1-5 Aralık transferr olacaklarr burayaaaa❤️🌺

• Konu Sahibi Konu Sahibi Altn14
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Transferde 6 gün önce 8 ölçülmüştü benim

Benım en son 10 mm dı ama daha varmıs senın haftaya kadar artar merak etme

İnşallah bu defa şifa olsun size bana da makrofaj aşısı yapılacak transfer öncesi bağışıklık yüksek çıktığı için
Serum takıcaklarmı sanada aslında bende test verdım nk panelı testı benım degerlerım normal cıkmıstı ama doktorum yınede serum önerdi

Olsun inşallah bu sefer hayırlısı olur hakkında kaçıncı gün embriyosuydu ve kalitesi nasıldı
3.gun embrıyosu dondurmustuk canım onu cözüp 5.gune getırıp onu verıcekler suan o yuzden kalıteyı falan bılmıuorum ama ılkı 5ab dı

Serum takıcaklarmı sanada aslında bende test verdım nk panelı testı benım degerlerım normal cıkmıstı ama doktorum yınede serum önerdi
Yok serum önermedi de işte makrofaj aşısı, leucostim diye bir iğne, deltakortril hap kortizonlu bu şekilde kontrol altına almayı planlıyor. Benim nk paneli testim yüksek çıktı

Yok serum önermedi de işte makrofaj aşısı, leucostim diye bir iğne, deltakortril hap kortizonlu bu şekilde kontrol altına almayı planlıyor. Benim nk paneli testim yüksek çıktı
Yaa demekkı bu yuzden olmuyordu canım en azından sorun bulunmus bızım neden oldugu bılınmıyor malesef ınsallah tutar canım saglıkla

Yaa demekkı bu yuzden olmuyordu canım en azından sorun bulunmus bızım neden oldugu bılınmıyor malesef ınsallah tutar canım saglıkla
Yani bu da var ama eşimde de sperm ileri hareket yok morfoloji yok. Hem bağışıklık hem sperm bir araya gelince hiç gebe kalamadım kendiliğimden kimyasal bile olmadı

Canım doktor Mehmet reşit asoğlu ama bende hiçbir şey yoktu benim eşim azospermi hastasıydı ve çok araştırdım iyi bir uroloji doktoru bulduk oda bahçeçideydi bu nedenle biz tüp bebek yaptık
İnşallah sonucunuz pozitif olur çok emek vermişsinizdir siz de. Ne zaman test gününüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…