- 18 Temmuz 2023
- 72
- 20
- 18
- 26
Ay hadi inşallah pozitif sonuç alırız hepimizYani bu da var ama eşimde de sperm ileri hareket yok morfoloji yok. Hem bağışıklık hem sperm bir araya gelince hiç gebe kalamadım kendiliğimden kimyasal bile olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallah pozitif sonuç alırız hepimizYani bu da var ama eşimde de sperm ileri hareket yok morfoloji yok. Hem bağışıklık hem sperm bir araya gelince hiç gebe kalamadım kendiliğimden kimyasal bile olmadı
6 Aralık ama bu akşam kan testi vericemİnşallah sonucunuz pozitif olur çok emek vermişsinizdir siz de. Ne zaman test gününüz
Ben kendime sözler ve yeminler verdim. Doktor test yap dediği günden hariç evde idrar testi yapmayacağım ve kan tahliline gitmeyeceğim. Olur da olumsuz olursa erkenden o iğnelere ve ilaçlara devam etme motivasyonumu kaybederim kendimi biliyorum6 Aralık ama bu akşam kan testi vericem
Hadı ınsallah bebişin sana tutunur canımCanım doktor Mehmet reşit asoğlu ama bende hiçbir şey yoktu benim eşim azospermi hastasıydı ve çok araştırdım iyi bir uroloji doktoru bulduk oda bahçeçideydi bu nedenle biz tüp bebek yaptık
Valla canım benim bu ilk transferim ve 5.günde 3 tane proctedtör marka test yaptım hepsi silik çizgi çıktı eşimde çok metale ediyor artık bu akşam verelim dediBen kendime sözler ve yeminler verdim. Doktor test yap dediği günden hariç evde idrar testi yapmayacağım ve kan tahliline gitmeyeceğim. Olur da olumsuz olursa erkenden o iğnelere ve ilaçlara devam etme motivasyonumu kaybederim kendimi biliyorum
Insallah tek seferde tutar canım hem maddı hem manevı cokk zor Allah hepımızın yardımcısı olsunYani bu da var ama eşimde de sperm ileri hareket yok morfoloji yok. Hem bağışıklık hem sperm bir araya gelince hiç gebe kalamadım kendiliğimden kimyasal bile olmadı
Aa eğer idrar testinde silik çıktıysa verin o halde. Ben onu bile yapmaya cesaret edememValla canım benim bu ilk transferim ve 5.günde 3 tane proctedtör marka test yaptım hepsi silik çizgi çıktı eşimde çok metale ediyor artık bu akşam verelim dedi
Ayy ınsallah pozıtıftır bızede yaz sonucunu bıze umut ol6 Aralık ama bu akşam kan testi vericem
İnşallah canım Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcı olsun gerçekten maddi manevi çok zorAyy ınsallah pozıtıftır bızede yaz sonucunu bıze umut ol![]()
Ayy evet canım ben onu yaşadım ilk transferde evde test yaptım ve yıkıldım ılac içesim bıle gelmedı bende bu sefer asla yapmıycamBen kendime sözler ve yeminler verdim. Doktor test yap dediği günden hariç evde idrar testi yapmayacağım ve kan tahliline gitmeyeceğim. Olur da olumsuz olursa erkenden o iğnelere ve ilaçlara devam etme motivasyonumu kaybederim kendimi biliyorum
valla canım ben transfer oldum sonra hayatıma normal devam ettim bazen unuttum bile olduğumu eşim hatırlatmasa inan çok gelmiyordu aklımaAa eğer idrar testinde silik çıktıysa verin o halde. Ben onu bile yapmaya cesaret edemem
Yaptıgın testlerın resımlerı varmı canımİnşallah canım Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcı olsun gerçekten maddi manevi çok zor
VarYaptıgın testlerın resımlerı varmı canım
Benim 1 aralıkta dün transferim oldu son kontrolumde 7.5tuKızlar kızlar gunaydıın. Transfer oncesi rahim kalınlığınız kaç ölçüldü acaip kafama taktım doktor 7 ölçtü benimkini cumartesi günü önümüzdeki cumartesi transferim var estrofemi artırdı sakın ilacını atlama dedi ideal kalınlığa gelir mi acaba ya
Kalınlaşmaz diye korkuyorum şuan 4 e çıkardı doktor estrofemiBenim 1 aralıkta dün transferim oldu son kontrolumde 7.5tu
Testleri bize de atarmısın canım bir de kaöırdıysam kusura bakma kaçıncı gün embriyosuydu
5.gün embriyosuydu 5.gün yaptığım testTestleri bize de atarmısın canım bir de kaöırdıysam kusura bakma kaçıncı gün embriyosuydu
Kan sonucunu merakla bekliyorum canım yaz bize de. Ben de dayanamayıp evde test yaparım diye düşünüyorum. Sonuç hemen çıktı mı5.gün embriyosuydu 5.gün yaptığım test
Valla canım akşama vericem eşim işten gelince çıkınca yazarım burayada idrarda son yaptığım hemen çıktıKan sonucunu merakla bekliyorum canım yaz bize de. Ben de dayanamayıp evde test yaparım diye düşünüyorum. Sonuç hemen çıktı mı