09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben de.........

şimdilik buruk değiliz bakalım bebek çalışmalarına full devam bayramdada
yaa abla belimin tam ortasında bi ağrı var karnımdada öyle sanki adet olacakmışım gibi, hamilelik belirtisi midir bu

aa videoları bitirdnmi
teori bitti pratiğe geçtin demek :)
Allah bekletmeden sağlıklı evlat nasip etsin inş.
herkesin belirtisi farklı oluyo da ben bu konuda prof.olduğumdan bi uyarıda bulunayım adetine bikaç gün kala artık görüşmeyi bırak eşinle
hamileysen zararı olmasın:)

elemelem olabilir

artık banlananlar alttan baksada adı gözükmüyomuş beğenemiyolarmış doğrumu acep

Bence doğru değil
Ben sabah gri birisini gördüm çünkü
Ama kürklü olanlar görünmez takılabiliyo ya, onu göremeyebiliriz tabi ister kırmızı ister gri olsun

Ohooo biz onu unutmuştuk bile
Madem andın ruhuna bi fatiha da sen oku dua istiyo derler
ben de unutmuştumda öyle bi ürperdim aklıma geldi
demek dua istiyo dediğin gibi ruhu dürttü beni

elemelem olabilir

artık banlananlar alttan baksada adı gözükmüyomuş beğenemiyolarmış doğrumu acep

galiba oydu nicki
yok gri gri çıkıyo alttan ruhları daha dün bi arkadaş guççük emrah gibi bakıyodu aşağıdan :)

eğer karşı taraf gereksiz çocuğunun aklına abuk subuk şeyler sokmucaksa ben birlikte büyümelerini isterimm

devamlı bir kıyaslama kıskançlık sürekli takip gözetleme böyle bir ortama çocugumu hiç sokamam yazık yavruya.

devamlı bir kıyaslama kıskançlık sürekli takip gözetleme böyle bir ortama çocugumu hiç sokamam yazık yavruya.

bu kadınların yarışları hiç mi bitmez...
bazı hamilelik topiclerinde daha karınlarındayken benim ki 50 gr olmuş hıhhh yapıyolar deliriyorum :)
doğar kilosu boyu ,okula gider dersleri karnesi ,işe girer maaşı,evlenir eşi...
bu yarış hiç bitmez:)

doğduğunda ki daha 10 günlüktü KV ve bacısının ilk lafı aylı günlü çocugun hali başka oluyor idi

abla ya bende inanki çok seviyorum ama son zamnlarda bizim sevgimiz bizi bitiriyor mahvediyoruz birbirimizi sora baştan alıyoruz yine aynısı bir ay içinde çok sıklaştı tartışmalarımız tahammül sınırlarım gevşedi yardım almayı düşünüyorum

Birlikte yardım alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…