09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bizim ki öyle gidip gelmiyor ama onun dışında anlayışlıdır.annem diş yaptırdı 5500 tl verdik annem geri verecek ama istemiyoruz.ama bak aylarca anneme gitmediğim oluyor.hafta sonunda bir ugrayalım sürekli bir bahane buluyor.biz biraz uzagız bir ara yakın oturmuştuk daha sık gidiyorduk.uzak olunca gidemez olduk.

bunların dışında ben aileme çok destek oluyorum her konuda.ancak biz 5 kardeşiz ancak çok gelip gitme olmuyor bu beni üzüyor.bir doktor erkek kardeşim var gelsin gitsin isyiyorum ama o da sürekli bahane üretiyor sürekli meşgul.1-2 tanesi çok sorunlu felan filan.kalabalık gibi görünüyoruz ama ben kendimi tek çocuk gibi hissediyorum.

Seni çok iyi anlıyorum Gofretcim
Dün anlattığım kahvaltı saklama kabındaki 3-4 adet pişmaniye sadece bir örnekti

iç sesim çekirgecim

abla olay maddi yönde değil işte,
ailem çok şükür kendi yağıyla kavruluyor
ihtiyaçları olduğunda tabiiki herkesten de önce ben koşacağım
ous buna laf etmez edemezde zaten,
onun ailes 17 yaşında atmış gurbete arayan soran yok
ben 27 yaşıma kadar ailemin kanatları altındaydım
doğurmakla doyurmakla aile olunmuyor işte...

Ousu rahatsız edecek bir durum yok işte ailemde, o yüzden bu durumu anlayamıyorum kaldıramıyorum
kendi yaşamdaığı için kıskançlıkmı var desem görgü eksikliğimi desem ne desem yani
bizim olayımız tamammen manevi iletişim eksikliği
kaba olacak ama öküzlük resmen

Son düzenleme:
Kimisi doğurup atıyo
25-30 yaşından sonra da varsın gelin uğraşsın uğraşabilirse

Gofretim seni benim gibi anlayan çıkmaz.. noldu canım ousun ailesi para mı istiyor.

sinirim bi tepemdekı sormayın
iş biriktirmeyi sevmiyorum
eski eski tarihli evraklar ,eksikleri, tamamlamaca
dosyaya yerleştirmece
numaralandırmaca
ellerim yüzüm gözüm mürekkeb oldu desem olacak yani
ayrıca güncel tarihli evraklarımında artık numaralandırmam gerek ama onlarında bir kısmı başkasında
sonra ben moron moron oturuyorum yerimde pufffffffffff

Cute işi bilcen ama işe gitmiycen. Bu kural maalesef ki çoğu kişi tarafından uygulanıyor. Bizim de burada muhasebeci arkadaşlardan gün boyu nette orada burada gezerler sonra iş yetiştiremiyoruz diye yakınırlar. Bir fatura işlerler bir geyik gibi. Zamana yaymak en güzeli rahat ol. Nasıl olsa işler bitiyor bir şekilde.

ya bitmiyor ipek lanetlı gibi ya benden oncekı bayandan kalmıs 2012 evrakları hadı tamamladım bırde bunları dosyaya koyma hengamesı var
ustelık tamamlancak evrakları ben koyamıyorum yerıne bırılerınden ıstemek zorunda kalıyorum sen dusun ıs nasıl lastık gıbı uzuyor rahat agustostan berı el atmıs durumdayım evet cok az kaldı ama kalanda artık karmakarısık fıyat teklıfı fatura teknık resımler ımzalar eksık hepsı tamam olsa faturası sılınmıs gıt orjınalını ıste kopyasını koy fılann
sankı muhaberatcıyım :) mubarekk
develt kurumlarında muhaberatcı dıye bır kadro var dımı ya ? keske bızdede olsa
ayretten bu ısı devraldıgımdan berı bır suru sebebten oturu numaralandıramadıklarım vardı onlarda ayrı bır ezıyet neysekı onların eksıklerı yok
ne zaman hangı gun su ıse el atsam kafam ucusa gecıyo
r

Gofretim seni benim gibi anlayan çıkmaz.. noldu canım ousun ailesi para mı istiyor.

selam ipeğim hoş geldin
para istemiyorlarda parayla bozmuşlar kafayı onu konuşuyorduk kızlarla
ousun ailemle olan iletişim problemi v.s. gibi
geçmişe bakabilirsen yakın sayfalarda

AY kafam durdu okurken resmen. Ama işin ilginç tarafı şu ki yasal olarak şimdiye kadar bir sorun yaşamamış firman. Bizim burada virgülden sonraki rakamların birinde dahi kuruş hatası olsa kıyamet kopar. Kırk yerden imza onay düzeltme… sana yeni bir iş lazım, hem de hemen lazımmmmm

selam ipeğim hoş geldin
para istemiyorlarda parayla bozmuşlar kafayı onu konuşuyorduk kızlarla
ousun ailemle olan iletişim problemi v.s. gibi
geçmişe bakabilirsen yakın sayfalarda

Bunların parayla derdi bitmez. Bak şimdi benim de son güncel bir derdim var ous’un ailesiyle ilgili domuz babasıyla ilgili aslıda da benim ortam çok yoğun her an basılma korkusuna çıkabilirim bilara da ben anlatırım. Tek diyeceğim şey: gözlerini toprak doyursun.

ah be güzelim su hayatta hepimizin sınavları farklı farklı işte. Dilerim eşin bu moronluktan vazgecer de siz de huzura erişirsiniz.

Ben hic evliliğim boyunca para, aile ile ilgili sıkıntı yaşamadım. Herkes ya yerini bildi, yada bildirildi. Ama diyorum ya hepimizin farklı dertleri var, kimi kocadan gülemiyor kimi aileden. Yumurtaya can veren rabbim bizi de sınıyor işte

Aç gözlüleri toprakda doyurmaz ipekçim
müsait olduğunda anlatırsan belki fikir alışverişi ederiz

ah be güzelim su hayatta hepimizin sınavları farklı farklı işte. Dilerim eşin bu moronluktan vazgecer de siz de huzura erişirsiniz.

öyle sınav dünyası işte kuzum
amin inşallah,
ama bu basit gibi görünen konu aslında insanın huzurunu, enerjisini günden güne bitiren bir şey
hepimizin derdi kendimize büyük

ve bakış açılarınız ortakmış
böyle olunca bazı şeyleri aşmak daha kolay

Ben son damlaya kadar mücadelecilerdenim biliyosun. Kolay vazgecmek özümde yok

Hakedeni pıcaklarım biliyosun :)

Mücadele başka bir şey de babalarımızı düşün. Geçmişte annelerimize karşı yaptıkları hatalar. Özellikle aile konularında.. babadan şanslı olanların da illa ki çevrelerinde model vardır buna benzeyen. Yaşlanınca düşünceleri değişenler yine şanslı gurubunda bir de hiç değişmeyenler var. Kadın naparsaaaaa yapsın..

Konular derin demi kızlar

hoş geldin hanım abla
şuanki konumuz öküz ouslar :)

aslında senin kızçen için öngördüğün sorunlar da mevcut konumuzda
işte görgü kültür farkından kaynaklanan iletişim problemi v.s.

benim ousun ortada herahngi bir şey yokken aileme karşı sıcak sohbetli olmaması
uzak olması gibi

ya yasanmıs olabılır bılmıyoruz ama muhasebede degılım ben soylıyım yoksa tabıkı anında cıkardı ortaya
bana yenı bır ıs laızm degıl anacım ıyıyım ben boyle bana bıraz guc ve kafa lazım bıtsın gıtsın su ısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…