09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bu arada eskiden gittiğim psikoloğu aradım ayın 12 sine randevu verdi çok uzun dedim o zamn bi ara gel sıkıştırayım dedi

Son düzenleme:
asyalı bende bazen ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ,

birde psikoloj ile psikiyat farklı şeyler mi

bi de seans ücreti ne kadar sorması ayıp

kocana antidepresan başlasınlar.sen hamilesin.onun dışında seninki pek psikologdan terapistten felan anlayacak biri değil gibi.direk ilaç dayayacaksın :102:

Hem kendi biraz rahatlaması adına hemde daha güzel ilişkiler kurabilmenizi istiyorsa gitmek zorunda
Yavrusu olacak , milletin gazına gelip tribe girmek çok anlamsız
trip yapacak gibi duruyor çünkü karşısında aman oğlum yuvan yıkılmasın diyen bi ana yok çomaklarken istediği oldu
iyice bağrına bassın eşim eminim kızı için arayacak sert bi şekilde kızını isteyecek bu yüzden arasa bile bi müddet açmama korkutma taraftarıyım
kayın validem oğlumaun saçını sakalını döktün sıkıntıdan dedi dedim bende ilaçlarını kullanmıyor (saç kıran)

asyalı bende bazen ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ,

birde psikoloj ile psikiyat farklı şeyler mi

bi de seans ücreti ne kadar sorması ayıp

canım burda özel yok
devlettede önce psikiyatriye gidip psikologla konuşmak istedğini söyleyeceksin o yönlendirecek oda tabi gün veriyor dolu değilse hemn konuşuyor

Bazen diyorum ki kadınların hayatında acil durum perisi olmalı! Böyle sıkıştıklarında arayacaksın pericim başım dertte gel diyeceksin mesela o peri ben olacağım, elimde balta ile ineceğim kayınvalidenin tepesine! böylece sorun kökünden çözülecek...

nickcim ben de ilk 4 ay çok zorlandım.gerçekten öyle olacağını bilseydim hiç girişmezdim öyle zor geldi yani

çek çek sana bşi sorcam senin peçetelik var mı hani şu yüzük gibi olanlardan ,

bende var da daha hiç kullanmadım utanıyorum kullanmaya sanki sosyetik sonradan görme kürkle denize girer gibi hissediyorum kendimi kullanmaya kalksam

Tamam annesi yapıcı olmayabilir ama eşinde beli bi yaşa gelmiş bir insan
Benden büyüktür en azından
Ayrıca ben daha cahil diye adlandırılan kesimden sayılırım sanırım, çocuğum yok
O bir baba, şimdi ikinci evladı olacak
Bunalınca bas gaza yapıp gidemez öyle.

kocana antidepresan başlasınlar.sen hamilesin.onun dışında seninki pek psikologdan terapistten felan anlayacak biri değil gibi.direk ilaç dayayacaksın :102:
bi ara kullanmıştı saçç kıran nedeniyle mızmızlandı durduyan etki yapıyo diye bıraktı
zoraki olmuyo

:) Sabah rüyamda tosunca bir oğlum olmuştu, böyle etli etliydi ya :) Erkek mi olacak bilmiyorum ki

bende görmüştüm rüyamda

kullan ayol sen yeni evlisin abes kaçmaz.şimdi herkes sosyetik

En sevmediğim erkek tipi! dötü sıkışınca kaçıp ortadan kaybolandır, bi gün bi kaybolacaksın aklı uçacak o gün! nası olsa 2 çocuk bi yere gidemez modunda takılıyorlar ya ne diyim ne zaman kaybedeceklerini anlıyorlar ama gerçekten hissettireceksin o gün dannkkk diye kafalarına bir şey düşüyor, akıllanıyorlar.

Var tabisi sanki ziyagillere gelin oluyoruz gibi bende aldım ama runnerını beğenmiştim , takımdı diye onlarda vardı içinde
Tek Ousla bana kullandım görsellik açısından
Misafire çıkarmadım hem ben öyle şeylere uğraşamam ya kağıt peçete daha iyi kullan at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…