- 18 Temmuz 2023
- 55
- 10
- 18
- 26
Transferde 6 gün önce 8 ölçülmüştü benimKızlar kızlar gunaydıın. Transfer oncesi rahim kalınlığınız kaç ölçüldü acaip kafama taktım doktor 7 ölçtü benimkini cumartesi günü önümüzdeki cumartesi transferim var estrofemi artırdı sakın ilacını atlama dedi ideal kalınlığa gelir
Benım ıkıncı olucak ılkı tutmadı malesefİnşallah senin kaçıncı denemen olucak
Bu defa farklı bir prosedür mü işletiyor doktorunuzBenım ıkıncı olucak ılkı tutmadı malesef
Benım en son 10 mm dı ama daha varmıs senın haftaya kadar artar merak etmeKızlar kızlar gunaydıın. Transfer oncesi rahim kalınlığınız kaç ölçüldü acaip kafama taktım doktor 7 ölçtü benimkini cumartesi günü önümüzdeki cumartesi transferim var estrofemi artırdı sakın ilacını atlama dedi ideal kalınlığa gelir mi acaba ya
Evet bu sefer beyaz serum taktırıyorum haftada 1 defaBu defa farklı bir prosedür mü işletiyor doktorunuz
İnşallah bu defa şifa olsun sizeEvet bu sefer beyaz serum taktırıyorum haftada 1 defa
Olsun inşallah bu sefer hayırlısı olur hakkında kaçıncı gün embriyosuydu ve kalitesi nasıldıBenım ıkıncı olucak ılkı tutmadı malesef
Serum takıcaklarmı sanada aslında bende test verdım nk panelı testı benım degerlerım normal cıkmıstı ama doktorum yınede serum önerdiİnşallah bu defa şifa olsun sizebana da makrofaj aşısı yapılacak transfer öncesi bağışıklık yüksek çıktığı için
3.gun embrıyosu dondurmustuk canım onu cözüp 5.gune getırıp onu verıcekler suan o yuzden kalıteyı falan bılmıuorum ama ılkı 5ab dıOlsun inşallah bu sefer hayırlısı olur hakkında kaçıncı gün embriyosuydu ve kalitesi nasıldı
İnşallah bu sefer canım hangi hastanede görüyorsun tedaviyi3.gun embrıyosu dondurmustuk canım onu cözüp 5.gune getırıp onu verıcekler suan o yuzden kalıteyı falan bılmıuorum ama ılkı 5ab dı
Pendık yuzyıl canım senİnşallah bu sefer canım hangi hastanede görüyorsun tedaviyi
Bahçeçi Umut canımPendık yuzyıl canım sen
Yok serum önermedi de işte makrofaj aşısı, leucostim diye bir iğne, deltakortril hap kortizonlu bu şekilde kontrol altına almayı planlıyor. Benim nk paneli testim yüksek çıktıSerum takıcaklarmı sanada aslında bende test verdım nk panelı testı benım degerlerım normal cıkmıstı ama doktorum yınede serum önerdi
Sen ne zaman transfer olucaksın canımYok serum önermedi de işte makrofaj aşısı, leucostim diye bir iğne, deltakortril hap kortizonlu bu şekilde kontrol altına almayı planlıyor. Benim nk paneli testim yüksek çıktı
Yaa demekkı bu yuzden olmuyordu canım en azından sorun bulunmus bızım neden oldugu bılınmıyor malesef ınsallah tutar canım saglıklaYok serum önermedi de işte makrofaj aşısı, leucostim diye bir iğne, deltakortril hap kortizonlu bu şekilde kontrol altına almayı planlıyor. Benim nk paneli testim yüksek çıktı
Hangı doktor memnunmusun pekı sızdekı sorun neydıBahçeçi Umut canım
Canım doktor Mehmet reşit asoğlu ama bende hiçbir şey yoktu benim eşim azospermi hastasıydı ve çok araştırdım iyi bir uroloji doktoru bulduk oda bahçeçideydi bu nedenle biz tüp bebek yaptıkHangı doktor memnunmusun pekı sızdekı sorun neydı
5 aralık cuma hayırlısıylaSen ne zaman transfer olucaksın canım
Yani bu da var ama eşimde de sperm ileri hareket yok morfoloji yok. Hem bağışıklık hem sperm bir araya gelince hiç gebe kalamadım kendiliğimden kimyasal bile olmadıYaa demekkı bu yuzden olmuyordu canım en azından sorun bulunmus bızım neden oldugu bılınmıyor malesef ınsallah tutar canım saglıkla
İnşallah sonucunuz pozitif olur çok emek vermişsinizdir siz de. Ne zaman test gününüzCanım doktor Mehmet reşit asoğlu ama bende hiçbir şey yoktu benim eşim azospermi hastasıydı ve çok araştırdım iyi bir uroloji doktoru bulduk oda bahçeçideydi bu nedenle biz tüp bebek yaptık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?