pike cok yakin sen yine degerlendir benimde boyle olup siliklesmeye baslamisti kacirma bugünü deBugün de pik değil sanki canım değil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pike cok yakin sen yine degerlendir benimde boyle olup siliklesmeye baslamisti kacirma bugünü deBugün de pik değil sanki canım değil mi
Değerlendireceğim dünden daha koyu testim inş hamilelik olurpike cok yakin sen yine degerlendir benimde boyle olup siliklesmeye baslamisti kacirma bugünü de
insallah canim tam.koyu oldugu gunu de yumurtlama gunu olarak baz al canim ve yarimi da degerlendir mutlakaDeğerlendireceğim dünden daha koyu testim inş hamilelik olur
Ctesiye kadar her günü değerlendirmeyi düşünüyorum işimi garantiye alıyım pcos var zaten düzgün yumurtlayamıyorum kaliteli yuumrta falan olur kaçırmayıminsallah canim tam.koyu oldugu gunu de yumurtlama gunu olarak baz al canim ve yarimi da degerlendir mutlaka
evet canim birde imkanin varsa sabahlari kalite daha iyi oluyormuş aklinda bulunsunCtesiye kadar her günü değerlendirmeyi düşünüyorum işimi garantiye alıyım pcos var zaten düzgün yumurtlayamıyorum kaliteli yuumrta falan olur kaçırmayım![]()
Maalesef çalışıyoruz ikimizde sabah 6 da uyanmam lazım bunun içinevet canim birde imkanin varsa sabahlari kalite daha iyi oluyormuş aklinda bulunsun![]()
Cnm bnce artik birak sogan suyunuBende şefaf akıntı başladı dün kasikda pıt pıt kalp atışı gibi atmalar vardı baya uzun sürd... sanırım yumurtlama başladı soğan suyu içiyorum hala bakalım bat 19ekim benim
Bazen beklememk en rahatı oluyor gerçekten Rabbim hepımıze sabırla beklemyı ve kavusmayı nasıp etsin inşallah kuzuben bu ay umitsizim ondan rahatim![]()
Bence soğan suyu içme canm ya fayda yerıne zarar etmesın o daha çok rahımdekı ıntıhabı flan gıdersn dıe bılıyorum ben yanılıyormuyumBende şefaf akıntı başladı dün kasikda pıt pıt kalp atışı gibi atmalar vardı baya uzun sürd... sanırım yumurtlama başladı soğan suyu içiyorum hala bakalım bat 19ekim benim
Aslında aksamları erken uyuyup sabahı bıraz idare edebılsen en azından daha yüksek oluyor şans gene tabi ALLAH yardımcın olsun zor yoruluyor insan çalışıncaMaalesef çalışıyoruz ikimizde sabah 6 da uyanmam lazım bunun için![]()
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun, gönlümüzce olsun her şeyAslında aksamları erken uyuyup sabahı bıraz idare edebılsen en azından daha yüksek oluyor şans gene tabi ALLAH yardımcın olsun zor yoruluyor insan çalışınca
Her insanın vücudu, rahmı, şartları farklıdırı canım sen kimseye kulak asma nasıbınde ne zaman varsa o zaman olacak sen gerekenı yap ve takdırı RABBİME bırak elbet olcak hepımız beklıyoruz burda inşallah birbirimize güzel haberler vericez poztıf duşunelim iyi gelsın başımızaBenim de bat 2 gun sonra ama kasik agrim var regl olacak gibi, halbuki bu ay her olasi seyi denedim kesin olur diye dusunuyordum hic umudum yok nedense su an, Allah affettsin neden boyle oluyor uzuluyorum gercekten, o kadar cok kisi etrafta ilk denememde oldu diyor sok oluyorum bu kadar kolaysa bize niye zor
Amınn aminnn inşallah ekim ayı hayrlı ve hamile haberleriyle dolsun inşallahAmin Allah hepimizin yardımcısı olsun, gönlümüzce olsun her şey
Bu akşam hafif pempe lekenlenmem oldu peçeteye geldi sadece inşallah devamı gelmez ayy buna bile dakikalardır ağlıyorum yerleşme olsun diyeinsanin elinde olmuyor bu hetecan bile o kadar guzel ki ama üzülüyoruz iste o yuzden dedim bide stres yapmamis olursun diye
Blackgirll nerdesinnnn şimdi doğru oldu isimBlackcbury naptı nerelerde ismide tam yazabıldım mı bılmıyorum kı
Bata ne kadr var canım sakın ol üzülmen ve stres vücudunu etkıler zaten yerleşmeyse belli eder kendnı kısa sürer benm 2. De kahverngı gelmstı ben beklemiyordum dedm adet oldum bakmadm bı kaç gün gectı olmayınca regl test yaptm 4 gün gecmstı ve hamıle oldgmu ogrenmstım salavat çek sakın ol inşallah tutunuyor dur bebişinBu akşam hafif pempe lekenlenmem oldu peçeteye geldi sadece inşallah devamı gelmez ayy buna bile dakikalardır ağlıyorum yerleşme olsun diye