Iki evli kadin bi akşam kocalarini evde birakip kadin kadina eglenmek icin bi bara gitmişler ama ickinin dozunu fazla kacirmişlar ve dişari yalpalayarak cikmişlar.
İkisinin de fena halde cişi varmiş ama ortada tuvalet hesabina hicbişey yokmuş. Yalniz biraz ileride bir mezarlik varmiş ve iki arkadaş tek care olarak oraya gitmişler.
Ikisi de karanlikta işlerini gormuşler ama temizlenmek icin tabi orda tuvalet kagidi vs. yok, kadinlardan biri sarhoş kafayla kulodunu cikarip tuvalet kagidi niyetine kullanmiş sonra da orda bi yere atmiş. Diger kadin ise
- "ben kulodumu cikartamam" demiş, mezarliktaki celenklerden birinin uzerindeki kagidi almiş o da onunla temizlenmiş, sonra iki kadin birlikte evlerine donmuşler.
Ertesi sabah kadinlardan birinin kocasi otekinin kocasina telefon eder:
- "Baksana sana ne diycem, seninkiyle benimki dun gece birileriyle fingirdediler galiba... benimki eve sarhoş geldi ustelik kulotsuzdu"
- "Ooo seninki gene iyi, benimki kapidan iceri girdiginde poposundan
'SENI ASLA UNUTMAYACA?IZ' yazili bi kagit sarkıyordu.
konuya gidince sperm bankasına gidersin ordan alırın sıraya dizmişler böyle seçiyomuşsun sarışın esmer kaslı kassız
fakat ondada yardım olur deyorsan allaha dua et meryem olmak istiyorum de belki tutar
bilemedim elm :44:
O değil be büyük abdest ahahhahahha
Yalnız bunu düşünmedim değil biliyo musun? Adamla evlencen, gay ya, sadece sipirminleri vericek sana, sonra kardeş kardeş yaşıcan
Iyy iğrencbüyük tuvaletini mi yapmış bi de ahahahha
ya nasıl seciyosun acaba, tezgahtarlar mı var ki
Bilicen sen annesinnasıl yapıldığını biliyosun
aklımız aynı gay sonuçta erkek değil bebiş olana kadar erkek taklidi yapıversin nolur bu yöntem de iyimiş hem de ele güne karşı yanında adama benzeyen biri duurur
Bir gün 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak için doktora gider.
Doktor adama bir kavanoz verir ve:
- Bunu doldurup yarın bana getirin der
Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar ve boş olduğunu görür ve sebebini sorar.
İhtiyar anlatmaya başlar:
- Doktor bey, dün gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim gene olmadı. Karımı çağırdım, o da sağ ve sol elleriyle denedi, ağzıyla denedi önce dişini çıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı. Baktık olacak gibi değil komşunun karısını çağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı,deyince doktor kendini tutamamış:
- Naaptınız, komşunun karısını da mı çağırdınız diye sormuş.
İhtiyar yanıtlamış:
- Napalım, açamadık şu lanet kavanozu bir türlü.
bunu bekarken bende düşünürdüm biliyormusun
birde ben gay bir arkadaşım olsun isterdim hep
en iyi anlaştığım arkadaşlarım erkekti hep ama bi kaçı sonra bana karşı hisler besledi bu yüzden gay biriyle arakdaş olayım diye düşünürdüm
Iyy iğrencbüyük tuvaletini mi yapmış bi de ahahahha
ya nasıl seciyosun acaba, tezgahtarlar mı var ki
Bilicen sen annesinnasıl yapıldığını biliyosun
cute benden küçüksün ama maşallh bebişin kucağında çok hoşuma gidiyo erken anne olanlar ne güzel
he tezgahtarlar varmış şöyle konuşuyorlarmış
bak bunu veren adamı bir görcen allah seni inandırsın nah şu kadar .... vardı
kolu kıs kolu :)))))))
tabiii o konuda master dicry
2 sayfa atlamıs kesın ayıplı konulara gectık dımı
bak işte bu süperdi
Bir gün 75 yaşında bir ihtiyar sperm testi yaptırmak için doktora gider.
Doktor adama bir kavanoz verir ve:
- Bunu doldurup yarın bana getirin der
Ertesi gün ihtiyar kavanozu getirip doktora verir. Doktor kavanoza bakar ve boş olduğunu görür ve sebebini sorar.
İhtiyar anlatmaya başlar:
- Doktor bey, dün gece sağ elimle denedim olmadı, sol elimle denedim gene olmadı. Karımı çağırdım, o da sağ ve sol elleriyle denedi, ağzıyla denedi önce dişini çıkararak sonra dişini takarak denedi gene olmadı. Baktık olacak gibi değil komşunun karısını çağırdık o da iki elini ve ağzını denedi gene olmadı,deyince doktor kendini tutamamış:
- Naaptınız, komşunun karısını da mı çağırdınız diye sormuş.
İhtiyar yanıtlamış:
- Napalım, açamadık şu lanet kavanozu bir türlü.
size sorular hadi bakalımama içinizi körelmeyin lütfen
soru: girmeden sert, çıkınca yumuşak,
soru: "uyarilinca 6 kat büyüyen uzvumuz hangisidir?"
soru:anan tutar baban sokar
cwp: palto
soru:- uzundur, incedir, yariktir başı; dürttükce sürttükce akitir gözyaşı?
soru:- bastım sen çıktın
soru:işi olunca kalkar, işi bitince yatar, yattı mı suyu akar...
ananın ağzında kıllı şey
Soru: Dün gece onu o kadar aradimki , Soguk vücuduma dokunmasını o kadar istedimki
Yataga onsuz ve ciplak girmek zorunda kaldim, nedir bu?
soru:Arnold Schwartzenegger'inki çok büyük.Michael Fox'unki çok küçük,Madonnanın yok,Papa'nın var ama kullanmıyor,Clinton her zaman kullanıyor. nedir bu?
-Fatih Sultan Mehmet İstanbulu fethettiginde bacaklarının arasındaki kıllı şey neydi?
oha lan huysuz virjin sorusumu bunlar
beni bile aştı
bütün gece uğraştım bir türlü delinmedi
o kadar uğraştım,bana mısın demedi
sabret sevgilim şimdi olacak...
ooooohhhhhhh delindi
kulaklarına takabilirsin küpelerini
Sürekli olarak erkeklere bulunur. Kiminde uzun kiminde kısadır. Evlendiklerinde karılarına varirler... Nedir bu?
:44:
için fesat
kız yeter gözün çıkmasın +18 kısmına giriş yetkimiz bile yok
elmin dediği yap editle nasıl oluyorsa o
yoo fesatlıkla alakası yok huysuzunkilerde böyle fesat gibi durur ama çok masum cevapları vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?