• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-5 Aralık transferr olacaklarr burayaaaa❤️🌺

• Konu Sahibi Konu Sahibi Altn14
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Altn14

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
304
85
13
Merhaba arkadaslar ıkıncı transferımı 3 aralıkta olucam benımle beraber olucaklar yada bırkac gun once veya sonra olanlar gelın bırbırımıze destek olalım ınsallah bu konu başlıgının altında hepımız pozitiflerı goruruz 🤍🤩🌺

Merhaba arkadaslar ıkıncı transferımı 3 aralıkta olucam benımle beraber olucaklar yada bırkac gun once veya sonra olanlar gelın bırbırımıze destek olalım ınsallah bu konu başlıgının altında hepımız pozitiflerı goruruz 🤍🤩🌺
5 aralık benim de 🙏

5 aralık benim de
Ya ne guzel sızın ılk transfermı ınsallah olumlu olur ıkımız ıcınde
evet ilk olacak heyecanlıyım. Neler kullanıyorsunuz ilaç

5 aralık benim de

evet ilk olacak heyecanlıyım. Neler kullanıyorsunuz ilaç
Valla baya ilaç var progestan fıtıl estrofem kan sulandırıcı ıgne prograf progestan ıgne folık asıt ve extra serum da alıyorum haftada 1 ilki tutmadıgı ıcın bu sefer serumda eklendı

Valla baya ilaç var progestan fıtıl estrofem kan sulandırıcı ıgne prograf progestan ıgne folık asıt ve extra serum da alıyorum haftada 1 ilki tutmadıgı ıcın bu sefer serumda eklendı
Anladım benim de hepsi aynı nerdeyse ilaçlar iğneler. Kalçadan olanı haftasonu nerede yaptırıyorsunuz

Anladım benim de hepsi aynı nerdeyse ilaçlar iğneler. Kalçadan olanı haftasonu nerede yaptırıyorsunuz
Ben kendım ıgne yapmayı bıldıgım ıcın kendım yapıyorum ama acıllerde falan yapılır herhalde sızın embrıyonun kalıtesı neydı pekı kac tane dondurulmus var

Ben kendım ıgne yapmayı bıldıgım ıcın kendım yapıyorum ama acıllerde falan yapılır herhalde sızın embrıyonun kalıtesı neydı pekı kac tane dondurulmus var
Kalitelerini bilmiyorum iyi dediler sadece 2 tane 5.gün var pgt yapılmış. 2 tane de 6.gün var pgt yapılmamış

Back
X