- 20 Mart 2008
- 142.078
- 214.214
- 1.423
- 60
hoşgeldin ablacım
Eğer oradan getirtme gibi bir imkanın varsa düşünme 50 dolar fazla ver 5 getirsin :)
Bana bunu ex almıştı, yeni cıktığında 2400 te le vermiştiSonra bir yerden elime samsung gecti iki telefon kıyas götürmez.
Ben bilgisayar bile kullanmıorum hep elimde telefon var.
elmişşş ex enişte baya bonkörmüş heee
kötü adam olmadığına daha çok inandım nedense :)
evet arkadaşlarım var ve krismısta geleceklerhoşgeldin ablacım
Eğer oradan getirtme gibi bir imkanın varsa düşünme 50 dolar fazla ver 5 getirsin :)
Bana bunu ex almıştı, yeni cıktığında 2400 te le vermiştiSonra bir yerden elime samsung gecti iki telefon kıyas götürmez.
Ben bilgisayar bile kullanmıorum hep elimde telefon var.
Hakkını yemeyeyim simdi, elinde parası varsa hep harcardı. Atıyorum en kötü markete giderse kitap reyonundan bir tane kitap alır gelirdi.
Hani sey derler ya; kocam mikemmel tek kusuru dayakbenimki de aldatıyordu iste ahahahahah
evet arkadaşlarım var ve krismısta gelecekler
enişte de baya para vermiş 2400 de neaz daha zorlasa şahin alırmış
deli yaaa :)))
gerçekten sana değer vermesi en önemli şeylerden birisi,
birde sizin durumda şunu hissettim
ne yaşamız olursanız olun ailene karşı sevgi ve saygı dolu benimsemiş senin aileni
annenin onu hatırlayıp tebessüm etmesi ve üzülmeside ousu sevmesinden elbet
bunlar, dayak atmayan aldatmayan, alkol v.s. sorunu olmayan mükemmel görünümlü kocaların pek yapamadığı şeyler mesela
her güzellik bir insanda toplanmıyormuş maalesefki :S
Birlikteliğimiz boyunca ona yaptıklarımın yanında az bile, adi pislikahahah bak damarım kabardı yine
Getirtsene yaaay bi tane de bana getirsin
Ben 6 yı bekliyorum.
Tespitin cok yerinde. Biz iki tarafın dengesini cok güzel kurmuştuk. Babam biraz zorluyordu evliliğimizi ama onu görmezden gelmesini öğrenmiştik. En azından görevlerimizi yerine getiriyorduk, haftada bir uğramak hal hatır sormak vs gibi.
Aldatılmak bomba eetkisi yarattı yani.
Ben ayfon 4s kullanıyorum. Değiştirmek istesem yine onu alırım, samsung ne ya :S
eskiden kaçtı ki 1000 liraya kadar düştü oldu?
merve bu arada ben bakınıyorum nette LG G2 diye bi model var onu da şiddetle önerenler çok
tabi bi de telefondan beklentin ihtiyacın kullanımın ne olacak onu da düşün
çoğu insanda görüyorum elinde teknoloji var ama kullanmıyor
baska bişi yazacaktım da yumusattımKızın 10 konusu var 9u evlilik
5 e göre artıları neler 6 nın?
acaba ben de beklesem biraz 6 çıkınca 5 in fiyatı daha da düşmüş olur :44:
her ailede ufak tefek sorunlar oluyor
babanıda az çok anlattın buna rağmen ex onların ziyeretlerini ihmal etmiyorsa gerçekten taktir edilesi
bizimkiler zorlamadıkları halde ous efendi gayet mesafe içinde, 2 sokak var aramızda 2 - 3 haftada bir uğrar mesela
iletişim sorunu var adamın :)
evet bomba olmuş o mevzuu, ama kötü bir çocuk değil cidden daha anlıyorum şimdi.
Ben istesem İphone 5s alırım
Ama o kadar paraya kıyamıyorum laa
Samsung istiyorum bu yüzden
Biliyorum
Bu yüzden duygularıma tercüman oldun didim
Bende birine 13 konun eş ailesi ile ilgili didim, konu dışından ban gümo yüzden konuşamıyorum
Ama ex cok sabırlıydı babam ona hayatı zindan etmesine rağmen hic ağzını acmadı.
Senin kocanın ic dünyasına inmek cok zor. Hayır uğradığında da konusmuyor adam. Konusmıcan ne geliyosun, gerer insanı bu hal
Ben istesem İphone 5s alırım
LG G2 Arkadaş sakın alma dedi kamerası videosu yavaşmış
Kendin icin birseyler yap, para harcanmak icin var
kime göre neye göre yavaş?:44: arkadaşın photofinish fotografları filan mı çekiyorBen istesem İphone 5s alırım
LG G2 Arkadaş sakın alma dedi kamerası videosu yavaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?