09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım dün de yazmıştım. ben gerçekten kırılmam. tabiiki içinden geleni söyleyeceksin o yüzden aklından ne geçiyorsa gerçekten söylee. siz benim 2 gözüm, kulağım, kalbim, fikrimsiniz. biliyorum bazı şeylerin sonunu ama hep köşelere itiyorum çıkarmamak için direniyorum. ama siz önüme löp diye yapıştırınca aklımı başıma alıyorum, en azından deniyorum
canım dediğim gibi ben çocuğuma öyle bir ortam sunmamki. ve onu hepp çok severim. benim sevgim bitmiş olsa bile babasıda sever çocuğumu. hiç kendini manevi olarak eksik hissetmez benim kızım
tabi herşey kader kısmet şimdi çok iyi biriyle evlenirim ama çocuk olunca değişir onu bilemeyiz. bunun en azından çocuk istediğini, çok sevdiğini, vicdanlı olduğunu biliyoruz. ve sorumluluğun onu değiştreceğini düşünüyorum hemde çok.

O da doğru, bütün ouslara ölüüüümmmm :)

Gitsin piyo herkes defolsunn
İsyeaaaaaannnnnnnnnnnnnn
mezdeke actım ahahahahaha
isyandan sonra mezdekeye nasıl geçtin bırak şimdi. mezdeke görünümlü halil sezaimi dinliyorsun
çooook karakışlar gördüm ben yine yenilmedimm
kibariye - kara kışlar - YouTube
kafayı yedik sabah sabah arabesk dinletiyosun bana piyocann
getirin bana rakımııı işleri salladım, aöf bekliyor, baba sevgisi yok, çocuk yok bişe yok. ben içmeyeyimde ben dinlemeyeyimde kimler sinlesin be sovr..
ferdi tayfur - sabahçı kahvesi
başka kardeşlerin varmı babanın diğer eşlerinden
adamı tamda bam telinden yakalamışsın hee cadı :)
1 tane abim var. belçikada yaşıyor babam karakterli, hayırsız.

Son düzenleme:
Adam gibi sevgisini verseydi sevgisini ilk veren adama gözü kapalı koşmazdık

Bunu söylediğimde nankör demişti
çok doğru söylemişsin ama anlayana. ben babama söylesem sizi okutmak için şehirdışında çalıştım haftada ayda 1 eve geldim. paranızı eksikmi ettim derdi. ki lisede az verirdi zaten. üniversitede de kendim çalıştım kazandım sadece harç parası alıp yol ve harçlık almadım hiç. işe girincede ona para vermiyorum diye epey kavga etti benimle. evlenirken ben sana çeyiz yapmam sen çalışırken bana para vermedin bende paran yok dedi. annem babamdan gizli kredi çekip 1 krşa muhtaç etmedi. bu şartlarda evlendim ben işte.

Bugün birazcık yoğun. Kurum karışık :) Herkes birbirinin ayağını kaydırma derdinde

Muhaha hep böyle bi halim var dimi

Evet senden soğukkanlı bir seri katil olabilir

Herşey para mı? Para verdim okudun, para verdim evlendin eeee sen iskele babası mısın? Doğuruyorsan bakacaksın mecbursun...

Bu konular beni benden alıyor yemin ederim

Herşey para mı? Para verdim okudun, para verdim evlendin eeee sen iskele babası mısın? Doğuruyorsan bakacaksın mecbursun...
Bu konular beni benden alıyor yemin ederim
bende öyle dedim zaten. 2 çocuk doğurup masraf etmişsin dedim. o da bana zaten ben seni hiç doğurmak istememiştimki. annen çok istedi dedi. o laf bana bi koydu. adi herif diyeceğim olmayacak, ne desem olmayacak. o içimdek yangın dinmeyecek. o yüzden tamam dedim. ve yanından ayrıldım..

Sen onun öyle söylediğine ne bakıyosun piyo? Yani her söylediklerini ciddiye alma. En azından ben öyle yapıyorum. Biraz yaslılık biraz inat biraz karakter....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…