Yani sanirim onlar icin 7 uzeri olmasi yeterli bir daha bakilmadi bile endise etmeKalınlaşmaz diye korkuyorum şuan 4 e çıkardı doktor estrofemi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani sanirim onlar icin 7 uzeri olmasi yeterli bir daha bakilmadi bile endise etmeKalınlaşmaz diye korkuyorum şuan 4 e çıkardı doktor estrofemi
Yaz bakalım canım şuan altıncı gün müValla canım akşama vericem eşim işten gelince çıkınca yazarım burayada idrarda son yaptığım hemen çıktı
hadi bakalım güzel haberler gelsinBen varımşu an hastaneden yazıyorum hatta transferim oldu
![]()
Amin hepimiz için inşallahhadi bakalım güzel haberler gelsinkaçıncı gün embriyosuydu
T+7 canımYaz bakalım canım şuan altıncı gün mü
Guzel haberlere inşallah canım içime doğdu bence varT+7 canım
Ayy hadi inşallah canımGuzel haberlere inşallah canım içime doğdu bence var![]()
Merhaba msj görünce yazmak istedim bende 1 aralıkta transfer oldum 3. Transferim bu inşallah olumlu sonuçlar alırızBenim 1 aralıkta dün transferim oldu son kontrolumde 7.5tu
Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosuMerhaba msj görünce yazmak istedim bende 1 aralıkta transfer oldum 3. Transferim bu inşallah olumlu sonuçlar alırız
İki embriyo transferi oldu biri 5. Biri 6.Hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu
Canim ayni gün transferiyizzMerhaba msj görünce yazmak istedim bende 1 aralıkta transfer oldum 3. Transferim bu inşallah olumlu sonuçlar alırız
Ben varımşu an hastaneden yazıyorum hatta transferim
Hayırlı olsun ınsallah sımsıkı tutunurBen varımşu an hastaneden yazıyorum hatta transferim oldu
![]()
Hayırlı olsun kacıncı gün embriyosu ilk denemeniz miMerhaba hnmlar benimde 8 aralıkta olacak
İnşallah hepimizinki yarın sende kolaylıkla atlatırsın ve kavuşursun inşallahHayırlı olsun ınsallah sımsıkı tutunurbenımde yarınn
senın kacıncı denemen canım ve hangı ılacların vad