• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-5 Aralık transferr olacaklarr burayaaaa❤️🌺

6 Aralık ama bu akşam kan testi vericem
Ben kendime sözler ve yeminler verdim. Doktor test yap dediği günden hariç evde idrar testi yapmayacağım ve kan tahliline gitmeyeceğim. Olur da olumsuz olursa erkenden o iğnelere ve ilaçlara devam etme motivasyonumu kaybederim kendimi biliyorum

Canım doktor Mehmet reşit asoğlu ama bende hiçbir şey yoktu benim eşim azospermi hastasıydı ve çok araştırdım iyi bir uroloji doktoru bulduk oda bahçeçideydi bu nedenle biz tüp bebek yaptık
Hadı ınsallah bebişin sana tutunur canım 🙏

Ben kendime sözler ve yeminler verdim. Doktor test yap dediği günden hariç evde idrar testi yapmayacağım ve kan tahliline gitmeyeceğim. Olur da olumsuz olursa erkenden o iğnelere ve ilaçlara devam etme motivasyonumu kaybederim kendimi biliyorum
Valla canım benim bu ilk transferim ve 5.günde 3 tane proctedtör marka test yaptım hepsi silik çizgi çıktı eşimde çok metale ediyor artık bu akşam verelim dedi

Yani bu da var ama eşimde de sperm ileri hareket yok morfoloji yok. Hem bağışıklık hem sperm bir araya gelince hiç gebe kalamadım kendiliğimden kimyasal bile olmadı
Insallah tek seferde tutar canım hem maddı hem manevı cokk zor Allah hepımızın yardımcısı olsun 🙏

Ayy evet canım ben onu yaşadım ilk transferde evde test yaptım ve yıkıldım ılac içesim bıle gelmedı bende bu sefer asla yapmıycam

Kızlar kızlar gunaydıın. Transfer oncesi rahim kalınlığınız kaç ölçüldü acaip kafama taktım doktor 7 ölçtü benimkini cumartesi günü önümüzdeki cumartesi transferim var estrofemi artırdı sakın ilacını atlama dedi ideal kalınlığa gelir mi acaba ya
Benim 1 aralıkta dün transferim oldu son kontrolumde 7.5tu

Eklentiler

• IMG_2944.webp
    IMG_2944.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 19
Back
X