lafa bak ya. sanki sen o evin işçisisin ki bu evde neyn var. Allah razı olsun annem beni mahcup etmedi. aksine onalrın ailesinden daha çok şey aldı ve maddi olarakta bize hep destek oldu. bende bunu hep onun gözüne sokardım. ailesine gidince annemde şunu verdi Allah razı olsun derdim çünkü onun ailesi yiyici benim annem vericiydi.. bazı şeylerde de bildirmek lazım. eli ayağı tutarken muhtaç değilken bile bakıyorsak ilerde çocuk olunca 3 ay vermesek laf ederlerdi Allah bilir. ama kp taktik bilen çok uyanık bir adamdı orası ayrı. sinsizyi benim babamsa akıllıyım diye geçinen saftirik.tabi onun mahsunluğunu hep yaşıyosun ama şimdi piyoyu okuyunca ya dedim bide babalığı kötü olsaydı oraya gitme buraya gitme az harca vay senin bende paran yok destek olmam, eltimle ilgili durumları anlatmıştım uzun uzun, kv eltime senin ailenin bu evde nesi var diyince inan var ya Rabbime şükürler olsun ailem benim yüzümü kara çıkarmadı dedim üstlerine düşeni ziyadesiyle yaptılar, ya yapmasalardı demek ki bana da laf edecekti kv
Bizimki de tipik Oustu, anneme de bize de
Hiç yazıp ta yanaklarımı ıslatasım yok boş yere
ailevi olaylarımı pek anlatmam normalde. hatta hiç anlatmam çünkü hemen ağlarım. buraya yazmak güzel oluyor
lafa bak ya. sanki sen o evin işçisisin ki bu evde neyn var. Allah razı olsun annem beni mahcup etmedi. aksine onalrın ailesinden daha çok şey aldı ve maddi olarakta bize hep destek oldu. bende bunu hep onun gözüne sokardım. ailesine gidince annemde şunu verdi Allah razı olsun derdim çünkü onun ailesi yiyici benim annem vericiydi.. bazı şeylerde de bildirmek lazım. eli ayağı tutarken muhtaç değilken bile bakıyorsak ilerde çocuk olunca 3 ay vermesek laf ederlerdi Allah bilir. ama kp taktik bilen çok uyanık bir adamdı orası ayrı. sinsizyi benim babamsa akıllıyım diye geçinen saftirik.
tabi onun mahsunluğunu hep yaşıyosun ama şimdi piyoyu okuyunca ya dedim bide babalığı kötü olsaydı oraya gitme buraya gitme az harca vay senin bende paran yok destek olmam, eltimle ilgili durumları anlatmıştım uzun uzun, kv eltime senin ailenin bu evde nesi var diyince inan var ya Rabbime şükürler olsun ailem benim yüzümü kara çıkarmadı dedim üstlerine düşeni ziyadesiyle yaptılar, ya yapmasalardı demek ki bana da laf edecekti kv
ama kv yaptığı yanlış, sen o kızın ve ailesinin durumunu bilerek aldın oğluna
ne bekliyorsun ki başka
kaldıki kızın yaşıdan kaynından epey küçük
hangi ara çalışıpda çeyiz yapsaydıi,
yada evlenmeselerdi,
ben çok farklı hayal etmiştim çek, ne bileyim huzurlu bi ailenin en küçüğü cici kızı diye düşündüm hep seni, işte hepimizin türlü türlü hikayesi var, sakın üzülme artık bizler anne baba olacak yaşa geldik inşallah iyi anneler olucaz
benim babanem anneme oğlum çalışıyor sen ve çocukların yiyor diyen bir kadın,
annem sanki bizi babasının evinden sandık çeyizi olarak getirdi :)
Bende öyle sanırdım
Aslında biz küçükken herkesten ev sahiplerimizin çocuklarından bile mutluyduk onlardan da iyi giyinirdik
Sonra zamanla hem biz büyüdük hem babamın işleri kötüye gitti
Maddi sıkıntılarını annemden çıkarmaya başladı babam
Ben abim gibi değilim sessiz kalamam, babama karşı çıktım
Benim bu huyumu sevmez
Şu hayatta en nefret ettiğim sey elti ve kv muhabbetleri. İkisi de niyeyse bayağı oluyor. Neresinden tutsan elinde kalıyor.
hiç sorma, bazen yazarken bile aman özlem nelerle uğraşıyosun diyosun, içine çekiliyosun bende çenemi tutamıyorum, vırt zırt mesaj ben yeter sizle mi uğraşıcam konseptli bi konuşma hayal ederken kv birikmiş neyi varsa döktü ortaya, kendime hiç yakıştıramıyorum bu olanları ben utandım o oğluyla car car kavga ederken eltime o lafları sayarken
selam kızlar
nasılısınız? akşam yemekten sonra 8 gibi bir uyumuşum sabah 7 buçukta uyandım
Eltilerim ve kayınvalidem diye cümleye giresim var ama hepsini sildiğim için sallamıyorum hoş evlilik süresince de sallamadım :)
Baba konusu ben de sıkıntılı ama ben sırf biyolojik bağım var diye üzülenlerden değilim. Bizde ki de kelek çıktı napalım diyorum, şans işte...
yani baştan beri sıkıntılı değildi baban maddiyat belirleyici oldu, keşke olmasaydı...
Eltilerim ve kayınvalidem diye cümleye giresim var ama hepsini sildiğim için sallamıyorum hoş evlilik süresince de sallamadım :)
Baba konusu ben de sıkıntılı ama ben sırf biyolojik bağım var diye üzülenlerden değilim. Bizde ki de kelek çıktı napalım diyorum, şans işte...
selam kızlar
nasılısınız? akşam yemekten sonra 8 gibi bir uyumuşum sabah 7 buçukta uyandım
Despotluğu hep vardı da bize değil anneme daha çok
Sonra maddiyatın düşmesiyle daha beter oldu
Bende dedim sinirini annemden çıkarmana izin vermem senden de 5 kuruş istemem
Tüm çeyizimi kendim yaptım
Övünmek için söylemiyorum ama görenler bunla 3 kız evlenir dedi ( el işi kısmını ablam yapmıştı sadece ben anlamam o işlerden )
Beyaz eşyama kadar aldım
Tabi karşı tarafa yansıtmadım
Ous ta dahil dağ gibi babam var arkamda diye bilir
Şu an cidden eski durumlarından eser yok ama ben onun 6 yıl sigortasını ödedim, bi Allah razı olsun demedi mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?