09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hoş buldum canım sağol

elmişşş ex enişte baya bonkörmüş heee
kötü adam olmadığına daha çok inandım nedense :)

Hakkını yemeyeyim simdi, elinde parası varsa hep harcardı. Atıyorum en kötü markete giderse kitap reyonundan bir tane kitap alır gelirdi.

Hani sey derler ya; kocam mikemmel tek kusuru dayak benimki de aldatıyordu iste ahahahahah

evet arkadaşlarım var ve krismısta gelecekler
enişte de baya para vermiş 2400 de ne az daha zorlasa şahin alırmış

deli yaaa :)))

gerçekten sana değer vermesi en önemli şeylerden birisi,
birde sizin durumda şunu hissettim
ne yaşamız olursanız olun ailene karşı sevgi ve saygı dolu benimsemiş senin aileni
annenin onu hatırlayıp tebessüm etmesi ve üzülmeside ousu sevmesinden elbet
bunlar, dayak atmayan aldatmayan, alkol v.s. sorunu olmayan mükemmel görünümlü kocaların pek yapamadığı şeyler mesela
her güzellik bir insanda toplanmıyormuş maalesefki :S

evet arkadaşlarım var ve krismısta gelecekler
enişte de baya para vermiş 2400 de ne az daha zorlasa şahin alırmış

Birlikteliğimiz boyunca ona yaptıklarımın yanında az bile, adi pislik ahahah bak damarım kabardı yine

Getirtsene yaa ay bi tane de bana getirsin

Ben 6 yı bekliyorum.

Tespitin cok yerinde. Biz iki tarafın dengesini cok güzel kurmuştuk. Babam biraz zorluyordu evliliğimizi ama onu görmezden gelmesini öğrenmiştik. En azından görevlerimizi yerine getiriyorduk, haftada bir uğramak hal hatır sormak vs gibi.

Aldatılmak bomba eetkisi yarattı yani.

Birlikteliğimiz boyunca ona yaptıklarımın yanında az bile, adi pislik ahahah bak damarım kabardı yine

Getirtsene yaa ay bi tane de bana getirsin

Ben 6 yı bekliyorum.

5 e göre artıları neler 6 nın?
acaba ben de beklesem biraz 6 çıkınca 5 in fiyatı daha da düşmüş olur :44:

her ailede ufak tefek sorunlar oluyor
babanıda az çok anlattın buna rağmen ex onların ziyeretlerini ihmal etmiyorsa gerçekten taktir edilesi

bizimkiler zorlamadıkları halde ous efendi gayet mesafe içinde, 2 sokak var aramızda 2 - 3 haftada bir uğrar mesela
iletişim sorunu var adamın :)

evet bomba olmuş o mevzuu, ama kötü bir çocuk değil cidden daha anlıyorum şimdi.

Ben ayfon 4s kullanıyorum. Değiştirmek istesem yine onu alırım, samsung ne ya :S

Ben istesem İphone 5s alırım
Ama o kadar paraya kıyamıyorum laa
Samsung istiyorum bu yüzden

LG G2 Arkadaş sakın alma dedi kamerası videosu yavaşmış

baska bişi yazacaktım da yumusattım Kızın 10 konusu var 9u evlilik

Biliyorum
Bu yüzden duygularıma tercüman oldun didim

Bende birine 13 konun eş ailesi ile ilgili didim, konu dışından ban güm o yüzden konuşamıyorum

5 e göre artıları neler 6 nın?
acaba ben de beklesem biraz 6 çıkınca 5 in fiyatı daha da düşmüş olur :44:

6 nın cıkmasına en az bir sene var :) sinir etme aldır beşi herkes ayfonlu olsun

Ama ex cok sabırlıydı babam ona hayatı zindan etmesine rağmen hic ağzını acmadı.

Senin kocanın ic dünyasına inmek cok zor. Hayır uğradığında da konusmuyor adam. Konusmıcan ne geliyosun, gerer insanı bu hal

Selam. Paraya ihtiyacım olduğunda ilk sana gelicem

Ben istesem İphone 5s alırım
Ama o kadar paraya kıyamıyorum laa
Samsung istiyorum bu yüzden

Kendin icin birseyler yap, para harcanmak icin var

Biliyorum
Bu yüzden duygularıma tercüman oldun didim

Bende birine 13 konun eş ailesi ile ilgili didim, konu dışından ban güm o yüzden konuşamıyorum

Ama sen kopyalamıştın o zaman

bizimkine hayatı zindan eden bir aile bireyim olsa büyük küçük demez gayet saygısız olabilir
o potansiyel var yani,,, ortada bişey yokken bu kadar ketum işte,

bizim durum sadece dışarda ve evde olmak değil be elmiş, adam sabit fikirli fazla bencil kendi dünyasında
tamam birbirimize yaşam alanları bırakacağız dipdibe olmayı bende çok sevmem ama evli insanların bu kadar yalnızlıkla beslenmesi
olmaması gereken bir durum,

benimde bahtıma bu düştü :S
Kaderime ağlamalımıym acaba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…