Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 aralık benim deMerhaba arkadaslar ıkıncı transferımı 3 aralıkta olucam benımle beraber olucaklar yada bırkac gun once veya sonra olanlar gelın bırbırımıze destek olalım ınsallah bu konu başlıgının altında hepımız pozitiflerı goruruz![]()
Ya ne guzel sızın ılk transfermı ınsallah olumlu olur ıkımız ıcınde5 aralık benim de![]()
5 aralık benim deMerhaba arkadaslar ıkıncı transferımı 3 aralıkta olucam benımle beraber olucaklar yada bırkac gun once veya sonra olanlar gelın bırbırımıze destek olalım ınsallah bu konu başlıgının altında hepımız pozitiflerı goruruz![]()
evet ilk olacak heyecanlıyım. Neler kullanıyorsunuz ilaçYa ne guzel sızın ılk transfermı ınsallah olumlu olur ıkımız ıcınde
Valla baya ilaç var progestan fıtıl estrofem kan sulandırıcı ıgne prograf progestan ıgne folık asıt ve extra serum da alıyorum haftada 1 ilki tutmadıgı ıcın bu sefer serumda eklendı5 aralık benim de
evet ilk olacak heyecanlıyım. Neler kullanıyorsunuz ilaç
Anladım benim de hepsi aynı nerdeyse ilaçlar iğneler. Kalçadan olanı haftasonu nerede yaptırıyorsunuzValla baya ilaç var progestan fıtıl estrofem kan sulandırıcı ıgne prograf progestan ıgne folık asıt ve extra serum da alıyorum haftada 1 ilki tutmadıgı ıcın bu sefer serumda eklendı
Ben kendım ıgne yapmayı bıldıgım ıcın kendım yapıyorum ama acıllerde falan yapılır herhalde sızın embrıyonun kalıtesı neydı pekı kac tane dondurulmus varAnladım benim de hepsi aynı nerdeyse ilaçlar iğneler. Kalçadan olanı haftasonu nerede yaptırıyorsunuz
Kalitelerini bilmiyorum iyi dediler sadece 2 tane 5.gün var pgt yapılmış. 2 tane de 6.gün var pgt yapılmamışBen kendım ıgne yapmayı bıldıgım ıcın kendım yapıyorum ama acıllerde falan yapılır herhalde sızın embrıyonun kalıtesı neydı pekı kac tane dondurulmus var
Hayırlısı olsun canım ınsallah sımsıkı tutunurlar sanaKalitelerini bilmiyorum iyi dediler sadece 2 tane 5.gün var pgt yapılmış. 2 tane de 6.gün var pgt yapılmamış
25 kasımda transfer oldum t+6 :)))Hayırlısı olsun canım ınsallah sımsıkı tutunurlar sana![]()
Canm benm başın sağolsn. İnşalah bu defa sağlıkla kucağına alırsın. Aynı dönemde dondurulan embriyoları mı deneyeceksin kaçıncı gün embriyosuBenimde 4 aralıkta transferim inşallah ikinci tüp bebek denenem ilki pozitifti ikizlerime hamile kaldım ve 22. Haftada erken doğum ile kaybettim 2 yıl sonra cesaret bulup tekrar denemek istedim. Her şey gönlümüzce duamızca olur inşallah. Deneyimli olarak bile çok daha korkan bir kadın oldum.
Bisey olmaz sende gel aramızaKızlar konuyu 1-10 aralık yapsaydınız bari ben açıkta kaldım![]()
hayırlı olsun şimdiden:) nasıl gıdıyor bu kacıncı transferınız hangı ılacları kullanıyorsunuz25 kasımda transfer oldum t+6 :)))
Başın sagolsun canım cok uzuldum ınsallah bu sefer saglıkla kavusursun bebıslerıne aralık bıze ugur getırsınBenimde 4 aralıkta transferim inşallah ikinci tüp bebek denenem ilki pozitifti ikizlerime hamile kaldım ve 22. Haftada erken doğum ile kaybettim 2 yıl sonra cesaret bulup tekrar denemek istedim. Her şey gönlümüzce duamızca olur inşallah. Deneyimli olarak bile çok daha korkan bir kadın oldum.
İlk transferim sadece estrofem coraspin ve Progestan iğne başka ilaç vermedi doktor valla şuanlık iyi gidiyoruzBisey olmaz sende gel aramıza
hayırlı olsun şimdiden:) nasıl gıdıyor bu kacıncı transferınız hangı ılacları kullanıyorsunuz
Hayırlısı olur ınsallah canım kacıncı gun embrıyosu pekı kalıtesı neydı ınsallah tutunurİlk transferim sadece estrofem coraspin ve Progestan iğne başka ilaç vermedi doktor valla şuanlık iyi gidiyoruz
İnşallah senin kaçıncı denemen olucakHayırlısı olur ınsallah canım kacıncı gun embrıyosu pekı kalıtesı neydı ınsallah tutunur