- Konu Sahibi ladyagmur1
-
Ay ins öyledır acaba kımyasalmı oldu dedım cunku dun vardı bugun yok atayım bı bakarmısınızAwox dün yaptım kuruma bile çıkartmadı. Belki testte hata vardır. Adet gününüzde tekrar edin. 3 gün önce çıktıysa daha belirgin hale gelir.
TabikiAy ins öyledır acaba kımyasalmı oldu dedım cunku dun vardı bugun yok atayım bı bakarmısınız
Bunlar dünki testlerTabiki
Normalde buraya atıldığı zaman kalite düşer ve net görünmez ama pembelik görünüyor kuruma gibi değil bence kuruma daha mor gri bir çizgi oluyor. Sizi boş yere umutlandırmak istemem ama isterseniz bir kan verin hem net sonuç alırsınız hem de gidişatı izlersiniz dediğiniz gibi kimyasal olursa düşer ama önce düşüp ardından yükselme yaşayanlar da var.Bunlar dünki testler
Normalde buraya atıldığı zaman kalite düşer ve net görünmez ama pembelik görünüyor kuruma gibi değil bence kuruma daha mor gri bir çizgi oluyor. Sizi boş yere umutlandırmak istemem ama isterseniz bir kan verin hem net sonuç alırsınız hem de gidişatı izlersiniz dediğiniz gibi kimyasal olursa düşer ama önce düşüp ardından yükselme yaşayanlar da var.kalıte
kalNormalde buraya atıldığı zaman kalite düşer ve net görünmez ama pembelik görünüyor kuruma gibi değil bence kuruma daha mor gri bir çizgi oluyor. Sizi boş yere umutlandırmak istemem ama isterseniz bir kan verin hem net sonuç alırsınız hem de gidişatı izlersiniz dediğiniz gibi kimyasal olursa düşer ama önce düşüp ardından yükselme yaşayanlar da var.
Kalite düşüyor gercekden dün kırmızılık gözle gorunuyordu bugun bısey cıkmaması kimyasalmı oldu acaba düşündürdü beni adetıme 3 gün var daha hayırlısı bakalım ya olmasa dünde cıkmazdı degılmı?Normalde buraya atıldığı zaman kalite düşer ve net görünmez ama pembelik görünüyor kuruma gibi değil bence kuruma daha mor gri bir çizgi oluyor. Sizi boş yere umutlandırmak istemem ama isterseniz bir kan verin hem net sonuç alırsınız hem de gidişatı izlersiniz dediğiniz gibi kimyasal olursa düşer ama önce düşüp ardından yükselme yaşayanlar da var.
İnşallah vardır canım bn çok kez yalancı pozitif gördüm ama awox da hiç çıkmadıKalite düşüyor gercekden dün kırmızılık gözle gorunuyordu bugun bısey cıkmaması kimyasalmı oldu acaba düşündürdü beni adetıme 3 gün var daha hayırlısı bakalım ya olmasa dünde cıkmazdı degılmı?
Miratech erken gebelik yapdım kırmızı silik cızgı cıktıİnşallah vardır canım bn çok kez yalancı pozitif gördüm ama awox da hiç çıkmadı
GörebiliyormusunuzMiratech erken gebelik yapdım kırmızı silik cızgı cıktı
İkisinde de silik görüyorum ama ya tam hCG yükselmediği için bu şekilde çıkıyor ya ya kuruma. Ama kurumalar da da hiç pembe alt tonlu görmedim. Bnde heyecanlandım bi kanmı versenizÜsteki miratech
Alttaki awox
Kırmızılıgı gorebılıyorsunuz degılmı?İkisinde de silik görüyorum ama ya tam hCG yükselmediği için bu şekilde çıkıyor ya ya kuruma. Ama kurumalar da da hiç pembe alt tonlu görmedim. Bnde heyecanlandım bi kanmı verseniz
Ben bıde predıctor yaptım dayanamadımdaİkisinde de silik görüyorum ama ya tam hCG yükselmediği için bu şekilde çıkıyor ya ya kuruma. Ama kurumalar da da hiç pembe alt tonlu görmedim. Bnde heyecanlandım bi kanmı verseniz
Buraya yukleyınce dusuyor kalıteBen bıde predıctor yaptım dayanamadımda
Evet pembe görünüyorKırmızılıgı gorebılıyorsunuz degılmı?
Eşim gelsın işten gıdıcem ıns
Ayy görünüyor işte hepsinde çıktığına göre kanda da sevindirici haber alacağız inşallah tüm testlerin hatalı olma şansı yokBen bıde predıctor yaptım dayanamadımda
Ay ins canım sabah yaptıgımda cok cok ailik cıktı awox o benı aupheye dusurdu bıraz somra bırdaha yaptım falan en sonda predıctor yaptım artık sonucda böyle cıkdıAyy görünüyor işte hepsinde çıktığına göre kanda da sevindirici haber alacağız inşallah tüm testlerin hatalı olma şansı yok
Verdin mi kan senden hayırlı haber bekliyorumAy ins canım sabah yaptıgımda cok cok ailik cıktı awox o benı aupheye dusurdu bıraz somra bırdaha yaptım falan en sonda predıctor yaptım artık sonucda böyle cıkdı
Daha veremedım ya eşimi bekliyorum hala gelmediVerdin mi kan senden hayırlı haber bekliyorum
Neyseki acilde çabuk çıkıyorDaha veremedım ya eşimi bekliyorum hala gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?