Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım merhaba dün konuşmanın etkisinde mi kaldım bilmiyroum ama rüyamda test yapiyordum anında çift çizgiyi goruyordum rüyasında görüp hamile olanlar varmış inşallah doğru çıkar
Allah Allah ben bu mesajını görmeden önce öğle uykusunda gördüm ama hamileymişim gibi gördüm hayırlara vesile olsun inşallah canım çok merak ediyorum valla
Allah Allah ben bu mesajını görmeden önce öğle uykusunda gördüm ama hamileymişim gibi gördüm hayırlara vesile olsun inşallah canım çok merak ediyorum valla
Geç döllenme vs de olabilir aslında en iyisi ovulasyon testleriyle ay içerisinde kontrol edip reglin tam gününü öğrenmek. Pikten sonraki 14. Gün regl oluyorsun bazen ovulasyon takviminden sonraki zamanlarda yumurtlama ve çatlama oluyor reglim gecikti diye belirti yaşıyoruz