- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
selam kızlar
nasılısınız? akşam yemekten sonra 8 gibi bir uyumuşum sabah 7 buçukta uyandım
son satırını okurken güldüm yaaa :)
seninkilerin kumaşı ayrılırken daha çok belli oldu.
bildireceksin hadlerini tabi,, valla padişahın oğluyla da evlenseniz ailenizi ezdirmeyin kötü olsalar bile
aileme yeri gelir kızarım kavga ederim ama başkasına laf söyletmem. Kimsenin haddi değil.!!!!!
Aynen öyle, yaşayacağım bir hayat var! iyisiyle kötüsüyle..Ben hayatta bir şeyi geçte olsa öğrendim, hayatımda ki insanları seçmeyi ve herkese hak ettiği kadar değer vermeyi. Baba anne akraba fark etmez ederi neyse o. Kimsenin de sınırlarıma girmesine, sabrımı zorlamasına izin vermem. Hele bu saatten sonra hiç..
Eksiklik duyulmuyor mu, belki bazen.. Ama genelde duymuyorum, hani bir şiirde der ya "kendi çiçek bahçeni yarat" diye, yarattım ben, baba mı? ha evet var orada bir köy var uzakta modunda yaşayan.. Benden uzak size yakın :)))
ya utandığından demedi ya da görevin olarak görüyo, sence hangisi babanın yapısına hangisi daha uygun
evet çok iyi geldiOh ne güzel dinlenmişsin
evet çok iyi geldi
konu babalar dimi
ben babasına aşık olan kızlardandımHep babamla daha iyi geçinmişizdir gerçi annemle de öyle büyük çatışmalarımız olmadı hiç bir zaman ama...Bir yere gideceğim zaman ne gereği var masrafa diyen annem olmuştur :)
Evet babalar ve kızları..
Benim de annem pek kıyamaz masraf etmeye ama 3 günlük dünya idare etti de ne oldu kadına ne tutumlusun Allah razı olsun diyen mi oldu. Ben kendimden kısmam bu yüzden, Ouslar kıssın bana ne
Kız öğrencilerin etek giymesi yasaklanmış... Hem de Antalya'da..
Pek güzel bir hareket, tebrik ederim.
Kız öğrencilere etek yasak!- Sözcü Gazetesi
Allah razı olsun hanım diyen olmadı.
bende anamın kızıyım ya mütevazi oldum olması gereken bile olmayınca laf etmedim söz etmedim
meğersem nasıl ucuza kapatırız peşindelermişş
neyseki bunu anlamam çok geç olmadı
kendimden kısmıyorum kısılacaksa ous efendi kızsın
yapmadıklarına saysın birazda
dip. not: ailem erkek çocuk evlendirir gibi yaptı herşeyi varın siz anlayın. onlarada kapak olsun
Benim eski GM işten evlilik sebebi ile ayrılacağım zaman bana demişti ki "Sen manyak mısın? Böyle aşık oldum diyerek evlilik mi olur, evlilik dediğin ticarettir, ayrıca evleneceğin adama her şeyi yaptırman lazım, düğün nişan ev kına hamam aklına ne geliyorsa, aldığı şeyin kıymetli olduğunu anca öyle anlar erkekler..." demişti ki kendisi de bir erkek.
Şimdi şimdi anlıyorum adamın ne demek istediğini :)
Kız öğrencilerin etek giymesi yasaklanmış... Hem de Antalya'da..
Pek güzel bir hareket, tebrik ederim.
Kız öğrencilere etek yasak!- Sözcü Gazetesi
bende evlendikten sonra anladım,
sen mütevazisin diye madalya takmıyorlarmış
alışmak lazım bu tarz haberlere
birde bakan vardı engellilleri adam yerine koyduk ölmesin evimizin geçim kaynağı diyenler var zihniyeti değiştirdik diyorduya bunlara ne diyeyimki şimdi ben Allahından bulsun böyle insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?