As. hoş geldin Ferhunde
Türkçe meal verebilir misin?
Merhaba herkese bol sohbetler
Elmayranın banı kaç gün hala gelemedi de bilen var mı? :26:
evet süper olur eltisi de doğurur
babam 7 kardeşş hepsinin en az 2 kimisinin 3 çocuğu var babannemin 18 torunu var şimdi onlardan kimisi evlendi onlarında çocukları var derken düşünün babannemin evinin halini bayramda
ama o kadar güzel oluyor ki birde oranın yerlisi onlar sürekli gelen giden torun torba derken evde sürekli 30-40 kişilik misafir , kalabalığı bıc bıcı sevmeyen ben bile bayılıyorum o ortama birisi gelir hemen sofra kurulur masalara sığılmaz mutfaga salona yerlere sofralar kurulur herkes hep birlikte yer içer şakalaşır cümbür cemaat çok seviyorum o ortamııı
ojjbuldum
eski birinin nickini hatırlamaya çalışıyorum
elmeyaramıydı elemelemiydi ne
bayağı eski bi üyeydi ama
ojjbuldum
eski birinin nickini hatırlamaya çalışıyorum
elmeyaramıydı elemelemiydi ne
bayağı eski bi üyeydi ama
şimdilik buruk değiliz bakalım bebek çalışmalarına full devam bayramdada
yaa abla belimin tam ortasında bi ağrı var karnımdada öyle sanki adet olacakmışım gibi, hamilelik belirtisi midir bu
aklın hemen eltiye kayıyo ablakuzenler büyür gider işte
elemelem olabilir
artık banlananlar alttan baksada adı gözükmüyomuş beğenemiyolarmış doğrumu acep
sence sorunlu anne babadan olan kuzenle sağlıklı bir ilişki olabilir mi
ben de unutmuştumda öyle bi ürperdim aklıma geldiOhooo biz onu unutmuştuk bile
Madem andın ruhuna bi fatiha da sen okudua istiyo derler
elemelem olabilir
artık banlananlar alttan baksada adı gözükmüyomuş beğenemiyolarmış doğrumu acep
ben de unutmuştumda öyle bi ürperdim aklıma geldi
demek dua istiyo dediğin gibi ruhu dürttü beni
eğer karşı taraf gereksiz çocuğunun aklına abuk subuk şeyler sokmucaksa ben birlikte büyümelerini isterimm
devamlı bir kıyaslama kıskançlık sürekli takip gözetleme böyle bir ortama çocugumu hiç sokamam yazık yavruya.
Evet dua oku 1 TL de sadaka ver gitsin senden ruhu
bu kadınların yarışları hiç mi bitmez...
bazı hamilelik topiclerinde daha karınlarındayken benim ki 50 gr olmuş hıhhh yapıyolar deliriyorum :)
doğar kilosu boyu ,okula gider dersleri karnesi ,işe girer maaşı,evlenir eşi...
bu yarış hiç bitmez:)
ben eşimi seviyorum ama öyle bir sevgi değil sarılma değil: ona olan sevgim denize düşen yılana sarılır misali başladı.biraz muhtaç olacaksın ihtiyaç duyacaksın herkeslerden bıkıp sarılacaksın.ona olan tahammülüm alttan almam biraz bundan.yoksa gerçekten zor bir insandı.son 4-5 yıldır hayat bana daha kolay geliyor.
aslında olay şu yaa bu deveyi güdeceksin yaa bu diyardan gideceksin.gitsen nereye gideceksin, bir taraftan deli gibi seviyorsun eee ne yapacaksın huzurlu ve mutlu olmaya bakacaksın.hem bizim acığımızı arayan çoktu.ben aptal mıyım açık verecek onları güldürecek.olaya böyle de bakmak lazım.KV daha yeni evliyken telefonlarda onu desteklemeyen oğluna mektup yazıp " oğlum zaman nasıl olsa gösterecek" demişti.sevgi ve aşk vardı, bunların olması az şey değil hatta benim için her şeydi.gerektiğinden antidepresan bile kullandım ama evliliğimi tehlikeye atmadım atmam.bir kere böyle dedikten sonra sanırım her şey kolaylaşıyor.
abla ya bende inanki çok seviyorum ama son zamnlarda bizim sevgimiz bizi bitiriyor mahvediyoruz birbirimizi sora baştan alıyoruz yine aynısı bir ay içinde çok sıklaştı tartışmalarımız tahammül sınırlarım gevşedi yardım almayı düşünüyorum
Birlikte yardım alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?