- Konu Sahibi ladyagmur1
Adetime 2 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif ilk idrarla yapmadım ama halen bu umut varmıdır acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah Allah ben bu mesajını görmeden önce öğle uykusunda gördüm ama hamileymişim gibi gördüm hayırlara vesile olsun inşallah canım çok merak ediyorum vallaCanım merhaba dün konuşmanın etkisinde mi kaldım bilmiyroum ama rüyamda test yapiyordum anında çift çizgiyi goruyordum rüyasında görüp hamile olanlar varmış inşallah doğru çıkar
Erken gebelik mi yaptın canımAdetime 2 gün var bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif ilk idrarla yapmadım ama halen bu umut varmıdır acaba
İnsallah güzelim rabbim gonlumuzdekini nasip etsin valla çok umitliyum bu ay ama inşallah üzülmem yineAllah Allah ben bu mesajını görmeden önce öğle uykusunda gördüm ama hamileymişim gibi gördüm hayırlara vesile olsun inşallah canım çok merak ediyorum valla
Birde diyrolar ki rüyanda hamile olduğunu görünce çıkarmış ne kadar doğru bilmem amaİnsallah güzelim rabbim gonlumuzdekini nasip etsin valla çok umitliyum bu ay ama inşallah üzülmem yine
EvetErken gebelik mi yaptın canım
Bugün kan verdim yarın çıkar bakalım yarın regli günüm bakalım bebiş varmı yoksa eğer kesin doktora gidicem bu sefer
En güzeli Regli gününü beklemek erken gebelik testinde negatif çıkıp Regli geçtikten sonra pozitif olduğunu öğrenen çok kişi duydumBat 15 Kasım olup belirtisi olan var mı
İki gün önce erken gebelik testi yaptım negatif
Umudum yok adet olacak gibi sancılarım var belirtiler hep adeti gösteriyor gibiEn güzeli Regli gününü beklemek erken gebelik testinde negatif çıkıp Regli geçtikten sonra pozitif olduğunu öğrenen çok kişi duydum
Herkes için hayırlısı olsunUmudum yok adet olacak gibi sancılarım var belirtiler hep adeti gösteriyor gibi
Geç döllenme vs de olabilir aslında en iyisi ovulasyon testleriyle ay içerisinde kontrol edip reglin tam gününü öğrenmek. Pikten sonraki 14. Gün regl oluyorsun bazen ovulasyon takviminden sonraki zamanlarda yumurtlama ve çatlama oluyor reglim gecikti diye belirti yaşıyoruzBat 15 Kasım olup belirtisi olan var mı
İki gün önce erken gebelik testi yaptım negatif
Bn varım aynı durumu yaşıyorum şuan. Bat 6 kasımdı benimde ama bazen 3-4 gün oynama olabiliyor. Bekliyorum
Gece e nabıza düşebilir yine bakın biBugün kan verdim yarın çıkar bakalım yarın regli günüm bakalım bebiş varmı yoksa eğer kesin doktora gidicem bu sefer
Beklenen adet tarihiBat ne demek