09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aynen canım ben gayet iyi niyetle davranmıştım ama meğerse bunlar fırsat kolluyorlarmış. heleki görümce için kayınvalide kudurmuş kudurmuşşş. Ama Allah büyük işte. o çocukta doğmadı ya. günahı boynuma evet ama ahımda çok büyüktü..
ailemi asla ezdirmem ki. ben laf söylerim ki kocamın yanında söyeleleye özen gösteririrm ama başkasına söyletmem. köylü onlar öyle yetişmiş der geçerim sıkıntımı asla belli etmem.

Aynen öyle, yaşayacağım bir hayat var! iyisiyle kötüsüyle..Ben hayatta bir şeyi geçte olsa öğrendim, hayatımda ki insanları seçmeyi ve herkese hak ettiği kadar değer vermeyi. Baba anne akraba fark etmez ederi neyse o. Kimsenin de sınırlarıma girmesine, sabrımı zorlamasına izin vermem. Hele bu saatten sonra hiç..

Eksiklik duyulmuyor mu, belki bazen.. Ama genelde duymuyorum, hani bir şiirde der ya "kendi çiçek bahçeni yarat" diye, yarattım ben, baba mı? ha evet var orada bir köy var uzakta modunda yaşayan.. Benden uzak size yakın :)))

çok şükür kendi çiçek bahçende var

ya utandığından demedi ya da görevin olarak görüyo, sence hangisi babanın yapısına hangisi daha uygun

Galiba alışmışlar
Abim yapsa bunu şok olurlardı, abim öyle düşünceli biri değildir kendini düşünür arkadaşlarla gezsem vs.
Bi de aşırı gurur vardır babam da

Bende düşündüğüm herşeyi söylerim
O yüzden işine gelmem pek onun

Küçükken çok mutluyduk evet ama para gidince kavga mı edilmesi lazım, yaşlandıkça sapıtıyo mu desem ben evlenirken hepten mi boşluğa düştüler desem ( ben en küçüğüm ) şimdi öyle değil. Anneme yemek yedin mi fazla yorma kendini filan diyomuş, e biz varken niye kadına çatıp duruyodun. O zaman bende sana cephe almazdım dimi. Ouslar da mantık aramak samanlıkta iğne aramak gibi bişey galiba jetonları geç düşüyo

Oh ne güzel dinlenmişsin
evet çok iyi geldi

konu babalar dimi
ben babasına aşık olan kızlardandım Hep babamla daha iyi geçinmişizdir gerçi annemle de öyle büyük çatışmalarımız olmadı hiç bir zaman ama...Bir yere gideceğim zaman ne gereği var masrafa diyen annem olmuştur :)

bazı şeyler düzelmez, konuşarak da, tartışarak da , savaşarak da

o yüzden çok konuşup dile döküp üzülmek ancak zarar verir

öyledir öyle kabul edilmelidir

Evet babalar ve kızları..

Benim de annem pek kıyamaz masraf etmeye ama 3 günlük dünya idare etti de ne oldu kadına ne tutumlusun Allah razı olsun diyen mi oldu. Ben kendimden kısmam bu yüzden, Ouslar kıssın bana ne

SİNKAFLI küfür ediyorum tüm ouslara

Edit; bu cümle sadece Sinkaf kelimesi kullanılsın diye yazıldı

Tuhaf bi adam
Küçük emrah filmine bile ağlayabilir bunların dışında

Söz, nişan, düğün sürecinde burnumdan getirdi herşeyi
Sonra da muhtarlıktan kaydımı almaya gittiğimiz de ( evlendiğim ilk hafta ) onlara da uğradık
Ağladı..

Çok seviyodun da niye güzellikle geçirmeme izin vermedin bu süreci dimi
Babasından gördüğü saçma gururu, despotluğu bize de uygulamış işte

Allah razı olsun hanım diyen olmadı annemede .

bende anamın kızıyım ya mütevazi oldum olması gereken bile olmayınca laf etmedim söz etmedim
meğersem nasıl ucuza kapatırız peşindelermişş
neyseki bunu anlamam çok geç olmadı
kendimden kısmıyorum kısılacaksa ous efendi kıssın
yapmadıklarına saysın birazda

dip. not: ailem erkek çocuk evlendirir gibi yaptı herşeyi varın siz anlayın. onlarada kapak olsun

Son düzenleme:
Benim eski GM işten evlilik sebebi ile ayrılacağım zaman bana demişti ki "Sen manyak mısın? Böyle aşık oldum diyerek evlilik mi olur, evlilik dediğin ticarettir, ayrıca evleneceğin adama her şeyi yaptırman lazım, düğün nişan ev kına hamam aklına ne geliyorsa, aldığı şeyin kıymetli olduğunu anca öyle anlar erkekler..." demişti ki kendisi de bir erkek.

Şimdi şimdi anlıyorum adamın ne demek istediğini :)

Kız öğrencilerin etek giymesi yasaklanmış... Hem de Antalya'da..
Pek güzel bir hareket, tebrik ederim.
Kız öğrencilere etek yasak!- Sözcü Gazetesi

E önce de pantolon yasaktı, şimdi sıra etekte
Ne giysin kız öğrenciler elmayra gibi pembe şort mu

İlk zamanlar saf oluyosun zaten ne bileceksin herkesi kendi gibi sanıyo insan
Onca hazırlık var bu da eksik olsun almasınlar ben alırım diyosun da
Millet bunu enayilik olarak görüyo
Mal mülkte gözüm yok zaten huzur olsun, gerisini biz çalışır kazanırız Allah sağlık versin yeter ki
Çok sıkı fıkı olmasınlar benle yeter bu en büyük hediye olur bana

bende evlendikten sonra anladım,
sen mütevazisin diye madalya takmıyorlarmış

Kız öğrencilerin etek giymesi yasaklanmış... Hem de Antalya'da..
Pek güzel bir hareket, tebrik ederim.
Kız öğrencilere etek yasak!- Sözcü Gazetesi

alışmak lazım bu tarz haberlere
birde bakan vardı engellilleri adam yerine koyduk ölmesin evimizin geçim kaynağı diyenler var zihniyeti değiştirdik diyordu ya bunlara ne diyeyimki şimdi ben Allahından bulsun böyle insanlar.

Allam ya ben niye haber okuyorum ki;
Hadise de programda sevgilim yok yanıyorum demiş te allam itfaiye ile su sıkaydım ya ben hatuna programa dalıp...

bende evlendikten sonra anladım,
sen mütevazisin diye madalya takmıyorlarmış

Aynen pampa

Ben kuaför, ayakkabı, çanta, elbise aman nolcak diye kendim aldım hep ( adettir usüldür bunlardan çok çakmam ve tamah ta etmem )

Onlar kızları sözlenir sözlenmez damadın maaşına el koydu

O çok konuşan kendini bilmez de bir engelli adayı olduğunu unutuyor da ondan!!! Densiz, hadsiz..

Siz beni ciddiye almıyor musunuz? Saksı mıyım ben!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…