Ya israf geliyor bana..
Ne bilim iphoneyi hiç görmedim desem
Sevmezsem diye korkuyorum..
daha bugün salı cumaya çok var cumaya kadar evi aklarsın paklarsınselam kızlar.yine kurstan kaçtım.evi toparlıyorum.cuma gunu KV gelecekmiş.
bizimkine hayatı zindan eden bir aile bireyim olsa büyük küçük demez gayet saygısız olabilir
o potansiyel var yani,,, ortada bişey yokken bu kadar ketum işte,
bizim durum sadece dışarda ve evde olmak değil be elmiş, adam sabit fikirli fazla bencil kendi dünyasında
tamam birbirimize yaşam alanları bırakacağız dipdibe olmayı bende çok sevmem ama evli insanların bu kadar yalnızlıkla beslenmesi
olmaması gereken bir durum,
benimde bahtıma bu düştü :S
Kaderime ağlamalımıym acaba :)))
Ya israf geliyor bana..
Ne bilim iphoneyi hiç görmedim desem
Sevmezsem diye korkuyorum..
selam kızlar.yine kurstan kaçtım.evi toparlıyorum.cuma gunu KV gelecekmiş.
bizimkine hayatı zindan eden bir aile bireyim olsa büyük küçük demez gayet saygısız olabilir
o potansiyel var yani,,, ortada bişey yokken bu kadar ketum işte,
bizim durum sadece dışarda ve evde olmak değil be elmiş, adam sabit fikirli fazla bencil kendi dünyasında
tamam birbirimize yaşam alanları bırakacağız dipdibe olmayı bende çok sevmem ama evli insanların bu kadar yalnızlıkla beslenmesi
olmaması gereken bir durum,
benimde bahtıma bu düştü :S
Kaderime ağlamalımıym acaba :)))
Dayım alacaksan 5s al diyorİphone 5 al pişman olmazsın
Bilmiyorum ki gitmiş denemiş onay vermedi..kime göre neye göre yavaş?:44: arkadaşın photofinish fotografları filan mı çekiyor
2750 az değil ama babamın yüreğine inerse..Korkma kuzum korkma bişey yapmaz.
Önce bi tanış sonra flört et gerisi gelir
Dayım alacaksan 5s al diyor
Bilmiyorum ki gitmiş denemiş onay vermedi..
2750 az değil ama babamın yüreğine inerse..[/
Alırsın gönlünü babanın
Ben çok memnunun.
Nasıl israf be :)
Ben kendileriyle iki yıldır ask yasıyorum
selam abla, ağır toplar geliyor yani D:
Çok zenginsin sen heralde
Kızım 1680 maaş alıyorum iphone maaşımın iki katı yüreğim ağrımasın sonra
yok kız benim için kıl tüy ne ağırı.ev derli toplu olsun ben rahat olayım 1-2 gun zaten.pek yanına ugramayım o torunuyla ogluyla otursun çekip gitsin.olay bu.
o sohbet etmeye çalışmalar hatalarını anlatmalar düzelmeye düzeltmeye çalışmalar bitti bunlar bitti adam yerine koymuşum salaklığıma yanayım.
selam kızlar.yine kurstan kaçtım.evi toparlıyorum.cuma gunu KV gelecekmiş.
4s altmm tmm karışmıyorum
Zengin değilim maaşı alıp dağıtıyorum
Bana da ver sevabına bari
Allahın işine bak ki bizimkisi de aynı ama bana ve kızına çok düşkün.onun dışında kimseleri istemiyor hatta rahatsız oluyor.bizimle mutlu.ben de gittikçe ona benziyorum.zaten çok bir şeye zaman kalmıyor.gerçi böyle olması daha iyi benim ailemde istismar edecek potansiyel vardı.
Ah be gofret, biraz insani ilişkilerle ilgili sanırım. Kendi ailesine de mi böyle? Hep kendi dünyasında mı yasar?
kendi ailesine karşı daha yakın tabii
ama benim ailemle olan sıcak ilişkilerim onlarda pek yok mesela
benden öğrendiklerini uygulamaya çalışıyor, daha sık arıyor, ziyaret sayısını arttırdı fln
ama onların ailesinde sohbet konusu hep paradır
3 lafın ikisi para, tabii kendi çıkarları doğrultusunda
inanılmaz cimriler
oda ayrı bir mevzu elmişcim..
iphone a verilen paraya acırım gerçekten.hele de oyun oyanamayacaksan parayla oyun indirmeyeceksen interneti olmayacaksa.whats up kullanmayacaksan kılıf kullanıp apple amblemini gizleyeceksen yazık yahuu
Ay bu para nedir ya, yağdır da rahatlasınlar, ölüp gidecekler para diye.
Bir de erkek kardeşi var. Annesi aramıyor cünkü en son ağzına tükürmüştüm, ilk defa bir büyüğüme hakaret etmiştim, biraz zor beni araması.
babası da kendine göre ilgili işte. diyorum ya ben aileye pek takılmam. Adam adam olursa herkes dısarda kalır
Ay bu para nedir ya, yağdır da rahatlasınlar, ölüp gidecekler para diye.
Bir de erkek kardeşi var. Annesi aramıyor cünkü en son ağzına tükürmüştüm, ilk defa bir büyüğüme hakaret etmiştim, biraz zor beni araması.
babası da kendine göre ilgili işte. diyorum ya ben aileye pek takılmam. Adam adam olursa herkes dısarda kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?