09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bildin soruyu aldın.. diye bi atasözümüzü söylüyorum sana ama iki cevapta iYrenç diimi

elm sen benden 1 yaş büyüksün sana abla dicem bundan sonra

Cünkü daha önce gördüm cevabı bennn benden kacma

Ben severim ablalığı, cidden bak. Sarılırım, sarmalarım iyi bi ablayım

Bilmem ben, siz bulursunuz birşeyler

Bulduk bile sovrnin iYrenc esprileri

bakın bugün hiç ayıplı konu konuşullmadı o yüzden hiç eğlenceli değil burası ve akmıyor

bakın bugün hiç ayıplı konu konuşullmadı o yüzden hiç eğlenceli değil burası ve akmıyor

Akıyo ya daha nolsun abdest mi bozcaz :d

O zaman acıyorum hazır mısınız?

Konu şu; bir erkek yardımı olmadan nasıl hamile kalınır ahahhaha

muhabbet edince abdest niye bozuluyoki
bişimi yapcaz hemen

hem saabahtan beri wcye gitmedinmi sen abdestmi kaldı

1-bankadan sipirim alırsın

2- bol bol umumi hamam ve wc ziyareti yaaprsın

3-gay (bu neyse şimdi bişi bulamayınca bunu yazdım)

Iki evli kadin bi akşam kocalarini evde birakip kadin kadina eglenmek icin bi bara gitmişler ama ickinin dozunu fazla kacirmişlar ve dişari yalpalayarak cikmişlar.
İkisinin de fena halde cişi varmiş ama ortada tuvalet hesabina hicbişey yokmuş. Yalniz biraz ileride bir mezarlik varmiş ve iki arkadaş tek care olarak oraya gitmişler.
Ikisi de karanlikta işlerini gormuşler ama temizlenmek icin tabi orda tuvalet kagidi vs. yok, kadinlardan biri sarhoş kafayla kulodunu cikarip tuvalet kagidi niyetine kullanmiş sonra da orda bi yere atmiş. Diger kadin ise
- "ben kulodumu cikartamam" demiş, mezarliktaki celenklerden birinin uzerindeki kagidi almiş o da onunla temizlenmiş, sonra iki kadin birlikte evlerine donmuşler.
Ertesi sabah kadinlardan birinin kocasi otekinin kocasina telefon eder:
- "Baksana sana ne diycem, seninkiyle benimki dun gece birileriyle fingirdediler galiba... benimki eve sarhoş geldi ustelik kulotsuzdu"
- "Ooo seninki gene iyi, benimki kapidan iceri girdiginde poposundan
'SENI ASLA UNUTMAYACA?IZ' yazili bi kagit sarkıyordu.

konuya gidince sperm bankasına gidersin ordan alırın sıraya dizmişler böyle seçiyomuşsun sarışın esmer kaslı kassız

fakat ondada yardım olur deyorsan allaha dua et meryem olmak istiyorum de belki tutar

muhabbet edince abdest niye bozuluyoki
bişimi yapcaz hemen

hem saabahtan beri wcye gitmedinmi sen abdestmi kaldı

O değil be büyük abdest ahahhahahha

1-bankadan sipirim alırsın

2- bol bol umumi hamam ve wc ziyareti yaaprsın

3-gay (bu neyse şimdi bişi bulamayınca bunu yazdım)

Yalnız bunu düşünmedim değil biliyo musun? Adamla evlencen, gay ya, sadece sipirminleri vericek sana, sonra kardeş kardeş yaşıcan

eh fena değil
orta dozda ayıplı
ama yoklukda idare eder

O değil be büyük abdest ahahhahahha

Yalnız bunu düşünmedim değil biliyo musun? Adamla evlencen, gay ya, sadece sipirminleri vericek sana, sonra kardeş kardeş yaşıcan

aklımız aynı gay sonuçta erkek değil bebiş olana kadar erkek taklidi yapıversin nolur bu yöntem de iyimiş hem de ele güne karşı yanında adama benzeyen biri duurur

Bir gün 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak için doktora gider.

Doktor adama bir kavanoz verir ve:
- “Bunu doldurup yarın bana getirin” der…
Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar ve boş olduğunu görür ve sebebini sorar.

İhtiyar anlatmaya başlar:
- “Doktor bey, dün gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim gene olmadı. Karımı çağırdım, o da sağ ve sol elleriyle denedi, ağzıyla denedi önce dişini çıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı. Baktık olacak gibi değil komşunun karısını çağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı,deyince doktor kendini tutamamış:

- “Naaptınız, komşunun karısını da mı çağırdınız” diye sormuş.
İhtiyar yanıtlamış:
- “Napalım, açamadık şu lanet kavanozu bir türlü.“

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…