09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

selam kızlar.yine kurstan kaçtım.evi toparlıyorum.cuma gunu KV gelecekmiş.

Ah be gofret, biraz insani ilişkilerle ilgili sanırım. Kendi ailesine de mi böyle? Hep kendi dünyasında mı yasar?

Ya israf geliyor bana..
Ne bilim iphoneyi hiç görmedim desem
Sevmezsem diye korkuyorum..

Nasıl israf be :)

Ben kendileriyle iki yıldır ask yasıyorum

selam kızlar.yine kurstan kaçtım.evi toparlıyorum.cuma gunu KV gelecekmiş.

selam abla, ağır toplar geliyor yani D:

Allahın işine bak ki bizimkisi de aynı ama bana ve kızına çok düşkün.onun dışında kimseleri istemiyor hatta rahatsız oluyor.bizimle mutlu.ben de gittikçe ona benziyorum.zaten çok bir şeye zaman kalmıyor.gerçi böyle olması daha iyi benim ailemde istismar edecek potansiyel vardı.

selam abla, ağır toplar geliyor yani D:

yok kız benim için kıl tüy ne ağırı.ev derli toplu olsun ben rahat olayım 1-2 gun zaten.pek yanına ugramayım o torunuyla ogluyla otursun çekip gitsin.olay bu.
o sohbet etmeye çalışmalar hatalarını anlatmalar düzelmeye düzeltmeye çalışmalar bitti bunlar bitti adam yerine koymuşum salaklığıma yanayım.

Çok zenginsin sen heralde
Kızım 1680 maaş alıyorum iphone maaşımın iki katı yüreğim ağrımasın sonra

4s al tmm tmm karışmıyorum

Zengin değilim maaşı alıp dağıtıyorum

Hadi bakalım

selam abla,

benim ailemde asla istimar edecek durum yok, hatta bi çok konuda yardımcı oldular
onlarda haklı olarak insani ilişkilerde daha sıcaklık bekliyorlar
sonuçta benim bir tek abim var, eşimide evlat gibi görüp kolladılar ama adam uzak ara yaniii
bir tek eşe düşkünlükle bitmiyor işte, ağaç kavuğundan çıkmadık ki,
kalabalık ailem olsa neyse diyeceğim, ailemin bana manevi ihtiyacı var aynı şekilde eşimede,

Ah be gofret, biraz insani ilişkilerle ilgili sanırım. Kendi ailesine de mi böyle? Hep kendi dünyasında mı yasar?

kendi ailesine karşı daha yakın tabii
ama benim ailemle olan sıcak ilişkilerim onlarda pek yok mesela
benden öğrendiklerini uygulamaya çalışıyor, daha sık arıyor, ziyaret sayısını arttırdı fln
ama onların ailesinde sohbet konusu hep paradır
3 lafın ikisi para, tabii kendi çıkarları doğrultusunda
inanılmaz cimriler
oda ayrı bir mevzu elmişcim..

bu arada senin ous tek çocukmuydu ? babası baya ilgili bi adam sanırım,
anasından ses seda yokmu, onca şey oldu bitti
sevgileden ayrılmıyorsun kocaman bir yuva ortada yani
bize göre büyük şeyler bunlar çünkü

iphone a verilen paraya acırım gerçekten.hele de oyun oyanamayacaksan parayla oyun indirmeyeceksen interneti olmayacaksa.whats up kullanmayacaksan kılıf kullanıp apple amblemini gizleyeceksen yazık yahuu

Ay bu para nedir ya, yağdır da rahatlasınlar, ölüp gidecekler para diye.

Bir de erkek kardeşi var. Annesi aramıyor cünkü en son ağzına tükürmüştüm, ilk defa bir büyüğüme hakaret etmiştim, biraz zor beni araması.

babası da kendine göre ilgili işte. diyorum ya ben aileye pek takılmam. Adam adam olursa herkes dısarda kalır

iphone a verilen paraya acırım gerçekten.hele de oyun oyanamayacaksan parayla oyun indirmeyeceksen interneti olmayacaksa.whats up kullanmayacaksan kılıf kullanıp apple amblemini gizleyeceksen yazık yahuu

Ben hepsini yapıyorum Demek ki bana yazık değil :)

elmayra iyi pıçaklamamışsın:)sevgiler

Seni çok iyi anlıyorum Gofretcim
Dün anlattığım kahvaltı saklama kabındaki 3-4 adet pişmaniye sadece bir örnekti

ya durumları iyi varyemez amcalar işte
boş mezar bulsa girecek tiplerden

aynen aileye takılsam zaten, çoooktan yallah çekmem lazımdı emin ol
adamda biter iş esasında.

hak etmese tükürmezdin ki, iyi anlamış bari hatasını yüssüzlük yapıp aramıyor seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…