canım dün de yazmıştım. ben gerçekten kırılmam. tabiiki içinden geleni söyleyeceksin o yüzden aklından ne geçiyorsa gerçekten söylee. siz benim 2 gözüm, kulağım, kalbim, fikrimsiniz. biliyorum bazı şeylerin sonunu ama hep köşelere itiyorum çıkarmamak için direniyorum. ama siz önüme löp diye yapıştırınca aklımı başıma alıyorum, en azından deniyorumbak işte kuzum kendi çocuğununda böyle bir ortamda yetişmesini istermisin.?
anne olma isteğin çok fazla bastıramıyorsun öyle iyi anlıyorum ki seni,
ama sırf bu istek için anlaşamadığın sevginin bittiğini düşündüğün bir adamdan çocuk yapmak bencillik be kuzum
sert konuşursamda kusura bakma seni ne kadar sevdiğimi bilirsin. herşey güzel gider çocuk olur işler ilişki bozulur bunu kestiremezsin ama bozuk düzenin üzerinde çocuk gibi önemli bir konuyu kurgulamak olmaz be piyoşum.
dünden beri nasılsın bu arada ex konusunda varmı bişi
Bilmiyorum valla Ous Oustur işte hepsinde var bi arıza
Öz babam olarak sende de varken niye milletin oğluna şaşırıyosun ki dimi
İnşallah Sovrsen babadan yana şanslı bi kızsın en azından
O çok büyük bi boşluk çünkü, kaç yaşına gelirsen gel
sana kıyamam canım gül ol sennerede oturacaklar peki sizinkiler?
sovr
görümcekk
olsun görümcelere ders olsun senin gibisi
isyandan sonra mezdekeye nasıl geçtin bırak şimdi. mezdeke görünümlü halil sezaimi dinliyorsunGitsin piyo herkes defolsunn
İsyeaaaaaannnnnnnnnnnnnn
mezdeke actım ahahahahaha
getirin bana rakımıııçooook karakışlar gördüm ben yine yenilmedimm
kibariye - kara kışlar - YouTube
kafayı yedik sabah sabah arabesk dinletiyosun bana piyocann
1 tane abim var. belçikada yaşıyor babam karakterli, hayırsız.başka kardeşlerin varmı babanın diğer eşlerinden
adamı tamda bam telinden yakalamışsın hee cadı :)
O da doğru, bütün ouslara ölüüüümmmm :)
çok doğru söylemişsin ama anlayana. ben babama söylesem sizi okutmak için şehirdışında çalıştım haftada ayda 1 eve geldim. paranızı eksikmi ettim derdi. ki lisede az verirdi zaten. üniversitede de kendim çalıştım kazandım sadece harç parası alıp yol ve harçlık almadım hiç. işe girincede ona para vermiyorum diye epey kavga etti benimle. evlenirken ben sana çeyiz yapmam sen çalışırken bana para vermedin bende paran yok dedi. annem babamdan gizli kredi çekip 1 krşa muhtaç etmedi. bu şartlarda evlendim ben işte.Adam gibi sevgisini verseydi sevgisini ilk veren adama gözü kapalı koşmazdık
Bunu söylediğimde nankör demişti
Günaydınlarrrrrr
günaydın fıstık abla
Günaydın abla hoş geldin
Bugün geyik yok efkar varmış burda
Muhaha hep böyle bi halim var dimi
çok doğru söylemişsin ama anlayana. ben babama söylesem sizi okutmak için şehirdışında çalıştım haftada ayda 1 eve geldim. paranızı eksikmi ettim derdi. ki lisede az verirdi zaten. üniversitede de kendim çalıştım kazandım sadece harç parası alıp yol ve harçlık almadım hiç. işe girincede ona para vermiyorum diye epey kavga etti benimle. evlenirken ben sana çeyiz yapmam sen çalışırken bana para vermedin bende paran yok dedi. annem babamdan gizli kredi çekip 1 krşa muhtaç etmedi. bu şartlarda evlendim ben işte.
Evet senden soğukkanlı bir seri katil olabilir
Tüm Ouslar korksun benden o vakit
bende öyle dedim zaten. 2 çocuk doğurup masraf etmişsin dedim. o da bana zaten ben seni hiç doğurmak istememiştimki. annen çok istedi dedi. o laf bana bi koydu. adi herif diyeceğim olmayacak, ne desem olmayacak. o içimdek yangın dinmeyecek. o yüzden tamam dedim. ve yanından ayrıldım..Herşey para mı? Para verdim okudun, para verdim evlendin eeee sen iskele babası mısın? Doğuruyorsan bakacaksın mecbursun...
Bu konular beni benden alıyor yemin ederim
Allah senin ousuna sabır versin
Sizin düğün ne zaman bu arada
Hak etmeyene bişey yapmıyorum ama
Bu hafta sonu başka düğün ve bi arkadaşa ev görmeye gideceğiz inşallah
Bizim düğün bi sonraki hafta sonu
bende öyle dedim zaten. 2 çocuk doğurup masraf etmişsin dedim. o da bana zaten ben seni hiç doğurmak istememiştimki. annen çok istedi dedi. o laf bana bi koydu. adi herif diyeceğim olmayacak, ne desem olmayacak. o içimdek yangın dinmeyecek. o yüzden tamam dedim. ve yanından ayrıldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?