Selam hatunlar,
yine bitkin halsiz bir benle karşınızdayım...
3 ay bi dolsaydı.
bilmiyorum kabul edermi henüz aramadı bile
Hoş geldin nick
Allah yardımcın olsun
hoşgeldin nickcan
bişicik kalmadı az kaldı 3. aya
Hoşbulduk sovrum, evet çok şükür az kaldı. Yarın doktor kontrolüm var, inşallah herşey yolundadır.
abla ya bende inanki çok seviyorum ama son zamnlarda bizim sevgimiz bizi bitiriyor mahvediyoruz birbirimizi sora baştan alıyoruz yine aynısı bir ay içinde çok sıklaştı tartışmalarımız tahammül sınırlarım gevşedi yardım almayı düşünüyorum
trip yapacak gibi duruyor çünkü karşısında aman oğlum yuvan yıkılmasın diyen bi ana yok çomaklarken istediği olduHem kendi biraz rahatlaması adına hemde daha güzel ilişkiler kurabilmenizi istiyorsa gitmek zorunda
Yavrusu olacak , milletin gazına gelip tribe girmek çok anlamsız
asyalı bende bazen ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ,
birde psikoloj ile psikiyat farklı şeyler mi
bi de seans ücreti ne kadar sorması ayıp
İnşallah herşey yolunca çıkıcak tosunun nedende içimden oğlan demek geldii şu an hayırlısı bakalım
trip yapacak gibi duruyor çünkü karşısında aman oğlum yuvan yıkılmasın diyen bi ana yok çomaklarken istediği oldu
iyice bağrına bassın eşim eminim kızı için arayacak sert bi şekilde kızını isteyecek bu yüzden arasa bile bi müddet açmama korkutma taraftarıyım
kayın validem oğlumaun saçını sakalını döktün sıkıntıdan dedi dedim bende ilaçlarını kullanmıyor (saç kıran)
:) Sabah rüyamda tosunca bir oğlum olmuştu, böyle etli etliydi ya :) Erkek mi olacak bilmiyorum ki
trip yapacak gibi duruyor çünkü karşısında aman oğlum yuvan yıkılmasın diyen bi ana yok çomaklarken istediği oldu
iyice bağrına bassın eşim eminim kızı için arayacak sert bi şekilde kızını isteyecek bu yüzden arasa bile bi müddet açmama korkutma taraftarıyım
bi ara kullanmıştı saçç kıran nedeniyle mızmızlandı durduyan etki yapıyo diye bıraktıkocana antidepresan başlasınlar.sen hamilesin.onun dışında seninki pek psikologdan terapistten felan anlayacak biri değil gibi.direk ilaç dayayacaksın :102:
:) Sabah rüyamda tosunca bir oğlum olmuştu, böyle etli etliydi ya :) Erkek mi olacak bilmiyorum ki
çek çek sana bşi sorcam senin peçetelik var mı hani şu yüzük gibi olanlardan ,
bende var da daha hiç kullanmadım utanıyorum kullanmaya sanki sosyetik sonradan görme kürkle denize girer gibi hissediyorum kendimi kullanmaya kalksam
Tamam annesi yapıcı olmayabilir ama eşinde beli bi yaşa gelmiş bir insan
Benden büyüktür en azından
Ayrıca ben daha cahil diye adlandırılan kesimden sayılırım sanırım, çocuğum yok
O bir baba, şimdi ikinci evladı olacak
Bunalınca bas gaza yapıp gidemez öyle.
çek çek sana bşi sorcam senin peçetelik var mı hani şu yüzük gibi olanlardan ,
bende var da daha hiç kullanmadım utanıyorum kullanmaya sanki sosyetik sonradan görme kürkle denize girer gibi hissediyorum kendimi kullanmaya kalksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?