- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
Sen bu iki hafta eller havaya modundasın yani :)
maşallah ne babalar varmış yaa, bende paran yok sana çeyiz yapmam ne demek, babamlar batmana geldiler yemeğe götürdük bize hesap bile ödetmedi babam, yani evliyiz barklıyız memuruz ama sizin paranız benim yanımda geçmez dedi, valla babadan gülmediyseniz Allah sizi başka yerden güldürsün kızlar ama baba çok önemli etrafa karşıda bi güven
Birincisini tanımıyorum bile takı takıp çıkacaz
Bi sonraki hafta da tek kına oyunlu ve ben oyun sevmem bi görünür otururumgelin niye oynamıyo olmasın
Neyse ki ikinci gün nikah, oyun moyun yok
Günaydın herkese...
Sen onun öyle söylediğine ne bakıyosun piyo? Yani her söylediklerini ciddiye alma. En azından ben öyle yapıyorum. Biraz yaslılık biraz inat biraz karakter....
işte kimi zaman bakıyorum söylediği lafmı diye, k,m, zaman söyleden adammı diye.. öyle bi laf vardıya hani. benimde alınganlık durumuma göre değişiyor. bende normalde inanılmaz hassas ve alınganım. burada ti ye alıyorumda normalde travma yaşıyorum resmen :)
babam bizi hiçbir zaman bir çay içmeye yada bir yemeğe götürmedi biliyor musun? evde içeriz derdi hep. hoş çok çay içen birilri değiliz ama cimrilikte tavan yaptığı için.. önemli olmaz mı? koskoca manevi bi boşluk var içimde..maşallah ne babalar varmış yaa, bende paran yok sana çeyiz yapmam ne demek, babamlar batmana geldiler yemeğe götürdük bize hesap bile ödetmedi babam, yani evliyiz barklıyız memuruz ama sizin paranız benim yanımda geçmez dedi, valla babadan gülmediyseniz Allah sizi başka yerden güldürsün kızlar ama baba çok önemli etrafa karşıda bi güven
günaydın bebeğim.Günaydın herkese...
babam bizi hiçbir zaman bir çay içmeye yada bir yemeğe götürmedi biliyor musun? evde içeriz derdi hep. hoş çok çay içen birilri değiliz ama cimrilikte tavan yaptığı için.. önemli olmaz mı? koskoca manevi bi boşluk var içimde..
günaydın bebeğim.
maşallah ne babalar varmış yaa, bende paran yok sana çeyiz yapmam ne demek, babamlar batmana geldiler yemeğe götürdük bize hesap bile ödetmedi babam, yani evliyiz barklıyız memuruz ama sizin paranız benim yanımda geçmez dedi, valla babadan gülmediyseniz Allah sizi başka yerden güldürsün kızlar ama baba çok önemli etrafa karşıda bi güven
babam eş olarak beş para etmez anneme çok çektirdi ben evlenene kadarda çektirdi ne zaman ben evlendim duruldu anneme karşı, ama baba olarak süper bi babadır maddi manevi herşeyde yanımızda oldu, baba şunu yapsam mı diyipte içimde kalan hiçbi şey olmamıştır, evlenirken babam gibi birini seçmedim ama eşim babamın babalığını örnek alsın isterim
Günaydın kızlar hoş geldiniz
Özet olarak konu babalar ve kızları..
İki tür baba var şu an
Biri eşine karşı Ous, kızına karşı süper baba
Diğerleri hem eşine hem kızlarına karşı Ous
Hem eşe hem çocuklara iyi olanı yok gibi
Günaydın kızlar hoş geldiniz
Özet olarak konu babalar ve kızları..
İki tür baba var şu an
Biri eşine karşı Ous, kızına karşı süper baba
Diğerleri hem eşine hem kızlarına karşı Ous
Hem eşe hem çocuklara iyi olanı yok gibi
ben yazdım sandım bunları nemişim.
bizim peder de kötü bir eş, iyi bir baba, ama kötü eş olunca evdeki huzursuzluk ister istemez çocuklarada yansıyor
bir bakıma mutsuz ailenin çocukları oluyorsun.
ben evlenirken henüz emekli olmamıştı babam asgari ücretle bir yerde çalışıyordu, ve o maaşıyla bana çeyiz aldı.
asla 1 dediğim 2 olmadı Allah bin kere razı olsun, ama birazda eviyle ailesi arasında sınır çizmeyi bilseydi bende hayata karşı kdar gardımı taşımasaydım.
tabi onun mahsunluğunu hep yaşıyosun ama şimdi piyoyu okuyunca ya dedim bide babalığı kötü olsaydı oraya gitme buraya gitme az harca vay senin bende paran yok destek olmam, eltimle ilgili durumları anlatmıştım uzun uzun, kv eltime senin ailenin bu evde nesi var diyince inan var ya Rabbime şükürler olsun ailem benim yüzümü kara çıkarmadı dedim üstlerine düşeni ziyadesiyle yaptılar, ya yapmasalardı demek ki bana da laf edecekti kv
zaten dışarı çıkmaya bahanedir çay kahve yemek, işte canım anne babalık herkesin içinde aynı olmuyo, inşallah evlatlarımız bizden razı olur...
tabi onun mahsunluğunu hep yaşıyosun ama şimdi piyoyu okuyunca ya dedim bide babalığı kötü olsaydı oraya gitme buraya gitme az harca vay senin bende paran yok destek olmam, eltimle ilgili durumları anlatmıştım uzun uzun, kv eltime senin ailenin bu evde nesi var diyince inan var ya Rabbime şükürler olsun ailem benim yüzümü kara çıkarmadı dedim üstlerine düşeni ziyadesiyle yaptılar, ya yapmasalardı demek ki bana da laf edecekti kv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?