfaga salona yerlere sofralar kurulur herkes hep birlikte yer içer şakalaşır cümbür cemaat çok seviyorum o ortamııı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…